gewoon goed...!

geen verkoop trukjes.. bestellen leverings datum afspreken... afleveren Klaar! 100 punten!

• Ik ben: Eerste keer klant

binnen een dag zat het in m'n glas en de bestelling was perfect verpakt

Uistekend geregeld, voordat je dorst krijgt gaat de deurbel al

• Ik ben: Eerste keer klant

Een heel uitgebreid assortiment voor een mooie prijs.

Ik bestel al jaren bij Drankdozijn. Vanwege het uitgebreide assortiment en de lage prijzen. Zeker als iets in de aanbieding is.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede keuze voor een goede prijs altijd goed

• Ik ben: Vaker klant geweest

goede prijs voor goed product en zeer rappe bezorging!

goede service

• Ik ben: Vaker klant geweest

snelle levering en superieure verpakking

De prijzen zijn aantrekkelijk en de levering is supersnel en correct. Het stoort me wel om de slimme en robuuste verzenddozen mee te moeten geven met de papierinzameling. Het zouden uitstekende verhuisdoven zijn.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Too good to be true, but true nonetheless.

Everything arrived exactly on the specified date and time. The prices were so low I was in doubt before my first order came in, but the experience was exactly what you'd want. No broken bottles, no missing items, no nonsense. I think they just specialize firmly in the category of drinks, and serve a specific area, and this lets them buy in bulk so they can move stock fast at good prices. Do one thing and do it well, right? Ik kies nu graag voor DrankDozijn.

• N/A

Veel aanbieding

Altijd goed kwaliteit

Scherpe prijzen, snelle verzending

Regelmatig goede aanbiedingen, snelle verzending en altijd goed verpakt.

Hele lekkere rozen limonadesiroop

Snelle levering voor een leuke aanbiedings prijs. Deze siroop is zoooo lekker en bijna nergens te koop.

• Ik ben: N.v.t.

Erg goed snel en goed geprijsd

Goed assortiment goede prijs en snel grleverd

Snelle levering, .goed verpakt

Top bedrijf

Goede prijs en een zeer snelle levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

De dozen zijn een heel stuk beter dan in het verleden echt een stuk beter I

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle reactie en levertijd. En echt goedkoop

Is reeds benoemd. Uiterst correct in alles

Prima webshop

Koop hier al jaren mijn drank tegen zeer scherpe prijzen, groot assortiment snelle levering en goed verpakt. Een aanrader !

Zeker aanrader

Ik had het met spoed nodig. Besteld, snel en professioneel bezorgd. Prijs vergelijking gedaan kwam goedkoopste uit.

Goed, snel en goedkoop

Het was de beste aanbieding van het product en het was er supersnel!

Alles klopte.

Prijs prestatie en tijdig afleveren.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Veel voor weinig, topbedrijf!!

Bestelling werd mooi vlot bezorgd en alles was zeer netjes ingepakt. Toevallig was mijn merk ook nog eens in de aanbieding terwijl ze al goedkoop zijn dus wat wil je nog meer, zeker een aanrader!!

Goede service. Klopt altijd

Wij kopen altijd bij jullie, meestal besteld mijn zoon. Tevreden whisky drinkers

• Ik ben: Vaker klant geweest

Uitgebreid assortiment, snelle levering, goed verpakt en je wordt netjes via mail op de hoogte gehouden over je bestelling.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima service, snelle levering, stevige verpakking en leuke aanbiedingen dus in één woord : GOED.

Het ging gemakkelijk

Dat het gemakkelijk ging

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.