Snel en voor een mooie prijs

Ik ben uitermate revreden over deze zaak en aankoop. Voor een zeer scherpe prijs werd de verf die ik bestelde de volgende dag al bezorgd. Keurig verpakt voorzien van roerhoutjes.

Degelijke verfzaak

Ik gebruik graag verf van Sikkens. De Verfzaak hanteert goede prijzen. Meestal betrek ik de verf van de fysieke winkel in de woonplaats. Ik krijg vaak aanbiedingen via de nieuwsbrief. Helaas gelden die kortingen blijkbaar niet voor de fysieke winkels van De Verfzaak. Je loopt zoals laatst een korting van 10% op Sikkens-verf mis. Jammer!

Geweldig.

Snelle levering, goede prijs. Top!

Snel bezorgt dus blij

• Klantenservice

Makkelijk bestellen, kwaliteit verf top!

Heel goede muurverf!

• Klantenservice N.v.t.

Snel binnen keurig verpakt ben erg tevreden

Perfecte levering

Zeer snelle en correcte levering zoals beloofd.

• Klantenservice N.v.t.

Aanvraag afgewikkeld zoals is aangegeven.

Zie bovenstaande reactie

• Klantenservice N.v.t.

Wel wat langere wachttijden, maar de uiteindelijke service is prima.

Verbaasd

Ik vroeg duidelijk op mail dat het betreft vliesbehang en dit werd wel snel beantwoord maar fout , na dit antwoord heb ik hetvliesbehang besteld en aangekregen , maar wat blijkt het is gewoon papier behang

Goede service snelle verzending

• Klantenservice

Uitstekende service snel goede prijs

Bestelling speciale grondlak voor kunstof

Binnen 24 uur besteld product geleverd en stuk goedkoper dan bouwmarkt

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering, goede service en prijs.

Afspraken zijn nagekomen

Afspraken zijn nagekomen

• Klantenservice

goede verf.. prima.. Goed en zeer snelle leveringen.. Met dank ! Proficiat.

Verf is van prima kwaliteit. Dank hiervoor.

• Klantenservice

tevreden maar winkelinfo klopt niet

Van de bestellingen was ik tevreden. Ik wilde echter een aantal soorten verf gaan kiezen in de winkel in Baarle Nassau. Als ik jullie site zie dan verwacht ik een grote winkel met veel keuze. Na onze rit erheen bleek echter dat het maar een klein winkeltje was met een heel beperkt gamma. Totaal niet de mogelijkheden die op de site staan. Ik wilde vooral verf van Flexa kopen maar in de winkel was er geen enkeel pot te zien van Flexa. De verkoper zei dat die in geen enkele winkel van de Verfzaak te krijgen is. Ik was dus voor niets naar Baarle gereden. Er mag bij de winkelinfo op de site wel eens vermeld worden wat je WEL in de winkel kan krijgen.

Toppie

Snelle levering en goed verpakt,zeer goede prijs dus een grote aanrader

Goed en snel

Alles was ok, roerstokjes waren ze vergeten de 1e keer maar ik had nog.

• Klantenservice N.v.t.

Bestellen is erg eenvoudig en is supersnel in huis.

Mijn eerste ervaring is een goede. Bestellen is erg eenvoudig. De bestelling is razendsnel in huis. Er zijn diverse afleveropties mogelijk. Dit bedrijf is een aanrader.

Helemaal top!

Ik ben super blij met de hele bestelling! Wordt netjes geleverd zoals beloofd binnen de beloofde tijd! Alles wordt ook netjes gecommuniceerd. Hele fijne zaak!

• Klantenservice N.v.t.

Niet duur en heel.snel geleverd

• Klantenservice N.v.t.

Behang besteld en snel geleverd!

• Klantenservice N.v.t.

Uitstekende service en snelle levering!!!

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling. Het product werd snel en netjes verpakt geleverd, precies zoals beloofd. De communicatie was duidelijk, en ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending. Een betrouwbare webshop waar ik zeker opnieuw zal bestellen!

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo