Laden reviews...
3.312 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een overwegend positieve ervaring met snelle levering en betrouwbare service. Klanten prijzen de prijs-kwaliteitverhouding en de goede verpakking. Sommige reacties melden voorraadproblemen, kleurverschillen of levertijden, maar de reacties zijn meestal snel en behulpzaam. Over het geheel genomen waarderen klanten de winkelervaring positief.
Na een week nog geen verf ontvangen, begrijpt u mijn beoordeling! Goede berichten over u, maar mijn ervaring is anders. Neem contact op aub wanneer ik eindelijk mijn verf ontvangen!
Petronella
Ridderkerk
Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor het ontstane ongemak.
Wij begrijpen uw teleurstelling volledig wanneer een bestelling langer op zich laat wachten dan verwacht. Inmiddels is de zending opnieuw verzonden en zou deze bij u geleverd moeten zijn.
Wij nemen uw feedback serieus en zullen dit intern meenemen om onze dienstverlening verder te verbeteren. Wij hopen u in de toekomst alsnog beter van dienst te mogen zijn.
Met vriendelijke groet
Team De Verfzaak
Snelle levering en duidelijk communicatie
Han
Dalfsen
Netjes verpakt, en snel het juiste product geleverd.
Richard
De Ronde Venen
Snel geleverd, goed verpakt, kwaliteitsproduct voor eenndoede prijs.
Thijs
Someren
Genoeg keuze betreft verf.
Hans
Kamerik
Ik had de verf besteld en de volgende dag is het al geleverd. Supersnel.!
Gerdien
Enter
!
E.M.
Den Haag
Levering op tijd en niet duur, maar kleur helaas niet goed gemengd! Flexa alkyd hoogglans RAL 1011 besteld, echter geleverde kleur t.o.v. RAL waaier te licht (en kan geopend niet meer worden geruild ;-(
W.L. van Coeverden
Almere
Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor het ongemak.
Wij vinden het vervelend om te horen dat de geleverde kleur Flexa Alkyd Hoogglans RAL 1011 volgens u afwijkt van uw verwachting en de RAL waaier. Wij begrijpen dat dit teleurstellend is.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om dit verder met u te bespreken en samen naar een passende oplossing te zoeken.
Met Vriendelijke groet,
Super, polecam
Adam
De Lier
Hugo
Houthalen Oost
2x10 liter besteld. Kom er 1 goede en 1 totaal verkeerde keur niet eens in de buurt van de bestelde kleur. Ook was de emmer gebroken bij ontvangst. Beloofd dat we de volgende dag direct de juiste emmer zouden ontvangen. Nu 2,5dag verder en niks niet geleverd. 1x en nooit meer hier
Jeffrey
Maarssen
Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor het ontstane ongemak.
Wij zien inderdaad dat er in eerste instantie een kleurfout is geweest en dat uw bestelling op 20 mei opnieuw door ons is verzonden. Vervolgens is er helaas vertraging ontstaan bij de vervoerder, waardoor de levering niet binnen de verwachte termijn is bezorgd.
Wij begrijpen dat dit erg vervelend voor u is en dat u hierdoor een negatieve ervaring heeft gehad. Helaas hebben wij geen invloed op vertragingen bij de bezorgdienst.
Het spijt ons dat dit ertoe heeft geleid dat u niet opnieuw bij ons wilt bestellen. Wij nemen uw feedback serieus en zullen dit intern meenemen ter verbetering.
Met vriendelijke groet,
Team De Verfzaak
Correcte levering volgens afspraak van het juiste product. De levertijd was wel lang (product komende uit China) maar aanvaardbaar omdat er geen dringendheid was.
Paul
Hove
Volgende dag al in huis, en goedkoper dan andere bedrijven.
Jan
Utrecht
Ondanks dat mijn bestelling wegens omstandigheden beschadigd was aangekomen, ben ik erg tevreden. Er is direct contact met mij geweest en ben dezelfde dag nog gecompenseerd in kosten.
Jeroen
Den Haag
Goed.
Koos
Purmerend
Dezelfde werkdag werd mijn bestelling verzonden. Bestelling was gelukkig op tijd voor onze verfklus. En mooie kortingen.
Liesbeth
Krimpen
Vlotte levering zoals het hoort.
Henk
Zuidwolde
Waarom ergens anders kopen? Altijd scherp geprijsd en snelle levering
Erik
Coevorden
Besteld en direct volgende dag geleverd. Helemaal blij met deze service
Lyda
Gouda
Ik bestel al jaren bij Verfzaak en dat gaat altijd naar volle tevredenheid. De prijs van de artikelen is goed, de keuze is ruim en de levertijd is snel. Deze keer was er helaas een verkeerde bus geleverd. Dit heb ik bij de klantenservice gemeld en er werd direct een nieuwe bus gestuurd en kreeg een retourlabel om de verkeerde bus terug te sturen. De nieuwe bus was al binnen voor ik de verkeerde kon terugsturen. Perfecte service!
Raymond
Montfoort
Snelle correcte verzending Na bestelling nog van kleur veranderd via contact met de klantendienst, en dit is onmiddelijk veranderd Zeker een aanrader voor je verf en toebehoren
Olivier
Oostkamp
Eerste keer een dag ontvangen, 2 keer nog niet ontvangen.
adri
Harderwijk
De verf werd snel geleverd. Bussen zijn extra verzegeld. Ik kan nog niets zeggen over de kleur omdat ik hem nog niet heb opengemaakt
Ester
Nieuw Buinen
Mijn bestelling kwam in 4 pakketten. Eentje is er tijdens het leveren vernietigd door PostNL, (kapot gegaan) Met 1 telefoontje naar de klantenservice werd de emmer muurverf opnieuw verstuurd. Zeer vriendelijk te woord gestaan ook.
21 May 2026
Esther
Arnhem
Mooie deal, zeer snelle en correcte levering
21 May 2026
René