Slaapt wel prettig, alleen is het voor een zijslaper toch zoeken waar het hoofd dan het lekkerst lig

De zijkanten naast het rondje mag wel zachter of beter gevormd.

Perfecte service

Goede service en snel contact. Heel tevreden.

Goed advies en snel geleverd

Een prettig gesprek gehad met meneer Engel. Hij nam voldoende tijd en heeft me goed geadviseerd bij de aanschaf van een kussen. . Vervolgens werd het kussen zeer snel geleverd en ik slaap veel beter sindsdien. Kortom, helemaal top!

Top, snel en voordelig

een snelle levering en voordeliger in vergelijking met andere aanbieders. bovendien was een gratis molton overtrek inbegrepen.

Goede service en zeer vriendelijk

Wij hadden nieuwe kussens nodig en we hebben bij Bedbedbed erg goede service ontvangen. Naast de klantvriendelijkheid en service, was de levering ook erg snel te noemen. Kortom, bij twijfel gewoon doen !!!

Wat een geweldige service!

Wat een waanzinnig goede service; nog nooit zo goed geholpen! Hij stelde alles in het werk om het juiste kussen te leveren, alles werd heel snel geleverd en ik mocht een verkeerd besteld kussen nog ruilen en kreeg het nieuwe kussen geleverd, zelfs al voordat ik het kussen teruggestuurd had. Echt topservice; zou iedereen van harte aanbevelen bij Engel Slaapcomfort te bestellen!

Goed.

M-line kussen besteld.

Grandioos

Het is een super goed bedrijf dat zeer betrokken is met de klant . Nadat ik een bestelling geplaatst had (kussen) met de hardheid medium omdat wij dachten dat moet goed zijn , werden wij gebeld met het advies of hij niet te hard was , na een goed gesprek adviseerde hij dat ik de soft beter kon nemen als hij niet goed was kon de kussen terug . De kussen kwam keurig netjes verpakt en ja hoor hij had helemaal gelijk en blij dat ik naar zijn advies geluisterd had .Top Volgende bestelling zeker weer bij deze firma .

Bestelling geplaatst en alles is snel in gang gezet. Op tijd de bevestiging en wanneer het product wordt geleverd. Keurig netjes in een goede verpakking afgeleverd. In de toekomst zeker weer een bestelling plaatsen. N.b.: leuke acties!!

Snelle levering van goed product

Kussen van Mline voor leuke prijs besteld

Prima service van deze site die na bestelling van dure kussens belde met het advies een andere stugheid te kiezen. Dat was ook het juiste advies.

De service en kwaliteit staat hier hoog

Ik laat iets besteld maar snel ontvangen. De service en dienstverlening zijn bij Bedbedbed hoog in waarde. Tevens is hun aanbod groot zodat je altijd slaagt in wat jezelf zoekt. Bedankt voor de koop.

Snelle levering en goede service

Zo'n 10 minuten na het bestellen van molton's voor een Auping kussen (40x60 cm) ben ik nagebeld om de juiste maat qua dikte van het kussen door te geven. Er zijn nl. 2 verschillende maten. Zo zou de molton mooi rond het kussen komen te zitten. Uitstekende service en het product binnen 48 uur in huis.

Top service en levering bestaat nog gelukkig.

Van mijn zus had ik de tip gekregen om een molton sloop te bestellen voor het auping kussen 40x60. Dit gedaan hebbende, kreeg ik 3 minuten later een telefoontje om te vragen welke dikte het kussen heeft. Er zijn namelijk 2 dikte-varianten en de meneer aan de telefoon wilde dit "effe checken". In mijn geval was dit perfect want mijn kussen is dus inderdaad dikker dan de sloop die ik in eerste instantie besteld had. Top service. We zouden het bijna vergeten maar het bestaat nog, mensen bellen om na te vragen.

Goed en snelle leverind

We hebben deze kussens al 10 jaar gebruikt dus was nu weer tijd voor nieuwe dus dezelfde weer besteld omdat ze prima bevallen.

Uitstekende service

Een hele goede service, en een snelle levering alles goed verzorgd.

Super goed, in levering en contact

super goede service, bij vragen is het heel prettig en snel contact te hebben via de online chat functie. Bij een vraag werd ik zelfs opgebeld. Ook de extra 10% korting was erg prettig! Ga zo door!!!

Wat een goede service,echt petje af!

Ik had een nieuw Silvana Kussen besteld, maar toen hij netjes en op tijd geleverd werd, kwam ik erachter dat ik de verkeerde maat had besteld. na 1 telefoontje met de winkel wed dit zonder probleem opgelost en voordat hij het verkeerde artikel weer retour had, heeft hij de juiste toegezonden. Wat een vriendelijke service! echt een hele dikke pluim!

Contact gehad en product was er niet maar na 3 dagen zoals beloofd ontvangen. Product de M Line Smart Cover ontvangen is voor een super goede prijs.

Top advies

Gevraagd wat ik het beste kon doen wat betreft kussen aanschaffen. Hij begreep het probleem. Juiste kussen aangeschaft...en het werkt!! Dankjewel Vincent!

Prima afhandeling en verzending én product

Zie boven

Erg fijn kussen, s'middags bestelt en s'avonds al bericht gehad dat het kussen verzonden was.De volgende ochtend al in huis.Echt super snel en goed te volgen via de link.

goede service, prima prijs

Via chat gemakkelijk contact gezocht over de levertijden. Blijkt dat ze supersnel zijn!!. 's middags na overleg direct besteld en betaald. Ordernummer via chat doorgegeven en na 1,5 uur al reactie van Post.nl ontvangen dat pakket ter bezorging was aangeboden. !! Dag erna werd bestelling direct geleverd door Post.nl.

Snel en goedkoop

Snelle levering en de extra korting is altijd goed.

Top erg snel geleverd, blij mee. Thanks

Molenstraat 10

4844 AN Terheijden