Goede service and prijs

Goede prijs op select items, direct geleverd, goede service. Kom zeker terug!

snellelevering en goede prijzen

ik bestel er al jaren naar tevredenheid

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en goede klantenservice

Snelle levering en goede klantenservice.

Altijd goed

Als je in de gaten houdt, wanneer er aanbiedingen zijn van jouw drankje, kun je voordelig bestellen. Wordt meesta; op tijd bezorgd.

Sinds 2018 tevreden klant

De prijs en de bezorgsnelheid zijn al jaren onovertroffen. En met de dozen kun je ook nog verhuizen :)

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering, goede informatie over de levering, prima verpakking om het artikel

• Ik ben: Eerste keer klant

Helemaal top om daar drank te bestellen

Gemakkelijk drank bestellen, mooie aanbiedingen, snelle levering en mooie prijzen. Dus waarom elders zoeken

That's the Spirit!

Flesje lekkers besteld. PostNL faalt met bezorgen. Na een weekje contact met klantenservice. Na wat formaliteiten hetzelfde nu ontvangen!

• Ik ben: Eerste keer klant

Goed produkt, snelle levering.

X

Snelle bezorging, goed verpakt

Erg blij me t uitsekende prijs/kwaliteit verhouding. Fijn bedrijf met uitstekende service. Heb "proef"bestellling gedaan maar dit bedrijf wordt absoluut mijn vaste leverancier.

Probleemlos en supersnel

Hoewel ik Ranja besteld heb, is de doos met uitsparingen robuust voor een grote zending. En inderdaad zondag besteld, maandag geleverd

• Ik ben: Eerste keer klant

Betrouwbaar, snel en voordelig.

Zondagavond besteld, maandagochtend geleverd. En wat ik heel prettig vond was dat PostNL de bezorging deed. Snel, vriendelijk en via track & tracé goed te volgen. Ik blijf klant.

• Ik ben: Eerste keer klant

Wat ik vooral heel fijn vind is het feit dat je de dag van bezorgen kunt kiezen.Zo ben je altijd in staat het pakket in ontvangst te nemen.Verder ben ik onder de indruk van het assortiment en de prijzen!

Uitstekende service, vlotte levering

Ruim assortiment, vlotte afwikkeling van de geplaatste order. Prijs van de aangeboden goederen is ook prima.

Perfect!

Bestellen bij drankdozijn gaat prima, goede prijzen en correcte afhandeling!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede producten voor concurrerende prijzen

Inmiddels al een paar keer bij drankdozijn besteld. Goede sortering en aantrekkelijke aanbiedingen. Razendsnelle levering. Blijf zeker klant

• Ik ben: Vaker klant geweest

Nette prijzen, keurige en snelle levering

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede prijs, snelle en correcte levering

Voor het eerst Stroh Rum 80% besteld, nadat mijn plaatselijke winkelier stopte. Verrast door de relatief gunstige prijs. De levering was snel, de flessen waren perfect verpakt.

Fijn bedrijf

Fijne website, zeer snel bezorgd zelfs op maandag! Wat helemaal mooi meegenomen is zijn die leuke goedkope prijzen. Ik ga hier zeker nog eens bestellen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd alles goed en correct

Prima ervaring!

Super geregeld

Goeie aanbiedingen en de volgende dag al geleverd.

Positief

Vlotte levering en goed verpakte flessen. Een aanrader!

Op tijd briljant verpakt

Besteld, binnen termijn bezorgd, en goede prijs, prima dus

• Ik ben: Vaker klant geweest

Degelijke en hele snelle levering volgens afspraak.

Levering was er binnen 24 uur.. Hele degelijke verpakking. Aangename prijs.

Steeds tevreden klant

De aanbiedingen zijn echte aanbiedingen. Het assortiment is bizar groot. Levering is altijd snel. Kortom: ik ben een zeer tevreden klant.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.