Zowel online als in de winkel top!

We waren in ooit toevallig in Weert waar we in de winkel zeer fijn geholpen werden met het uitzoeken van behang. Omdat Weert voor ons niet om de hoek ligt besloten we uiteindelijk online de bestelling te plaatsen. Ook dit was snel en gemakkelijk. Al met al heel erg goed!

Kwaliteitsverf

Snel besteld en de volgende dag geleverd Top!!

• Klantenservice N.v.t.

Snel en goed verpakt aangeleverd

De verwerking van de lak is fantastisch en vloeide enorm strak uit. De amateur die ik ben leek een profi.

• Klantenservice

Amsterdanverf goed product en snelle levering.

Nu bieden jullie een beperkt aantal kleuren aan. Zou mooi zijn als kleurenassortiment wordt uitgebreid. De levering was snel, alleen de chauffeur gaf niet aan dat hij in aantocht was.

Snelle bezorging

Op tijd bezorgd

• Klantenservice N.v.t.

Goede deals, snel geleverd!

Naast dat de aanbiedingen op de verf enorm goed was, was het ook snel geleverd! Helaas was de levering niet helemaal compleet, Maargoed orderpickers zijn natuurlijk ook gewoon mensen, dus even met de klantenservice gemaild. Super snel antwoord, en de twee missende verf dezelfde dag nog naar me verzonden! Helemaal top.

• Klantenservice

Na een helaas gedeeltelijk verkeerd geleverde zending is dit na telefonisch contact zeer snel en juist opgelost waarvoor dank, wij gaan zeker vaker bestellen.

• Klantenservice

snel geleverd, goed "verpakt" verzonden en ook nog kwaliteit materiaal.

snel geleverd, goed "verpakt" verzonden en ook nog kwaliteit materiaal. Zegt genoeg.

Keurig netjes afgehandeld.

Uitstekende klantenservice

Vlotte levering met kleine leveringsfout welke direct voor mij werd opgelost. Zeer tevreden!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. En goed verpakt.

• Klantenservice

Alles zeer vlot en correct verlopen.

De verf is de dag erop in België geleverd, op een zaterdag. De levering verliep vlot en op tijd, waardoor we snel aan de slag konden. Ondertussen is de kamer volledig geverfd, en het resultaat is precies zoals we hadden gehoopt. Alles is netjes afgewerkt en helemaal naar wens.

• Klantenservice

Helemaal top! Snel geleverd en goeie prijs.

Het was makkelijk om te bestellen via de site. Het is duidelijk en snel bezorgd. De prijs was ook zeer goed vergeleken met de bouwmarkten.

Betrouwbaar

Goede service nadat verzending fout gegaan was. Men was bereikbaar en reageerde prompt.

• Klantenservice

Prima!! Snel en zorgvuldig levering!

Prima!! Snel en zorgvuldig levering!

Bestelling defect geleverd.

Na sturen mail met fotos komt er een standaard reactie die vraagt om fotos. Deze waren al in de eerste mail gestuurd. Producten niet goed verpakt waardoor verf emmer is gescheurd tijdens transport.

Betrouwbaar

De prijs en de levering was ook uitstekend.

Prima, snel geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

Uitstekende service en snelle levering.

Prima prijzen.

Perfecte service.

Heel goede ervaring

• Klantenservice

Snelle levering en prettige communicatie.

Mijn bestelling was snel binnen. Ik miste 1 pot Amsterdam Acrylverf maar na een mailtje kwam ook deze snel op verzending na. Prettige communicatie en snelle levering.

• Klantenservice

Kwaliteit voor mooie prijs en snel binnen

Ik heb meerdere soorten verf gekocht en meerdere bestelling geplaatst. Alle verf is van uitstekende kwaliteit, zien er uit zoals ik ook verwacht had. Producten zijn snel geleverd, soms zelfs binnen 2 werkdagen. Prijs scheelt gewoon de helft!

Correct

Van bestelling tot levering verliep vlot en zii ook neer haperen

Vlotte service

Nog niet gebruikt, maar wel alvast in huis!

Super snel

Kan niet beter