prima site, soepel besteld !

onlangs bestelling gedaan, van de 1e tot de laatste stap naar tevredenheid verlopen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering van drank voor een goede prijs

Supergoede ervaring met Drankdozijn. Volgende keer weer.

• Ik ben: Eerste keer klant

Scherpe prijzen, duidelijke site, snelle levering

, ie hierboven

• Ik ben: Vaker klant geweest

Groot assortiment, beschaafd geprijsd. Vlot geleverd.

Goedkoop en mooi assortiment

Paar limoncello's.gekocht en een paar islay single malts. Prijzen behoorlijk onder andere aanbieders. Hun assortiment maakt hebberig, je legt zo teveel in je mandje. Ook uitstekende 18+ controle, bij aankoop en levering.

• Ik ben: Eerste keer klant

Makkelijk mijn bestelling kunnen plaatsen en goed ingepakt aan geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima alles naar mijn wens verlopen. En snel geleverd.

Prima alles naar mijn wens verlopen. En snel geleverd.

Prima, als verwacht !

Alles duidelijk en goed gecommuniceerd. Zeer sterke verpakking

Prima tijdige levering

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Zending niet ontvangen.

Ik heb de zending niet ontvangen. Jullie zijn met PostNl in overleg hierover.

betrouwbare leverancier

Goedkoop en betrouwbaar

Veel keuze. Goede bezorging

Zie hierboven

• Ik ben: Vaker klant geweest

Duidelijke site, goede service en levering

Goed.

Snelle levering, mooi product

Mooie fles single malt voor een goede prijs, snel geleverd, helemaal super

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd top, goed verpakt en snelle service

Super bedrijf.

Snelle levering, veel goedkoper dan bij de slijter,we bestellen altijd bij het drankdozijn,echt een aanrader.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super snel, en stevig verpakt geleverd. Wel nog wat aan de prijs. Verder top!

Altijd keurig!

Keurig snel geleverd !

Besteld en ontvangen

Snelle en vertrouwde service En daarbij ook goedkoop Gewoon top

Kwaliteit en snelheid

Bestelling altijd de laagste prijs. En voor 22:00 besteld volgende dag thuisbezorgd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd snel geleverd en tegen scherpe prijzen

Zeker als je beetje op de aanbiedingen let zijn ze bijna altijd de voordeligste en hebben een breed assortiment.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Alles gaat zoals het zou moeten.

Snelle levering, goede prijzen voor wat ik nodig heb. Alles perfect ingepakt. Kortom ik kan geen mindere punten bedenken, behalve in het verre verleden. Toen had men een aanbieding voor 6 flessen Bacardi. Ik nam er 12 vanwege het dozijn en toen bleek de 2e 6 voor de normale prijs te gaan. Of men dit soort aanbiedingen nog doet weet ik niet, maar dat ben ik nooit vergeten.

De goedkoopste

ff via google gezocht naar mijn favoriete drankje en bleek dat drankdozijn de goedkoopste is en zonder verzendkosten als je een x aantal flessen afneemt. Scheelt weer in de kosten en heb direct een voorraad voor het komende jaar. Nog een voordeel is dat ze dezelfde dag de boel nog aan de bezorger meegeven, dus binnen een paar dagen was het al bezorgd. Het was alleen jammer dat ik net die ene bezorger had die geen zin had om de doos van 16kg twee trappen op te sjouwen (had ik graag zelf voor 'm gedaan), dus het duurde langer en ik moest alsnog zelf een aantal km. lopen met die doos. En om nu over te stappen naar een andere bezorgservice..... óók daar zitten helaas diezelfde rotte appels. Maar drankdozijn.nl, tot de volgende keer :)

• Ik ben: Vaker klant geweest

Vlotte levering, uitstekende verpakking en beste servive

Heb alleen maar goede ervaringen met Drankdozijn.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle service en snelle verzending

Ik had een bestelling gedaan, maar die bestelling bleek bij verzenden beschadigd te zijn geraakt. Dit heeft drankdozijn heel snel opgelost. Nadat zij de bestelling retour hadden, hebben ze gelijk contact opgenomen en nog diezelfde opnieuw verzonden. Ik had dus alsnog alles binnen een week binnen. Complimenten aan de klantenservice van drankdozijn.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.