Laden reviews...
3.263 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een overwegend positieve ervaring met snelle levering en betrouwbare service. Klanten prijzen de prijs-kwaliteitverhouding en de goede verpakking. Sommige reacties melden voorraadproblemen, kleurverschillen of levertijden, maar de reacties zijn meestal snel en behulpzaam. Over het geheel genomen waarderen klanten de winkelervaring positief.
Snel geleverd, goed verpakt
25 April 2026
Rob
Wassenaar
Na wat vergelijken heb ik hier mijn verf en accesoires besteld. De verf was al goedkoop en de accesoires gelukkig niet veel duurder, daardoor kon ik alles in een keer bestellen en heb ik lekker kunnen verven. De kwasten, rollers tape zijn van goede kwaliteit en niet duur, ik ben erg tevreden, ook omdat het snel bezorgd was door een goede service verzend partij
Klaas
Leerdam
gemakkelijk, snel en goedkoop.
Linda
Oostende
De keuze is enorm bij De Verfzaak. De levering is snel, goed verpakt en compleet met het benodigde roerstokje
H
Zeeland
De levering was snel en goed zeker een aanrader
Alexander
Aalten
Ik verwacht de verf en dan wordt ie niet geleverd. Lekker. Hopelijk dat ie morgen wel wordt geleverd.
Beveelt niet aan
Edmond
Leusden
Wij begrijpen goed dat het erg vervelend is wanneer u uw bestelling verwacht en deze vervolgens niet op tijd wordt geleverd. Onze excuses voor deze teleurstelling.
Wij zien inderdaad dat deze zending helaas niet op tijd door ons is verwerkt en aangeboden bij de vervoerder, waardoor er vertraging is ontstaan. Dat is niet de service die u van ons mag verwachten. Inmiddels zien wij dat de zending wel is bezorgd.
Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Wij hopen dat u de klus inmiddels naar verwachting heeft kunnen afronden en tevreden bent met het resultaat.
Met vriendelijke groet
Team de Verfzaak
Bestelling keurig de andere dag geleverd zoals beloofd ook in de webshop! Heb al diverse keren of gehaald of besteld bij de Verfzaak en nog geen negatieve verassing(en) gehad!
Ron
Apeldoorn
Snel geleverd, goede service mooie prijs
Marcel
Barendrecht
Het plakt goed aan de vloer, blijft dus goed liggen . Ik heb eerst de hele vloer ermee afgeplakt. Ik zou het zo weer bestellen. Echt top werken zo!!
Annemieke
Achthuizen
Prima geleverd en geregeld.
Wim
Rhenen
Goede producten voor een nette prijs. Goed verpakt geleverd..
A.J.
Brakel.
Snel geleverd en goed produkt
G
Hoogvliet
Makkelijk te bestellen en snel in huis.
Karin
Halsteren
Hetgeen wat ik besteld heb was zoals beloofd in voorraad en de volgende dag bij mij thuis. Kon gelijk doorgaan met de klus waar ik mee bezig was.
C
Oss
Kon de volgende dag gelijk beginnen
Ronald
Rhoon
De website is overzichtelijk en kom snel mijn product vinden. Ik heb inmiddels met de beits gewerkt en het resultaat mag er zijn.
Ed
Winterswijk
Topervaring bij deze verfzaak: vier dure blikken verf met hoge korting gekocht en ze geven je er precies één roerstokje bij. Blijkbaar is het de bedoeling dat je kiest welk blik het waard is om te roeren. Minimalisme op z’n best, of gewoon een creatieve test van je geduld. Tip: neem de volgende keer zelf een stokje mee.
André
Sleeuwijk
Na het lek raken van een emmer muurverf tijdens transport heb ik meteen een nieuwe emmer ontvangen, niet moeilijk doen maar netjes afhandelen.
Jos
Nijmegen
Helaas geen positieve ervaring, onze eerste emmer verf werd stuk geleverd. Alles zat er onder, de doos en zelfs onze vloerbedekking, welke we nu dus moeten vervangen omdat we het er niet uit krijgen. Vervolgens melden we deze klacht en het enigste wat we als oplossing krijgen is een nieuwe pot verf en de lekke pot verf moeten we maar naar de milieustraat brengen, wat ons ook weer geld gaat kosten. Al met al komen er geen echte oplossingen als het gaat om klachten helaas.
Beveelt niet aan
Samantha
Lutjegast
Super snelle levering en vermengservice is top! Vaste klant erbij.
Familie Doesburg
Rotterdam
Kleuren makkelijk op de site te zoeken, snelle levering en alles goed verpakt.
Lindy
Den Bosch
Zou het bedrijf aan iedereen kunnen aanraden
Marcel
Dalen
Zeer goede afspraak en service, dus zeer tevreden.
maurice
coppens
Goed produkt
Atie
Eerbeek
Snelle service en top verf
Maria
Heusden-Zolder