Eens, en altijd weer!

Wat een geweldig boeket dat ruim een week heeft gestaan. Het rozenboeket samen met een doosje eitjes voor mijn dochter besteld (en extra eitjes voor mijn zoon). De volgende ochtend keurig geleverd. Chapeau!

Wat een mooi boeket!

Heb naar mijn tante en oom een bos bloemen met een lekkere fles wijn gestuurd. Ze waren blij verrast, zat mooi ingepakt en de bloemen inclusief vaas waren super mooi. Goede service en een goede kwaliteit!

pprachtige bos

prima service, gemakkelijk en snel geregeld

Heel mooi boeket waar je heel lang plezier aan hebt!..

Prachtige bos tulpen, ijzersterk

In deze donkere tijden een grote bos gele tulpen gekocht. Mooie bos snel geleverd. Na anderhalve week staan ze er nog steeds. Prachtig.

100% tevreden!

Prima service en kwaliteit-/prijsverhouding. Website laat goed voorbeelden zien.

Goede kwaliteit en ondanks de drukte een snelle levering.

Prachtige bos

Prachtige bos en snel bezorgd perfect.

perfekt

het is bestellen en betalen en de rest gaat vanzelf geen omkijken ernaar perfect kon niet beter .

Uitstekend!

De ontvanger was enthousiast over het bloemstukje wat wij bij haar hebben laten bezorgen. Gemakkelijk besteld ( s’ morgens)via de site en s’middags al bezorgt. Uitstekend gedaan!

Op tijd bezorgd, mooi boeket

Helaas werd bij de eerste bestelling, bloemen en fles wijn, alleen de bloemen bezorgd ... Na navraag, werd alsnog de dag erna de fles wijn gebracht (geen vriendelijke bezorgster) De tweede bestelling ging wel goed, mooi boeket en chocolaaatjes...

Mooi boeket 💐

Mooi boeket, kwam ondanks mededeling dat het zou kunnen afwijken overeen met de verwachting. Op tijd geleverd, fijn!

Goede keus op website en makkelijk te bestellen met vlotte bezorging

Zie boven

Geweldige service. Makkelijke website en snel geleverd. Prachtige bloemen van eem goede kwaliteit

Ondanks de drukte bij vele bloemisten ivm de huidige Corona maatregelen, lukte het deze bloemist om dezelfde (zater)dag nog bloemen te leveren. Fantastisch!

Just do it!!

Prachtigen boeketten

Prachtig boeket bloemen ontvangen vóór mijn opa z’n 80ste verjaardag! Top service.

Ben erg tevreden

Ben zeer tevreden over het aanbod op de website. En nog belangrijker de ontvanger is heel blij met het mooie boeket

Alles is soepel verlopen

De bestelling en ook de verzorging is allemaal soepel verlopen. En dat is fijn. Ik vind het echt fantastisch dat jullie duurzaamheid hoog in het vaandel hebben zitten. Bedankt! Veel werk plezier gewenst. Vriendelijke groet

kwaliteit

Mooie boeketten en veel keuze

Zeer tevreden, voor herhaling vatbaar!

Snelle en correcte bezorging en bestelde boeket was prachtig, conform foto op website!

Goed advies en fijn geholpen

Snel en beleefd met goed advies geholpen om toch nog rouwboeket te bestellen tijdens moeilijke Corona periode

Prachtige bloemen

Bloemen werden snel bezorgd en het boeket is prachtig. Ik zet hem iedere dag anders neer zodat ik alle bijzondere bloemen goed kan zien.

Mooi, kwaliteit, service, op tijd! Gewoon super!

Mooi boeket

Boeket ziet er prachtig uit !

Ditlaar 8

1066EE Amsterdam

Over De Roos BV

Bloemen & cadeaus voor elke gelegenheid! De Roos bloemisten bezorgt al ruim 90 jaar bloemen en geschenken. Wij bezorgen bloemen altijd dagvers rechtstreeks van de veiling. De Roos BV bloemenwinkel is gevestigd in Amsterdam. Wij bezorgen bloemen en cadeaus door heel Nederland. Onze gediplomeerde bloembinders zetten elke dag hun creativiteit en vakmanschap in om van ieder boeket iets bijzonders te maken. We kopen dagelijks verse bloemen in op de bloemenveiling in Aalsmeer. Door bloemen rechtstreeks te bestellen bij de ambachtelijke bloemist en leverancier krijgt u meer waar en kwaliteit voor uw geld. De bestelde bloemen worden mooi verpakt bezorgd met een gratis wenskaartje. U kunt uw bos bloemen ook uitbreiden en een leuk cadeau bestellen zoals o.a. wijn, knuffels, champagne, chocolade of een fruitmand. Allemaal uit eigen voorraad geleverd. Bestel uw favoriete bloemen & boeketten gemakkelijk online. Voor 13:00 uur besteld, vandaag nog bezorgd! Het team van De Roos Bloemisten