Slechte service als er iets fout gaat

Muurverf besteld en zeer slecht verpakt. De emmers zijn niet goed verpakt waardoor de bodem in de doos gescheurd was. De muurverf lekte door de doos heen en alles zat vol met muurverf. De stoep, de mat en heel de vloer. Toen ik daarvoor belde wie de schoonmaakkosten ging betalen was hun antwoord “ uw verzekering meneer “. Geen compensatie voor de schoonmaak kosten of niets. Ze stuurde wel een nieuwe emmer op maar ook die was beschadigd en vernietigd door PostNL. Poging 3 om een emmer muurverf bij mij te krijgen.

Supersnel en stuk goedkoper

Hele goede ervaring. De verf werd de volgende dag al geleverd en dat voor een aanzienlijk goedkoper bedrag dan bij een bouwmarkt. Volgende keer weer!!

• Klantenservice N.v.t.

Goede prijs kwaliteit. Goede klantenservice.

Goede prijs kwaliteit. Goede klantenservice

primadeluxe

Verf was de volgende dag al bezorgd en Flexa creations is een fijne verf om te verwerken. Goede dekking en snel droog , mooi matte uitstraling ook

• Klantenservice

Helemaal toppie super snelle levering

Hier gaan we zeker vaker bestellen echt een super ervaring ermee

Prima zaak.

Super goede service

Er was een deel van mijn bestelling beschadigd aangekomen. Hierover contact opgenomen met de klantenservice en de volgende dag meteen een nieuw exemplaar ontvangen. Zeer prettig!

• Klantenservice

Goede prijzen en snel en netjes geleverd! Top bedrijf!

• Klantenservice

Snel geleverd en goed verpakt

Goede prijs/kwaliteit. Snel geleverd.

Super geholpen, snelle service

Enorm goed geholpen in jullie zaak in Boxtel. Daarna online betseld en dat was de volgende dag binnen , top ! Hele mooie prijzen ook nog! Ook contact gehad met klantenservice en ook daar enorm goed te woord gestaan en geholpen. Ik ben zeer tevreden!

Snel geleverd.

Mijn favoriete merk gewoon op voorraad, aangenaam verrast.

Uitstekende klantendienst

Ik bestelde online 2x de actieset Monodek Revolution & Primer. Zoals beloofd volgende dag aan huis geleverd. Bliksemsnelle levering dus. Helaas stelde ik bij opening van de pakken vast dat de primer niet aanwezig was. In plaats daarvan 2 potten gewone witte verf. Contact met de klantendienst was gelukkig uitstekend. Zeer vriendelijke en spontane mens aan de lijn die met me mee dacht. Hij contacteerde de voor mij dichtstbijzijnde winkel waar ik de foute potten meteen mocht omruilen voor de primer. Omwille van deze onverwachte verplaatsing toch nog 4,5 sterren voor de Verfzaak wegens de snelle en uitstekende afhandeling van het probleem.

• Klantenservice

Snelle levering maar pot lakverf heeft een enorme deuk.

Jammer dat de pot lakverf een enorme deuk heeft.Over de kwaliteit van de verf kan ik me nog niet uitspreken.

Een snelle, correcte levering

Veel keuze, goeie prijzen, snelle levering en zeer goed verpakt

• Klantenservice

Verf besteld volgende dag gratis bezorgd. En op de aangegeven tijd. Top geregeld.

Goede en snelle levering

Snelle correcte levering

Zondagavond besteld en maandagavond al in huis. Netjes verpakt kortom niets op aan te merken.

Snel en zorgvuldig

Snel, accuraat én zorgvuldig verpakt heb ik mijn bestelling ontvangen. Top!

• Klantenservice N.v.t.

Goed advies en materiaal wat zorgt voor (te-)veel klanten....

Geweldig, het advies, de aandacht en de haalbare prijs. Ik merk soms wel dat ik de zaak mijd omdat het vaak druk is en lang duurt

• Klantenservice

Keurig op tijd en juiste product

Via de makkelijke web site juiste product gevonden en de prijs is prima

• Klantenservice N.v.t.

Alles netjes en correct geregeld

• Klantenservice

Snelle levering, kwalitetsproducten. Top!

Snelle levering, kwaliteitsproducten (renovliesbehang, plak plak). Top.

perfect

prima geholpen door de medewerker zeer klant vriendelijk

• Klantenservice

Nieuwe kennismaking en zeer tevreden.

Tevreden nieuwe klant die zeker terugkeert voor een volgende bestelling.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo