Laden reviews...
3.250 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een overwegend positieve ervaring met snelle levering en betrouwbare service. Klanten prijzen de prijs-kwaliteitverhouding en de goede verpakking. Sommige reacties melden voorraadproblemen, kleurverschillen of levertijden, maar de reacties zijn meestal snel en behulpzaam. Over het geheel genomen waarderen klanten de winkelervaring positief.
Online alles perfect geregeld. En met een vraag telefonisch vakkundig en vriendelijk geholpen
cora
Geldermalsen
Goede prijzen en supersnelle levering
Dorie
Dinxperlo
Levering op tijd.
Katarzyna
Den Haag
Buitenebeits besteld tegen een aantrekkelijke prijs tov de concurrentie. Volgende werkdag al geleverd. Netjes verpakt.
Reiné
Arcen
Bestelling via webshop gedaan, wordt netjes gebeld of afhaal locatie klopt en tevens informatie over verwachte levering. Echt top
Helden
Snelle levering en goede prijs
Purmerend
Nelleke
Urk
Ruime keuze aan verf en op kleur te bestellen, bestelling wordt snel geleverd en voor een lagere prijs dan de bouwmarkten
Mahinder
Den Haag
Makkelijk om te bestellen. Mooie prijs! Snelle bezorging
Margreet
BRAKEL
Doos kwam niet beschadigd aan, maar de blikken in de doos wel Levertijd duurt langer als eerst, dag erna, nu enkele dagen later
Beveelt niet aan
Hay
Maasbree
Prima en snel geleverd voor een scherpe prijs bestel ik vast wel weer
Floris
Assen
Bestelling geplaatst op zondagavond en maandag einde middag waren de producten al geleverd! Bovendien was het netjes verpakt en geleverd.
Vijayta
Lopik
Ja geweldig de snelle levering
Ron
Goes
Ik ben helaas niet tevreden over mijn bestelling. Ik had vier emmers verf besteld, maar kreeg er eerst maar één geleverd en bovendien ook nog de verkeerde verf. Hierover contact opgenomen met het bedrijf en er werd gezegd dat er vier nieuwe emmers dezelfde avond nog zouden worden bezorgd. De volgende ochtend had ik echter nog niets ontvangen. Daarna opnieuw gebeld met de winkel, maar uiteindelijk heb ik zelf maar verf moeten gaan halen om verder te kunnen. De communicatie en afhandeling zijn in mijn geval erg teleurstellend verlopen. Ik had meer zorg en betrouwbaarheid verwacht.
Beveelt niet aan
antje
Tilburg
Beste Antje,
Wat vervelend dat de levering en opvolging zo zijn verlopen. We begrijpen goed dat dit extra frustrerend is als u de verf nodig had om verder te kunnen. Onze excuses voor het ongemak en de teleurstellende communicatie. We nemen uw feedback serieus en hopen u bij een volgende bestelling een betere ervaring te kunnen geven.
Met vriendelijke groet,
Team de Verfzaak
Het juiste wordt geleverd. De levering is snel.
Michel
Scheveningen
'S avonds besteld en de volgende dag was het bestelde afgeleverd. En voor een goede prijs. TOP!
Henry Frijde
Hellevoetsluis
Scherpe prijzen, groot assortiment en snel geleverd
Linda
Boxmeer
Vlug geleverd en een leuke verrassing dat er een spatel bijstak om de verf om te roeren. Dat was net hetgeen ik vergeten was in de winkel.
Nele
Brugge
De dag na levering werd de verf bezorgd, precies zoals opgegeven.
Joop
Purmerend
Wat een goede service! Ik had verf besteld maar mijn bestelling kwam niet aan. De Verfzaak had het wel overgedragen aan PostNL, maar daar is het ergens niet goed gegaan. Toen ik de verf na 5 dagen nog niet ontvangen had en ook geen afhaalcode had gekregen, nam ik contact op met de Verfzaak. Zij hebben direct actie ondernomen en binnen 2 dagen had ik alsnog mijn bestelling ontvangen.
Arend
Vlaardingen
Producten goed geleverd, geen lekkage
Mercedes
Hollandscheveld
Was mijn eerste keer Maar bevalt goed Zal vaker voorkomen dat ik bij jullie bestel
F w
H
Fijn om snel de spullen in huis te hebben.
Laura
Houten
De bestelling ging via de website vlot En het bezorgen was mega snel .super service
Nieuwolda
Joyce