Snelle levering en mooie aanbiedingen

Snelle levering en mooie aanbiedingen. Afgelopen jaar behoorlijk wat besteld.

Goed en snel service

Goedkoop winkel

Superservice

Eindelijk een bedrijf met een klantenservice op hoog niveau. Mijn bestelde pakketje was zoekgeraakt bij postnl. ( wat postnl overigens ontkende). Na contact gehad te hebben met de klanten service, die direct in actie zijn gekomen heb ik nu 2 dagen later toch de bestelde items binnen gekregen die zij opnieuw hebben afgestuurd. Top service en fijn om te weten dat dit bedrijf ook wanneer het een keer misgaat achter hun klant staan.

Mooi assortiment

Mooie Cognac voor een leuke prijs. Maar er mogen wel wat meer aanbiedingen zijn, bv net zoveel als voor whisky, dat zou de pret meer vergroten. Kind regards, Cees Brouwer.

Perfecte levering

Bestelling altijd op tijd verzonden. Maar door post.nl kan deze service niet uitkomen. Of een dag telaat, of beschadiging pof 3 dagen telaat. Post.nl gaat steeds slechter werken.

Slechte bezorging. Klacht al doorgegeven

Zie boven

Betrouwbaar

Snelle levering na bestelling. Goed en stevig verpakt in een goede kartonnen doos.

Snelle goede levering !

Keurige levering in een hele sterke doos, keurig verpakt. Snelle verzending! En dat tegen zeer goede orijzen. Voor mij geen reisje naar Duitsland meer, niet meer nodig.

Altijd snel geleverd

Tevreden geweest! Tot mijn verbazing betaal ik sinds vorige week 13 euro meer.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima producten en zeer snelle levering.

Mooi ruim assortiment met premium merken dranken en frisdranken zoals diverse tonic varianten (prima voor cocktails en mixers). Zeer netjes en stevig verpakt voor verzending! Daar mogen anderen een voorbeeld aan nemen. En last but not least: zeer snelle levering. Kortom: aanrader!

• Ik ben: Eerste keer klant

Alles is prima verlopen, van bestellen tot afleveren.

Leveren volgens afspraak

Goede prijs verhouding kijkend naar andere aanbieders in Nederland

• Ik ben: N.v.t.

Alles prima

Alles netjes en snel geleverd. Goed verpakt door drankdozijn en goed geleverd door de bezorger van PostNL

• Ik ben: Vaker klant geweest

Meestal goed post nl laat nog wel eens steekjes vallem

• Ik ben: Vaker klant geweest

Kan niet sneller top dra kne

Snelle levering, alsof ze de flessen aan een raket binden, Drankjes netjes verpakt en erg lekker

• Ik ben: Vaker klant geweest

Calidad 100% buena de Productos entrega rapida. Sobre la entrega, tengo mis dudas pues hubo un terror de entrega que así como entre en contacto con DRANKDOZIJN fue resuelto. Pero Posntnl siempre comete errores de rentrega sería bueno que DRANKDOZIJN, les tire de las orejas para que hagan mejor su trabajo y comprueben la identidad del receptor. Que en mi caso no sucedió así.

• ¿Nos recomendarías?
  • ND

Kwaliteit

Goede prijs en kwaliteit en op tijd geleverd

Altijd top

Drankdozijn, laag in prijs, snelle levering en goede kwaliteit. Veel bestellingen geplaatst altijd tevreden als golden member

Zeker voor herhaling vatbaar

• Ik ben: Eerste keer klant

Wat ik nodig heb....wanneer nodig....heeft Drank12...

Wanneer ik weer n beetje trek heb in n lekkere borrel, moet ik zegge dat D12 het meeste heeft van wat ik nodig heb...

• Ik ben: Vaker klant geweest

Twee tot drie keer per jaar plaats ik een flinke bestelling. Het zou prettig zijn als ik ook een keer in aanmerking zou komen voor een leuke/lekkere attentie.

• Ik ben: Vaker klant geweest

alles de volgende dag geleverd

Tevreden

Snel en keurig geleverd.

Snel en goed pakketje

De pakketje komt snel en de dos was goed.

• Ik ben: Eerste keer klant

Top, omdat je duidelijk en snel geholpen wordt,en een snelle levering.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW