geweldig

zo als hun beloven op tijd en lekker kussen

Elk 3 jaar bestel ik en nieuwe kussen dan ga je merken dat het in ga in zakken en zacht wordt en klachten krijg van slecht slapen pijn nek enzevoort Ben blij dat de kussen binnen is dit is nu mijn 4 de kussen.ik beveel hem zeer zeker aan voor goed houding bij klachten van nekpijn spierpijnen schouder klachten Wat was ik weer happy na er op geslapen te hebben .ik raad deze kussen dan ook aan twijffel niet .ga er voor .het kost wat maar je krijg waar voor terug geen pijnen meer dat is mij veel waard.

Prima, goed advies en goed contact

Telefonisch besteld, kreeg goed advies omtrent het hoofdkussen, en had het de andere dag binnen. Ook het contact was zeer prettig. Ik zou bedbedbed bij iedereen aanraden.

Lang wachten op de levering

Ik heb zelf moeten bellen waar de spullen blijven. Sommige dingen hadden vertraging. Dat is niet erg maar ze mogen het wel laten weten zonder dat je er om moet vragen. Had ik niet gebeld , had ik niet geweten wat er aan de hand was.

Super easy to exchange

I ordered a hard pillow by mistake and they were super accommodating with the exchange. The soft pillow is great! And all the deliveries were very quick.

Geweldig, snelle en correcte combinatie levering,

Bij de bestelling konden geen extra slopen besteld worden, dus via aparte mail, order aangevuld, zonder problemen op rekening meegezonden. uiteraard meteen voldaan. Nogmaals mijn dank! Piet.

uitstekend

na het bestellen van een dons dekbed in een ongebruikelijke maat, werd er gebeld of de opgegeven maat wel klopte! zeer attent. Prima prijs en snelle levering.

Keurige service en snelle service

Super Kussens van Silvana aangeschaft bij deze zaak, die mij keurig te woord heeft gestaan. Komen hun beloftes na, dus echt een aanrader!!

Na 8 jaar bleek onze M-line 3d molton versleten te zijn. Een nieuwe besteld tegen een concurrerende prijs. Bleek perfect te passen.

Silvana Support Stevig Kussen Cristal slaapt heerlijk

Na enkele jaren was mijn Silvana Support Stevig Kussen Cristal ‘op’ Gelukkig bestaat deze lijn nog steeds. En de extra (gratis) molton was mooi meegenomen. Ik slaap de komende jaren vast weer als een roosje. 😴😉

meedenkend

Na aantal mislukte pogingen om te betalen/bestellen kreeg ik belletje van bedrijfseigenaar. Op zondagavond zelfs. Klantbetrokkenheid noem ik dat. Levering was uiteindelijk ook snel.

Super service!

Bij een ander bedrijf matrassen besteld waar we inmiddels al bijna 3,5 maanden op aan het wachten waren. Aangezien er bezoek uit America zou komen werd het toch wel dringend dat ze inmiddels zouden komen. Via Google zijn we bij bedbedbed uitgekomen. Na contact vis email om te informeren naar de levertijd van deze matrassen bij bedbedbed werd ik hierover een uur later al teruggebeld. Dhr Engels was op vakantie in Griekenland maar ging vanuit daar voor ons de fabriek bellen, om te kijken of de matrassen voor ons tijdig geleverd zouden kunnen worden. Dit laatste was het geval. De matrassen zijn direct besteld en vandaag worden ze geleverd! Van een wachttijd van 3,5 maand naar alles geregeld binnen 1, 5 week. Helemaal super dus! Dit weekend kunnen wij en onze gasten heerlijk slapen!

Goede klantenservice

Snel geleverd en goed product De klantenservice is 1 persoon dus je krijgt steeds dezelfde aan ddtelefoon

super gewone service,s

ben super vriendelijk en geduldig geholpen, een dikke pluim

Goede service, snelle levering

Via de fysio test geslapen op verschillende mline kussens. Ik wist dus welke ik wou hebben. Alleen toen ik dit kussen wou bestellen zag ik dat er 2 maten waren. Na telefonisch advies van meneer van bed bed bed, het kussen kunnen bestellen. De dag erna netjes geleverd. Omdat ik afterpay had gekozen dacht ik dat ik het bedrag via de factuur over moest maken. Bleek dat ik hier nog een andere mail van kreeg, terwijl ik al betaald had. Hierover gebeld en is meteen opgelost. Volgende keer zal ik zeker weer hier bestellen. Goede kwaliteit, prijs verhouding (gewoon belachelijk wat mline kussens kosten) hier was het het goedkoopste

Prima prijs snelle levering

Prijs is prima en de levering snel geregeld.

Kwaliteit prijs verhouding zeer goed.

Mline kussens tegen zeer scherpe prijs gekocht. Leveringstijd was prima. Vrijdag besteld en dinsdag in huis. Echt een aanrader.

Uitmuntend bedrijf, leuke korting, fijne communicatie

Mooi kussen van Mline besteld met korting. Werd telefonisch op de hoogte gehouden over de levering. Dit was namelijk 1 dag later dan verwacht. Aanrader!

Vriendelijk contact via chat en telefoon plus een geweldige service

Na mijn bestelling belde de eigenaar mij op om mij van advies te voorzien over het bestelde product. Zeer vriendelijk contact gehad en een snelle levering. Nergens anders zo'n goede service ervaren!

Ik kreeg geen bevestiging van mijn internetbestelling dus had hierover een mail gestuurd of alles wel goed ging. Ik ben vervolgens gebeld door de eigenaar die bevestigde dat de bestelling goed doorgekomen is en deze is dus ook netjes de volgende dag bezorgd.

Prima service via chat

Er werd ruim de tijd genomen om mij te helpen met mijn bestelling. Klantvriendelijk en snelle levering.

Topservice

Heel netjes te woord gestaan, mijnheer nam echt de tijd voor me.

Snelle nette levering

Snelle service en relatief goedkoop

Had het kussen Silvana Relax Soft online besteld. Binnen drie dagen had ik het in huis. Het kussen zat in een mooie speciale tas in de doos. Ik pakte het uit en zag direct dat het kussen alsnog te groot en te hoog voor mij was. Ik slaap vrij plat vanwege nekklachten. Wilde het natuurlijk direct retour sturen, echter las ik in de voorwaarden dat dit niet mogelijk is. Ik begrijp dat BBB garant wil staan voor ongebruikte producten alleen nu balen voor mij, geen kussen en € 59 weg. Ga dus toch maar in een winkel "passen" voor een ander kussen en nooit meer online plus, van tevoren de voorwaarden retour lezen.

Molenstraat 10

4844 AN Terheijden