Grote en goede sortering

Snelle bezorging, veel keuze in aparte en Gin sorteringen. Grote whisky keuze en aanverwante likeuren

prima ontdekking

Ik was blij verrast door het grote assortiment en de lage prijzen. Levertijd binnen 24 uur: geweldig. Goede verpakking en degelijke identiteitscontrole.

Oplossings gericht

De verkoopmedewerkers, c.q. helpdeskmedewerkers zijn altijd oplossingsgericht. Tot nu toe ben ik altijd correct geholpen en voorzien van wat ik besteld heb. Als er iets mis gaat (2%) en een vervoerder het bestelde zoek maakt, verkeerd aflevert of er iets anders mis gaat komen de medewerkers altijd met een gerichte oplossing en staat de vervangende levering binnen 24 uur voor je deur. Hier is de klant echt! Chapeau!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Product smaakt goed en vlot geleverd

Product goedkoper dan in winkel en vlot geleverd.

Mooie aanbieding

Super aanbieding en zoals gebruikelijk weer vlot en met goede verpakking geleverd.

super

Super!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Hele snelle levering en fantastisch verpakt

• Ik ben: Vaker klant geweest

De levering was top. Mooi op tijd en prima ingepakt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Overzichtelijke webshop met prima prijzen

Webshop is overzichtelijk, goed te filteren waar je naar opzoek bent en prima prijzen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Een klantvriendelijk en servicegericht bedrijf.

Gewoon nooit een probleem. Aardige mensen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel bezorgt en redelijk voordelig geprijsd.

Binnen 1 dag in huis. Redelijk voordelig. Goed assortiment

• Ik ben: Vaker klant geweest

Veel keuze in een overzichtelijke website met goede aanbiedingen en snelle levering

Vaak kijk ik wel bij meerdere sites voor whiskey. Uiteindelijk kom ik toch weer bij drankdozijn uit. Vaak de goedkoopste en heb de ervaring dat het vrij snel geleverd wordt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle en goede levering!

Bonnen een dag geleverd! Keurig verpakt

• Ik ben: Eerste keer klant

Als ik een fles van wat voor soort dan ook aanschaf is het altijd netjes en stevig verpakt en snel geleverd prima zo.

Weer een top levering

Altijd goed.. levering en prijs

• Ik ben: Vaker klant geweest

Scherpe prijzen, snelle levering. Goed verpakt. Kortom top!

100 procent tevreden

Goede service en goede prijzen en perfect verpakt en bezorgd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima afgeleverd wat ik besteld had.

Prima afgeleverd wat ik besteld had.

• Ik ben: Eerste keer klant

Geweldige whisky voor spectaculaire prijzen

Talisker Parley voor 29 euro. Wat een geweldige prijd en heel snel en correct geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

De levering door Drankdozijn = prima. De bestelling door PostNL een ramp, vlg bericht zou de bestelling ‘s middags plaatsvinden, zijn thuis - zien de bezorger bij de overburen een pakket afleveren - krijgen daarna een mailbericht: niet thuis pakket wordt afgeleverd bij PostNL servicepunt.

Top echt top !!!!

Snelle levering volgende dag ,alles goed ingepakt.Prijzen goed.

Prima levering volgens afspraak

Selecteren via internet is erg gemakkelijk en duidelijk, vervolgens de opdracht plaatsen en wijze van levering aangeven. Je krijgt keurig bericht wanneer je de bestelling kan afhalen op aangegeven lokatie.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijs en snel geleverd

Leuke aanbiedingen

Regelmatig goede aanbiedingen. Goede beschrijving van de artikelen. Snelle en eenvoudige bestelling.

Weer geweldig

Voor de zoveelste keer 6 flessen besteld en direct de volgende dag ontvangen. Dit allemaal tegen een concurrerende prijs.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.