Makkelijk te bestellen. Altijd wel een korting. Bezorging op tijd. Heel goed verpakt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

geweldige producten voor een uitstekende prijs

Normaal koop ik mijn whisky's bij drankdozijn. Ik ben daar meer dan tevreden over.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer tevreden over de snelle afhandeling van de bestelling!!

Mijn ervaring met jullie is altijd positief. Scherpe prijzen en snelle levering. Wat ik wel jammer vind, is dat je geen kortingsbon ontvangt voor je verjaardag. Dit wordt altijd door mij gewaardeerd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie prijzen, uitstekende service!

Bestel met enige regelmaat. Ben zelf een rumdrinker. Ruime keuze. Altijd alles op voorraad Snelle levering. Kortom topbedrijf!

De moeite zeker waard

Ruim assortiment met concurrerende prijzen.

Excellent as always

Products are well priced and received very quickly, in a very well protected box. Descriptions are well detailed, webpage works smoothly and payment process is quick without hidden costs.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede service en niet duur !!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Heel goed, heel goedkoop: echte aanrader!

Heel goed, heel goedkoop: echte aanrader!

Scherpe prijzen, groot aanbod

Altijd goed, en scherp geprijsd

• Ik ben: Vaker klant geweest

systeem bedenken om ontvanger te informeren

idem

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goed en snel worden de artikelen geleverd.

Ik ben zeer tevreden.

prima en goedkoop

Prima geregeld!

Klantvriendelijk, snel en zeker.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk online bestellen, goed verpakt, fijne prijzen en snel in huis.

Ging prima

Besteld en snel in huis...... Alleen wat problemen met de pakketpost Product kwam goed aan alleen niet bij mij Was prima verpakt

Op tijd geleverd! Top!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering tegen scherpe prijzen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en gunstige prijs

Top in zowel prijs als een snelle levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Opsturen gaat snel en goed

Opsturen gaat snel en goed maar zou smorgens bezorgd worden toen was ik thuis maar werd in de middag bezorgd toen was ik niet thuis. Jammer dat post NL het pakket dan kwijt raakt en 1 1/2 week later is het pakket er nog niet andere bezorg dienst zou misschien beter zijn. Ik kreeg wel binnen 3 dagen mijn geld terug toen bleek dat post NL het pakket kwijt was.

top! snel geleverd

Alles was mooi verpakt en snel geleverd. En ook de prijs is heel netjes. Ik haal altijd Monin siroop Speculoos hier. Hier is het goedkoper dan bol punt com. En zelfs met de verzendkosten erbij zo goed als even duur. Dan help ik liever een website zoals deze.

Jammer van Post NL

Snelle levering en de juiste artikelen. Doos is blijkbaar te zwaar voor Post NL om het op de derde etage te bezorgen en moet ik het zelf afhalen bij een afhaalpunt. Daarom selecteer ik bij bestelling al zelf een afhaalpunt wat een dagdeel wachten scheelt op post nl.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle en correcte levering!

Zoals gezegd, snelle en nette levering. Prima verpakte flessen. Voordeliger dan andere slijterijen. Alleen zou het bedrag voor gratis levering wat mij betreft lager moeten zijn.

Grandioos

Geweldig aanbod, tegen zeer schappelijke prijzen. Keurig optijd geleverd en een gemakkelijk toegankelijke site

Prima afhandeling zoals altijd

Ik bestel al jaaaaaaaren bij drankdozijn en de afhandeling van de bestelling, betaling en levering is uitstekend.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering, prima voor elkaar

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW