Site is duidelijk en makkelijk om mee te bestellen. Levering is keurig gedaan zonder problemen of schade

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede service en prijsverhouding!!!

Een van de beste en goedkoopste site voor u drank!!!

Toppers

Altijd goede prijzen. Snelle levering. Perfect geregeld.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en goede prijskwaliteit

Altijd fijne service en mooi assortiment

• Ik ben: Vaker klant geweest

Voldeed helemaal aan mijn verwachting

Had al eerder eens wat besteld. Prima product en dus weer opnieuw besteld toen het op was.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie website; aantrekkelijke prijzen; snelle levering.

Wat nog toe te voegen? Prima verpakking. Op alle fronten scoort DrankDozijn heel goed. Een nadeel: je bent geneigd teveel drank aan te schaffen ;-)

• Ik ben: Vaker klant geweest

Voor de eerste keer besteld bij drankdozijn. Zeer tevreden over alles van het gemak van het bestellen tot aan de vlotte bezorging. Alles was netjes en goed verpakt en vlot geleverd.

Klant is koning

Supersnelle levering en zeer voordelig

• Ik ben: Eerste keer klant

Snel en netjes op de afgesproken datum bezorgd

Supersnelle service!

Snel binnen en een fijne overzichtelijke site

Netjes vlot afgeleverd

• Ik ben: Eerste keer klant

Heel veel likeuren zijn lekker van smaak, en bijzonder dat er vele kruiden in worden verwerkt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd snel en goed geprijst

Groot verschil met Gall

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bij levering is een pakket bij post nl gesneuveld. Met hulp van Akkie was dit goed en snel opgelost

Topbedrijf

Super snelle levering in een perfecte verpakking.Ik zou zeggen ga zo door.

• Ik ben: N.v.t.

s'avonds besteld, volgende ochtend geleverd

netjes geleverd in stevige doos.

Correcte en snelle levering

Ik denk dat ik al zo,n 5 of 6 keer t zelfde bij Drankdozijn.nl besteld heb, elke keer Grant Is maar een keer beetje fout gegaan omdat postbode mijn huis niet wist te vinden, maar Hoop dat ik nog dikwijls een beroep op jullie kan doen

• Ik ben: Vaker klant geweest

goede snelle levering, alleen hoge verzendkosten

Gewoon goed.

Nu een aantal keren een doos besteld en geen problemen gehad. Goed verpakt geen schade of iets dergelijks en de prijzen zijn beter dan bij de bekende drankhandel in de buurt met de G. Ik zou zeggen ga zo door!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima geleverd op zondag besteld maandag bezorgd

• Ik ben: Eerste keer klant

Goed verpakt en super snel

Zondag besteld maandag in huis. Echt super.

In één woord geweldig!

Ik maak al jaren gebruik van Drankdozijn en dat tot volle tevredenheid.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Veel keus en goeie levering

Mijn favoriete dranken worden hier verkocht voor een goeie prijs en wordt snel en goed verpakt geleverd.

Zeer snelle levering

Makkelijk te bestellen en zeer snelle levering

Geweldig!!

Als ik drank bestel bestel ik dit altijd bij Drankdozijn. Als je prijsbewust bent valt je meter op dat producten waar je hier een bepaald bedrag voor betaald gebaseerd zijn op 0,7ltr en bij Drankdozijn heb je het product goedkoper én dan ook nog voor een liter. Eens in de zoveel tijd bestellen we dan gewoon iets meer van wat we normaal zouden kopen alleen zijn we onder aan de regel een stuk goedkoper uit. De levering is top. Bij aflevering wordt er altijd om legitimatie gevraagd. Ik ben al een aantal jaren klant en ben niet van plan daar verandering in aan te brengen.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.