Prima en vlotte bezorging

Prima en vlotte bezorging!

• Klantenservice

Fijn bedrijf waar ik altijd mijn verf bestel. Altijd snel en netjes geleverd. Extra bescherming om het blik. Goede kwaliteit! Als je verf of aanverwante artikelen nodig hebt is dit bedrijf een aanrader!

Goede service en prima prijzen

Goede service en prima prijzen

Snel en goed

Tevreden

Netjes op tijd geleverd

Nog niet gebruikt maar in het verleden wel dus weet dat het goed is.

• Klantenservice

Precies wat ik nodig had

De grond en trapverf van Sigma was precies wat ik nodig had, en het werd snel verzonden. Het enige minpuntje is de iet-wat vage leveringsdienst Trunkrs, die na een adreswijziging de levering niet de volgende dag maar 3 dagen later pas leverde, met dagelijks een mailtje dat de levering niet door kon gaan. Ook de laatste keer, maar toen bleek de bestelling wel geleverd te zijn. Dat kan wel iets beter.

Professionele service

Er werd aan alle problemen en/of bestellingen een toegekomen of opgelost. Waarvoor dank.

Alles goed

Verf goed Prijs goed Bezorgen goed. Alles zoals je t wilt

• Klantenservice

Perfect geregeld ook bij een kleine hapering

Bestellen gaat makkelijk , mocht er iets niet kloppen word er gebeld om het op te lossen Snelle bezorging ! Gewoon top Vr gr Martin

• Klantenservice

Snelle levering En een zeer goede verf

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en alles netjes en goed verpakt.

Goed snelle service

Kwaluiets verf voor n mooie prijs en goed verpakt aangeleverd

Goede producten, snelle levering

Wij wilden een nieuwe kleur uitzoeken voor onze woonkamer, dus hebben we in totaal 6 sigma testers gekocht met een aantal extra benodigdheden. Doos met materiaal is zeer snel geleverd en de verf zat goed verpakt.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering en de klantenservice is goed bereikbaar voor afstemming en vragen.

• Klantenservice

Klantvriendelijk , heel voordelige prijs en heel snelle en correcte service.

Reeds vele malen verf gekocht en perfect geleverd. De laatste keer liep het fout omdat de verfpot beschadigd was : bijgevolg verf in de verfzak en ook al in de kartonnen doos + vloer in onze gang. probleem gerapporteerd, foto's bijgevoegd : 's anderendaags zonder kosten een nieuwe pot verf geleverd. dikke duim !

• Klantenservice

Snelle en goede service en keurig afgeleverd

• Klantenservice

Het was gemakkelijk zoeken op internet en de levering was snel

• Klantenservice

Bestelling en levering is allebei keurig gegaan.

• Klantenservice N.v.t.

Ben zeer tevreden met mijn aankoop bij deze winkel Snelle levering, super service en producten top kwaliteit, kortom bedankt

Prima levering

Levering en leveringsvoortgang hierover uitstekend geïnformeerd

Goede zaak

Goeie overzichtelijke website. Snelle levering. Alles netjes verpakt. Complimenten.

• Klantenservice

Vanwege de vervoerder werd de bestelling beschadigd, maar de volgende dag kreeg ik een andere..bedankt.

Prima en snel bezorgd.

Prima en snel bezorgd.

• Klantenservice N.v.t.

Snel verzonden en goed verpakt

Bestelling was snel geleverd en goed verpakt. Zou zo weer bestellen.

Mengverhouding niet goed

Veel te geel. Pot kwam binnen en heel de deksel was geel Nog geprobeerd met klantenservice geprobeerd te bellen maar na 45 geen gehoor opgehangen Pot weggegooid

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo