Snelle bezorging netjes verpakt en goedkoop

Geweldig bedrijf

• Ik ben: Eerste keer klant

Super snelle service tegen faire prijzen

Snelle levering, goed verpakt en faire prijzen,wat wil je nog meer

• Ik ben: Vaker klant geweest

Veel keuze en snel verzonden

• Ik ben: Eerste keer klant

Super kwaliteit, goede prijs, snelle levering

Onze lijfdrankjes voor een goede prijs , snel geleverd. Altijd tot alle tevredenheid

Prima prijs en levering

Fijn dat je hier ook minder flessen tegelijk kunt bestellen om franco geleverd te krijgen. Prima, snelle levering en goede prijs!

• Ik ben: Eerste keer klant

Drankdozijn is vlot met verzenden goedkoop en betrouwbaar, uitstekend dus.

prijs kwaliteit

helemaal top.

Het is even zoeken naar wat je wilt hebben. Maar als je het hebt en dan nog ook een mooie prijs. Is het heel makkelijk om te bestellen. Alleen 1 kanttekening. Niet steeds neerzetten nog zoveel flessen en de doos is gevuld.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering. Goede prijs. Minpuntje de grote van de verpakking voor 1 fles. De tekst die voor de persoon was is op de verpakking geprint, echter op het lint waar je de doos mee openscheurt. Wat natuurlijk gebeurde het was mij niet opgevallen dat er iets opstond zo klein was het etiket en zo groot de doos.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goed assortiment en next day delivery

Makkelijk om online te bestellen en af te rekenen. Top om ook bv tonic of bruiswater aan te bieden die bv cocktails aanvullen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima prijzen en snelle levering

Ze reageren direct.

De levering is binnen 24u. Mooi in een extra sterke doos verpakt waar de flessen stevig in verpakt zijn.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Dit word mijn vaste leverancier

Mijn eerste bestelling bij drankdozijn gedaan van 3 flessen monin siropen. Zou de volgende dag al geleverd worden, als de bezorger van post nl tenminste de moeite had genomen om aan te bellen. Die gaven aan bezorging niet gelukt, terwijl ik gewoon thuis was, dus zelf op moeten halen bij pakketpunt. Kan drankdozijn niks aan doen, is de schuld van post nl. Verder was het pakket keurig verpakt, snel verzonden, en netjes via de mail track &trace ontvangen. Ik bestel hier voortaan mijn siropen, zeker omdat ze hele nette en concurrerende prijzen hebben. Tip aan drankdozijn, kies een andere vervoerder die zich wel aan de door jullie gestelde afspraken houdt. Nogmaals, super snelle verzending en keurige verpakking. Ik ben uiterst tevreden verden met mijn aankoop.

Zoals altijd prima

Prima zaak om je drank te bestellen. Altijd snel geleverd en goed verpakt.. soms in een te grote doos als je maar 1 fles besteld. Maar dit zal wezen dat de 1fles verpakking op is.

Besteld,en 2 dagen later al in huis met een stevige verpakking

Ik kan niks negatiefs zeggen

Altijd super tevreden

Altijd super tevreden met het aanbod bij drankdozijn! Maar de handige doos waarin het gestuurd wordt is zeer handig om te bewaren of te vervoeren!!

Geweldig.

Alles ging volgens afspraak. Goede prijs!

Zeer goede website

Goedkoper dan gall&gall

Helemaal prima

Drankdozijn.nl helemaal top om hier je bestelling te doen, lekker snel geleverd en goed ingepakt! Dikke prima

• Ik ben: Vaker klant geweest

Keurig verpakt en snel bezorgd.

Heerlijke whisky’s besteld. Veel keuze. Keurig verpakt en snel bezorgd.

Prima verzorgd

Goed verzorgd en snel bezorgd.

meer dan tevreden

Goeie service een enorm assortiment brengt de hartslag van een whisky liefhebber op plezierige wijze omhoog. Zeer tevreden over de snelle levering en prijzen die niet te verslaan zijn.

Grote en goede sortering

Snelle bezorging, veel keuze in aparte en Gin sorteringen. Grote whisky keuze en aanverwante likeuren

prima ontdekking

Ik was blij verrast door het grote assortiment en de lage prijzen. Levertijd binnen 24 uur: geweldig. Goede verpakking en degelijke identiteitscontrole.

Oplossings gericht

De verkoopmedewerkers, c.q. helpdeskmedewerkers zijn altijd oplossingsgericht. Tot nu toe ben ik altijd correct geholpen en voorzien van wat ik besteld heb. Als er iets mis gaat (2%) en een vervoerder het bestelde zoek maakt, verkeerd aflevert of er iets anders mis gaat komen de medewerkers altijd met een gerichte oplossing en staat de vervangende levering binnen 24 uur voor je deur. Hier is de klant echt! Chapeau!

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.