Snelle service met altijd top prijzen

Altijd scherpe prijzen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering uit een geweldig assortiment

Een geweldig aanbod voor hele leuke prijzen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Vandaag besteld morgen in huis

Bij Drankdozijn maken ze het echt waar wat op de website staat. Mijn bestelling is ook bezorgt in een zeer stevige verpakking en alles is gewoon TOP.

Snelle bezorging!

Kwaliteit als verwacht.

Mooie aanbiedingen

We hebben één nieuwe whiskey besteld o.b.v de smaak beoordeling en dat was een perfecte verrassing.

Teleurgesteld

Uitstekende webshop

Prima webshop, voordelig en snel, ik ben zeker tevreden en inmiddels vaste klant. Goed letten op de aanbiedingen voor extra voordeel!

Top site, erg scherpe prijzen, zeer snelle levering

Top site, erg scherpe prijzen, zeer snelle levering

Super snel geleverd

Nog geen 1 keer een nare ervaring gehad met dit bedrijf. TOP

Perfecte leverancier

Geregeld scherpe aanbiedingen en een zeer ruime sortering. Snelle en goede levering. Ben een zeer tevreden klant.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Op tijd bezorgd en goed ingepakt

Tot nu toe altijd tevreden

Snelle bezorging!!

Een rosé met een heerlijke afdronk

Prima slijterij,

Prima slijterij, groot assortiment en mooie prijzen. Bezorging snel en conform afspraak.

Leuke aanbiedingen!

Mooie prijzen en altijd een vlotte levering!

Goede levering

En verpakking

• Ik ben: Eerste keer klant

Mooie producten voor een mooie prijs

Dit waren hele mooie aanbiedingen die je eigenlijk niet kon laten liggen.

Goede webwinkel

Leuke webwinkel Snelle levering en uitstekend verpakt Nadeel is wel dat je best veel moet bestellen voor gratis bezorging Vaak is een aanbieding door de verzendkosten geen aanbieding meer. Kortom verzendkosten zou een puntje van aandacht kunnen zijn Voor de rest een zeer betrouwbare webwinkel

Snel en goed geleverd.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snel geleverd tegen zeer gunstige prijzen

Altijd goed en scherp geprijsd Zeer snel geleverd Drankdozijn blijkt zeer goed en betrouwbaar!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Supersnel geleverd en heel goed verpakt! Heel blij mee

Betrouwbaar

Nu voor de 2x een grote bestelling gedaan, voor mij een behoorlijk bedrag. Maar drankdozijn is een betrouwbaar bedrijf die je goed op de hoogte houd van je bestelling en levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Keurig op tijd en keurig verpakt

• Ik ben: Eerste keer klant

Voordelig, goede service en snelle levering

Hoe goed een bedrijf is merk je pas als zich een probleem voordoet. Toen een bestelling bij PostNL verdwenen bleek, is dit door Drankdozijn snel en netjes opgelost. Binnen twee dagen had ik toch mijn bestelling in huis.

Goed bedrijf.

Goed product redelijke prijs. jammer van de bezorgkosten. maar bedrijf is betrouwbaar en geeft excact de bezorgtijden aan.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.