Hele snelle en goede service

We hebben fijne kussens van Sylvana besteld. Ze werden de volgende dag al bezorgd. Alles zat netjes verpakt!

Bestelling laat maar op zich wachten..

Mijn bestelling zou binnen een aantal werkdagen geleverd worden maar nog altijd geen bericht

Erg fijn hoe ik ruim op tijd op de hoogte werd gebracht dat de bestelling vertraging had op gelopen.niet achteraf hoe dat vaak gebeurd

Aanbevolen

Alles verliep vlekkeloos.

professioneel en efficient

blij met mijn kussen en verzending en levering prima

Mooi actieprijs en snelle levering

Heel blij met het M-line sporters-kussen. Mijn oude was na +/- 15 jaar echt versleten. Hier was ie in de aanbieding. En scheelde het -/+ €30,= met andere winkels. Ik had m binnen 3 werkdagen in huis. En nu slaap ik weer heerlijk en sta op zonder nekpijn

Product prima levering later

Ik wist welk product ik wilde dus dat was prima. Er stond 1 werkdag levertijd. Dat werden er 3. Ze hadden geen tijd om het naar postnl te brengen. Uiteindelijk wel tevreden. Goede prijs.

Volgens afspraak geleverd

Beter in Bed.

Altijd al artikelen bij Beter bed gekocht. Goeie producten, weliswaar niet altijd even goedkoop, toch wel diversen prijsklasses, dus ruime keuzes, maar dan heb je voor jaren wel wat en zo wordt duurkoop Goedkoop. Het is ons toch te doen om verduurzaming. Gebruik al jaren Silvana support kussens, met neksteun. Eenmaal geprobeerd, altijd gekocht. Één probleem? Ga wel voor de zelfbeleving en je bent verkocht! Slaap lekker!

Super snel geleverd!

2 nieuwe hoofdkussens besteld en binnen twee dagen netjes ontvangen! Liggen ook heerlijk! Super bedankt!

Product prima, verzending erg traag

Kussen was prima verpakt, beetje jammer dat de pakketdienst errrrrugggg traag was. En elke keer de bezorging weer uitgestelde.

Heel netjes een belletje dat er één dag vertraging was! Hele vriendelijke man. Dat noem ik nou service!

Uitstekende service

Bestelling liep enkele dagen vertraging op, keurig gebeld en gevraagd of dit geen probleem was.

10 punten!

Goede info en snelle levering

Prima firma

Snel en correct

Een Snelle en correcte levering zoals beloofd Top

Zeer goed . Wordt met je meegedacht . En heel vriendelijk.

Goeie service en op tijd geleverd

Na 2 dagen de kussens in huis. We zouden vooraf een mail krijgen wanneer de kussens geleverd zouden worden, maar dat is niet gebeurd. Gelukkig waren we thuis.

Snel en leuke prijs

snelle levering, goede prijsstelling. Bij tel. contact vriendelijk te woord gestaan.

Doen wat ze beloven

Enkele dagen na de bestelling kwam "ome Post" een pakket brengen. Keurig verpakt, volgens afspraak bezorgd en een tevreden klant achterlatend. DANKDANKDANK aa BEDBEDBED

Zeer klantvriendelijk

Silvana kussens met gratis molton sloop, dus nergens goedkoper. Keurig gebeld dat fabriek leveringsprobleempje had en levering 1 of 2 weken kon duren en uiteindelijk toch sneller kussens binnen. Waardeer de persoonlijke communicatie zeer. Gemak van online, beste prijs én service als in winkel. Best of both worlds.

Keurig netjes en snel afgeleverd

prima service, snelle levering

zie boven

Snelle en goede levering

Twee Silvana kussen gekocht. Prima en snel geleverd.

Molenstraat 10

4844 AN Terheijden