Tevreden.

Duidelijke website, snel en zonder problemen naar wens geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Alleen jammer dat de kortingscode in eens verdwenen was en niet meer vindbaar En post.nl kwam zijn afspraak niet na maar daar kan drankdozijn niks aan doen Verder is de ervaring goed

Snel en makkelijk

Snelle service en goede aanbiedingen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Adequate afhandeling van bestelling voor een redelijke prijs en snelle levering

Al jaren kan ik op de levering van dit in Nederland niet zo’n gebruikelijk product rekenen.

Drankdozijn is top!

Voor alle whisky waar ik van hou ga ik naar Drankdozijn. Ze bieden een heel scala aan islay whisky voor zeer scherpe prijzen! Ik ben een fan!

Grote sortering en goedkoop

Bestellen en in mum van tijd in huis

Uitstekend!

Uitstekend bedrijf met uitgebreide keuze aan dranken voor scherpe prijzen. Mooi is ook dat je zekf de leverdarum kunt bepalen

Super goed en makkelijk

Goed assortiment Makkelijk door de site heen te gaan . Leuke aanbiedingen. En veel lekkere producten.

All is perfect!

The prices, delivery speed, packaging, etc... All is perfect with Drankdozijn. Well done!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Kwaliteit qua prijs is uitstekend

Er is geen betere

Goedkoop en snelle levering

Gewoon top!

Eenvoudig bestellen, snelle en correcte levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruime keuze tegen een goede prijs

Er is voldoende keuze, maar niet alles is leverbaar. Ik heb al eerder gevraagd om de Slivovitsch van Badel in het assortiment op te nemen, maar er verandert niets. Verder wel een stuk goedkoper uit dan bij de slijter.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Wat wordt beloofd is waargemaakt

Goede en snelle levering

prima service

bezorging van besteld product op een ander adres verloopt vlot en voorspoedig.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel en goed verpakt verstuurd.

Snelle en goede levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel geleverd en veel goedkoper dan in de winkel

Heel erg tevreden

Hier blijf ik bestellen!

Via een overzichtelijke website is het gemakkelijk bestellen. De bestelling wordt altijd keurig afgeleverd.

Top site

Goede dag, Ruime keuze en snelle levering. Alles was goed verpakt. Misschien voor de volgende keer de alcohol en Non alcohol graag scheiden, nu zat alles door elkaar. Ik had heel veel besteld en kom niet zien wat wat was!!! Voor de rest was alles naar wens. Ik zal zeker de volgend keer weer een bestelling plaatsen. MVG Lorraine Favier

Goed bezig

Makkelijk bestellen en prima service ,snelle levering

Beste prijs

Zeer scherpe prijzen en super snelle verzending

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima service voor een prima prijs

Laatst weer een paar lekkere whisky-deals gekocht. Snel geleverd, stevig verpakt. En keurig op de hoogte gehouden van de levering.

Goede prijs, stipte bezorging

Elke week goede aanbiedingen. Na het bestellen updates over de voortgang. Bezorging snel en zoals afgesproken.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima assortiment, snel bezorgd en goedkoop

Deze GIN was niet in de winkel verkrijgbaar. Wel bij Drankdozijn en 5 euro per fles goedkoper dan con-collega's. Dus gelijk 3 flessen besteld. Netjes in een veilige doos.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW