super

zeer goed

Het kan beter!

De snelheid van de levering is top, alsook de kwaliteit van de verf, maar dat mag je verwachten bij Sikkens. Graag had ik vijf sterren gegeven!! Maar een 2,5 lt bus versturen waarvan het hengsel aan één zijde niet maar aan het blik vastzit vind ik minder. Terugsturen doe je in dit geval niet, Maar het is niet optimaal werken met een 2,5 lt blik waarvan het hengsel aan één oor hangt. Bij het verzenden moet dit mankement niet aan de medewerkers van de Verfzaak zijn ontgaan, dus een verbeterpuntje voor de toekomst. Dus voorlopig een zes

• Klantenservice N.v.t.

Het blik verf was snel geleverd en zat goed verpakt toppie

• Klantenservice N.v.t.

Mooie prijs en snel geleverd

Al een aantal keer besteld bij de verf zaak , voor een goede prijs en is ook snel geleverd

Goed!

Vlotte en correcte afhandeling van bestelling

Snel geleverd, goede prijs

Goed en snel

prima, geen opmerkingen

snelle levering en goede prijssetting

heel correct

Ik wou mijn bestelling aanpassen omdat er iets niet tijdig kon geleverd worden. Dit is vlot aangepast en terugbetaald geweest.

Heel vriendelijk geholpen.

Betrouwbaar. Heel vriendelijk geholpen aan de telefoon, ivm een bestelling.

Goede en snelle levering

Ik heb goede ervaringen

scherpe prijs

Snelle verzending en goede prijs

Snel en correct geleverd

Muurverf en radiatorverf besteld. Top.

fijne klantenservice

Het pakket was open toen het bezorgd was. Er zat maar 1 witter in ipv 4. Ik dacht dat het eruit gehaald was, maar achteraf bleek het een grotere te zijn dan ik had besteld. Er zijn nog 3 witters gelijk opgestuurd. De klantenservice reageert snel en lost problemen goed op.

Tevreden

Mooi verf ik ben content

Prima snel geleverd.

Prima snel geleverde.

Mooie verf gekocht!!

We hadden een blik verf nodig om te lakken, en deze is bij de verfzaak te koop voor dezelfde prijs dan een aanbieding bij de Dhz zaak, maar hier is altijd deze lage prijs. Ook vonden we in de outlet een blik histor matte muurverf die precies paste bij onze klus, voor een hele mooie prijs. Alles werd gratis bezorgd voorzien van een stevige verpakking en roerstokken. Ik was al klant van deze winkel voor de Amsterdam acrylverf, ook voor mooie prijzen, maar nu ook weer top!!

Vlot en correct

Zoals elke keer een vlotte levering en het juiste product.

Prima levering en snel.

Prima levering en snel.

• Klantenservice N.v.t.

Zeer voordelig geprijsd betaalde voor twee blikken verf van 2,5 lt maar iets meer dan voor 1 blik van 2,5 lt van het zelfde merk bij een bouwmarkt ,super snel verzonden al binnen 2 dagen in huis!! Ik weet wel waar ik mijn verf een volgende keer weer vandaan laat komen!!

Zeer snelle levering.

Duidelijke website. Bestelgemak.

• Klantenservice

Snel bezorgd en ik denk op basis van vorige ervaringen dat het wel een goed pridukt is, ga ee binnenkort mee aan de slag en dan is het fijn dat alles al klaar staat.

Nette service

Vriendelijke en correcte afhandeling van mijn bestelling

Kan beter

Als er producten niet op voorraad zijn ,is er helaas geen terug koppeling. Heb er zelfs 3x achteraan moeten bellen wat de status van mijn bestelling is. Als met gewoon ff je op de hoogte stelt dat de bestelde producten helaas niet op voorraad is en deze wel inmiddels is besteld,dan zou dat een pluspunt punt zijn. De service is verder prima, ze hebben mijn bestelling wat wel op voorraad was wel geleverd. Dat is wel weer een pluspunt.

Snel en vriendelijk

Online besteld, paar dagen later kunnen ophalen, stond al netjes bij elkaar opgesteld.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo