Prima levering scherpe prijs
Ik zou het eigenlijk liever in de winkel kopen, maar helaas is de voorraad daar bij sommige producten beperkt.
Paul
Nijmegen
Laden reviews...
3.195 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 14.873 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
De reviews tonen een overwegend positieve ervaring met snelle levering en betrouwbare service. Klanten prijzen de prijs-kwaliteitverhouding en de goede verpakking. Sommige reacties melden voorraadproblemen, kleurverschillen of levertijden, maar de reacties zijn meestal snel en behulpzaam. Over het geheel genomen waarderen klanten de winkelervaring positief.
Paul
Nijmegen
We hadden een 5 liter pot van Histor nodig. Bij de bouwmarkt was het ondanks de 40% korting duurder dan hier. Ook was de verf er meteen de volgende dag.
Amber
Hoorn
Zeer tevreden . Snel geleverd en netjes ingepakt
Patricia
Rotterdam
Dit bedrijf heeft heel snel de levering verstuurd. Ik zou nog een keer hier bestellen en raad het een ieder aan.
Chelsea
Almere
Zeer goede webwinkel mooi overzichtelijk snelle levering Heel goed verpakt perfect Een klei nadeel was de bezorging zou op tijd komen kreeg bericht wordt morgen pas stonden toch avonds aan de deur met het pakje op de grond niemand te zien waren al weg Dit heeft niks met de verf zaak te doen wilde dit even kwijt kunnen zijnhun erop aan spreken Ik beveel deze aan voor hun perfecte uitvoering
D
Heerle
Nooit eerder verf besteld. Voor mij de eerste keer, ben zeer tevreden en daarbij een leuk bedrag bespaart.
Jack
Parkstad
Ik kan niet oordelen over het product, gezien deze niet binnen is gekomen
Jose
Coevorden
De Verfzaak is een fijne zaak en ik heb er vaker dingen gekocht in de winkel alsook besteld. Prettige website waar goede medewerkers achter zitten. Helaas maken ze gebruik van PostNL bezorgdienst (in mijn omgeving) en dat gaat elke keer mis. PostNL is altijd vertraagd, blijven de datum opschuiven en zijn hierdoor onbetrouwbaar en waardeloos. Lang verhaal kort, JA kopen bij de verfzaak maar niet online omdat versturen via PostNL gewoon een ramp is.
Mark
Brugge Belgie
Gewoon goed, zeer tevreden
Frans
Haarlemmermeer
Duidelijke website, de filmpjes hebben geholpen met de keuze voor de olie, snel en netjes afgeleverd. Ook borstels besteld, goed gerief.
Tinne
België
Order was niet compleet uitgeleverd, onbrekende artikel werdt snel nageleverd. Gewoon netjes opgelost.
Sander
Hellevoetsluis
Makkelijk online te bestellen Goede prijs Vlotte afhandeling en levering
Jan
Schoten
Alles was super goed en duidelijk geregeld.
Germa
Apeldoorn
Duidelijke website Prijs scherp Snel geleverd
Caecilia
Meerseldreef
We hebben nog niks ontvangen.
Familie
Nieuw Schoonebeek
Beste,
Wat vervelend om te horen dat u de bestelling nog niet heeft ontvangen. We zien in ons systeem dat het pakket op 06-07 als bezorgd staat geregistreerd. Zou u ons kunnen laten weten of u de bestelling inmiddels alsnog in goede orde heeft ontvangen? Als dat niet zo is, kijken we natuurlijk graag met u mee om dit verder uit te zoeken.
Met vriendelijke groet,
Team de verfzaak
ik had vlug een primer nodig, 's avonds besteld en 's anderendaags geleverd in België! topservice!
Gino
Beveren Kruibeke Rupelmonde
1 a 2 dagen later de bestelling al in huis.
Martha
O
Doos kwam beschadigd aan, roerlatje gebroken en het blik helemaal ingedeukt. De verf was wel goed, maar volgende keer graag wat netter verpakken.
Gerard
Kerkrade
Beste Gerard,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de bestelling beschadigd bij u is aangekomen. Onze excuses hiervoor. We hebben u inmiddels een e-mail gestuurd om te kijken hoe we u hierin tegemoet kunnen komen. We hopen dit naar tevredenheid voor u op te lossen!
Met vriendelijke groet,
Team de Verfzaak
N.a.v. mijn bestelling had ik nog een vraag/opmerking. Hierop is direct actie ondernomen. Super service!
Ingrid
Friesland
Goede en snelle levering.
Ans
Melderslo