Gemak met bestellen, bezorging snel en keuze s'avonds en de gekochte verf is top!

Echt top!

‘s Ochtends besteld en ‘s avonds al in huis. Echt super !

AANRADER

Perfect geleverde sikkens verf en de prijs daar kan de concurrentie niet tegen op

Goed bedrijf

Super snel geleverd

Zeer goede service

De levering was super snel! En alles correct geleverd, reden om hier nog vaker te bestellen!

• Klantenservice N.v.t.

De lijmpot kwam kapot aan

Toen ik de omdoos open maakte zat de lijmpot in een plastic zak, deze was al vol gelopen met lijm. De bodem van de pot was kapot dus al het lijm is eruit gelopen. Ik kreeg snel reactie v de klantenservice hierover en deze hebben het fijn gecompenseerd. Netjes!

• Klantenservice

Prima kwaliteit, snelle afwikkeling.

Zie hierboven.

Fijn bedrijf geen klachten! Top

Geen klachten netjes en snel Kwaliteit van de verf moet nog blijken maar zie ik pas over paar jaar natuurlijk

• Klantenservice

Prima service gemakkelijk bestellen en snelle levering

• Klantenservice N.v.t.

Verf besteld en toebehoren. Zeer tevreden over

Snelle levering goed product

• Klantenservice N.v.t.

Product voldoet aan wat ik verwachtte

Snel geleverd zonder problemen

Twee keer een 2,5 liter blik met gratis roerstokje. Perfect verpakt en rap verstuurd. Achteraf betalen is geen probleem.

Uitstekende service

Snelle levering, keurig verpakt, echt top!

Snel en goed

De bestelde verf is snel geleverd en er is ook snel gereageerd toen de basis kleur niet juist bleek te zijn. Na levering geprobeerd en de mengkleur is exact hetzelfde als de bestaande verflaag. Top dus. Ben zeer tevreden.

uitstekende klantenservice

Bij mijn laatste bestelling ging helaas e.e.a. mis, wat allemaal terug te herleiden was op fouten gemaakt bij de vervoerder. Toen ik met 5 dagen vertraging mijn producten eindelijk ontvangen mocht, waren de blikken allemaal gedeukt en de doos waarin vervoerd werd gescheurd bij het handvat. Dan hoef je alleen maar 1 + 1 op te tellen om er achter te komen wat er gebeurd is. Na contact opgenomen te hebben met De VerfZaak.nl kreeg ik zowel nieuwe "overschenk-blikken" alsmede een vergoeding voor de geleden schade, ondanks het feit dat de schuld niet bij de Verfzaak.nl lag. Dat noem ik nog eens klantenservice above & beyond! Nu maar hopen dat het slechts een incident bij de vervoerder was, want het is wel verdraaid gemakkelijk om binnen 24 uur je bestelling geleverd te krijgen, soms zelfs dezelfde avond....

• Klantenservice

Heb de verf nog niet gebruikt

Heb de eerste bestelling snel ontvangen. Verf nog niet gebruikt !

• Klantenservice

Perfecte afhandeling van mijn bestelling!

Ik had primair muurverf besteld. Deze werd geleverd zoals aangegeven.

Super goede ervaring!

Onlangs meerdere keren verf besteld, waarbij een emmer gelekt had in de doos. Mail naar de klantenservice gestuurd en binnen een paar uur reactie. De volgende dag heb ik een nieuwe emmer ontvangen. Kortom, super goede ervaring met zowel klantenservice als de snelle verzending!

• Klantenservice

Levering zeer snel lijkt Overtoom wel.

• Klantenservice

Mijn pakket was beschadigd bij de post, en is teruggestuurd, even een belletje naar de verfzaak en is die zelfde avond nog bezorgd, dat vind ik Top

top

snelle levering,top producten en goede prijs

• Klantenservice

Zeer goede en correcte levering .zeker een aanrader

Prima zaak

Ik bestel veel op internet en kijk dan altijd welke zaak het betreffende artikel het goedkoopst kan leveren. Ditmaal was dat de verfzaak.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo