snelle service

Prima uitleg, vriendelijke mensen, professioneel en goede service

• Klantenservice

Te veel vragen naar beoordelen

Maar de dienst was goed ;)

• Klantenservice

Betrouwbaar en klantgericht bedrijf.

Nadat ik mijn bestelling had gedaan, zag ik dat ik een fout gemaakt had. Meteen de klantenservice gebeld en het was binnen 5 minuten rechtgetrokken. En inderdaad, een dag later is het allemaal netjes optijd geleverd.

• Klantenservice

Snel verzonden, goede producten voor een leuke prijs. Avond bezorging was helaas niet gelukt. Met post.nl wel op de afgesproken dag bezorgt.

zeer goed

eerste keer bij de verfzaak gekocht en zeer tevreden,goedkoop en de andere dag al in huis.hier ga ik voortaan mijn verf bestellen.

• Klantenservice N.v.t.

Zeer goed bij de tweede pot muurverf ging het mis Maar zeer professionele opgelost Echt een aanrader om hier te bestellen En er wordt snel gereageerd op de mails Is ook zeker een pluspunt

tevreden.

Alles is volgens wens verlopen!!!

• Klantenservice

Snel geleverd,keurig verpakt,makkelijke website,mooie prijs/kwaliteit

Snelle service top

Snelle service top goed verpakt

• Klantenservice

Hele goede, betrouwbare en betaalbare online shop

Altijd heel snel geleverd. Bestel mijn verf tegenwoordig altijd daar

• Klantenservice N.v.t.

De bestelling werd snel geleverd, ik ben tevreden.

Prima service.

Snelle levering Prima product

• Klantenservice

Bedankt heb goede ervaring.

Ik ben erg blij mee met jullie service .

• Klantenservice

Snelle levering, netjes verpakt!

Goede snelle levering, producten zagen er ook netjes uit, roerstokjes meegeleverd.

• Klantenservice N.v.t.

kan beter, geef jullie nieuwe kans

1.Uitstekende verf 2.Verpakking matig. Dun karton, niet meer volledig intact. Daardoor twee van de drie bussen ingedeukt. 3.De 3 bijbehorende stokjes ontbraken. 4.Beloofd was avondaflevering. Bij het volgen van de track werd aangegeven dat het voor 21.30 zou worden afgeleverd. Dit is niet gebeurd. Levering vond pas op een niet nader aangegeven (ook niet te traceren op de track; de track stond nog steeds op de vorige afgesproken avondlevering) tijdstip de volgende dag. 5.Zal een nieuwe bestelling plaatsen, waarbij ik hoop dat het dan beter gaat. Gr, Elmar Delhaas Vinkenpolderweg 28 2952AV Alblasserdam 0641335650

• Klantenservice N.v.t.

Super voordelig en goede service

Echt veel voordeliger dan in de winkel en ook nog eens thuis bezorgd. Een probleem dat was ontstaan tijdens transport werd zonder vragen direct opgelost door de artikelen opnieuw te sturen. Ik bestel hier zeker nog eens.

• Klantenservice

Prijs/kwaliteit en snelle levering. Ook info omtrent behandelen hout was zeer snel en duidelijk. Hebben ondertussen reeds een nieuwe bestelling geplaatst

Bestelling rap geleverd

Zie boven

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering, goed produkt, alles probleemloos verlopen.

Goed maar retour tijd veel te kort

Goed maar retour tijd veel te kort

werden uitstekend geholpen

we hadden een aantal vragen over kwasten en verf deze werden uitstekend beantwoord.

• Klantenservice

Goede prijs en snelle verzending

• Klantenservice N.v.t.

Goede website, snelle levering van de producten.

• Klantenservice

Snelle levering; product makkelijk te vinden in de webshop.

Producten makkelijk te vinden in de webshop en snelle levering.

• Klantenservice

Goed verpakt en snelle levering

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo