Snel, goede deal

De fles whisky die ik online kocht was aanzienlijk goedkoper dan de aanbieding bij Gall&Gall. Keurig op tijd bezorgd.

• Ik ben: Eerste keer klant

Ruby port besteld gelijk de volgende dag binnen en extra voordelig

alles op orde!

Enorm aanbod, goede reacties op vragen. Goede prijzen. Snelle en nette levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

De bestelde flessen zaten goed verpakt in een stevige doos. Ook snel geleverd.

Helemaal super

Snelle levering en goed en stevig verpakt zodat er weinig ruimte is voor de flessen om te bewegen tijdens verzending en misschien kapot te gaan.

Besteld Betaald en Bezorgd

Toppers leuke aanbiedingen makkelijk bestellen en betalen en de volgende dag al in huis. Contact via de mail ook perfect Dank jullie voor de fijne service!

Punctueel als altijd

Bestellen bij Drankdozijn is in tegenstelling tot vele andere webshops een feest. De verzending gebeurt met grote zorg en is op tijd

Goede prijs kwaliteit

Ik bestelde een fles Lagavulin 16 jaar bij Drankdozijn. De prijs die zij voor deze fles hebben is erg interessant. Ik heb de bestelling netjes en goed verpakt ontvangen. Enige minpunt was dat ik aan heb gegeven dat ik de bestelling op een specifieke dag wilde ontvangen. Hier is blijkbaar niet naar gekeken en de bestelling is na betaling direct opgestuurd. Houd dit in de gaten en jullie hadden vijf sterren gekregen. Ondanks dat, ik zou jullie zeker aanraden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Betrouwbare en hele snelle winkel

Ontzettend ruime keuze. Makkelijk te bestellen en dan heb je het ook nog eens snel in huis.

• Ik ben: Eerste keer klant

prima service - echt een uitkomst!

Prettige website en mooi assortiment. Makkelijk te regelen en de bezorging was goed! Een aanrader!

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle, correcte levering van goede producten met een prima prijs-kwaliteit verhouding

Zie boven

• Ik ben: Vaker klant geweest

vandaag besteld morgen ook echt in huis

Wat een snelheid zeg en zeer goed verpakt top bedrijf.

Betrouwbaar en snel!

Eenvoudig bestelproces, netjes en snel geleverd!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Verder hoef ik niet te zoeken.

Heel veel keuze. Goede prijzen. Vlotte levering.

Super goed geregeld

Toppers

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel, goed, voordelig & betrouwbaar.

Nooit problemen gehad, groot assortiment, prima snelle levering, nix meer aan doen, behalve consolideren.

Zeer goed correct

Goed assortiment, gunstig geprijsd en je kunt de afleverdatum zelf bepalen

Bestel gerust.

Ben al een paar jaar klant en diverse bestellingen geplaatst. Geen enkel probleem gehad. Geen twijfel mogelijk de volgende bestelling is verzekerd!

Prima webshop!

Groot assortiment en met goede omschrijving van de producten. Keurig verpakt en netjes en op tijd afgeleverd . Prima track en tracé door post.nl

Top!!

Mooie wijn voor de kerstgeschenken voor een alleszins redelijke prijs. Keurig op tijd geleverd in solide verpakking

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima levering. Goede website.

Duidelijke website, snelle levering en goede prijzen. 8 flessen besteld, werden zeer goed verpakt geleverd.

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima, op tijd bij ks moet s mee

Bestellen voor niet zakelijke bestelling best veel ongeveer 250 euro per kwartaal. Jammer dat er nooit een proefflesje bijzit oid. Soms moet je als bedrijf iets doen voor klanten , verder alles ok

Uitstekende service

Bestel regelmatig, levering altijd correct dag erna

snel en degelijk

3 flessen Monin in een grote stevige kartonnen doos voor 12 flessen: prima! En direct de volgende dag bezorgd

Afspraak nakomen

Afspraak nagekomen en goed verpakt.

• Ik ben: N.v.t.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.