Heeft een totaal van 14.940 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment86%
De reviews tonen een overwegend positieve ervaring met snelle levering en betrouwbare service. Klanten prijzen de prijs-kwaliteitverhouding en de goede verpakking. Sommige reacties melden voorraadproblemen, kleurverschillen of levertijden, maar de reacties zijn meestal snel en behulpzaam. Over het geheel genomen waarderen klanten de winkelervaring positief.
Sterke punten
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Prima verpakking
Gebaseerd op 120 reviews
Goede producten, maar de levering via Trunks was onbetrouwbaar en veel later dan beloofd.
De bestelling en de producten waren prima in orde en daar ben ik tevreden over. Helaas viel de levering via Trunks erg tegen.
Ik heb mijn bestelling op zondag geplaatst, omdat op de website stond aangegeven dat deze maandagavond zou worden bezorgd. Dat was voor mij een belangrijke reden om hier te bestellen, omdat ik snel verder wilde met mijn schilderklus. Uiteindelijk werd het pakket pas op woensdagavond geleverd.
De klantenservice van De Verfzaak reageerde netjes en gaf aan dat de vertraging bij de vervoerder lag. Dat begrijp ik, maar als klant beoordeel je de totale ervaring. Mijn advies aan De Verfzaak zou zijn om te overwegen samen te werken met een vervoerder zoals PostNL of DHL, die over het algemeen betrouwbaarder zijn. Dat zou de klantbeleving aanzienlijk verbeteren.
Bouke
Leiderdorp
Scherpe prijs en snel geleverd, wat wil je nog meer?
Uitstekend, scherp prijs voor de Teco houtcoat zwart zoals je het graag ziet bij een webshop wanneer je weet wat je wilt hebben. Daarnaast een snelle levering wat de koopervaring compleet maakt.
Frank
Lekkerkerk
Snelle en correcte afhandeling.
Duidelijke website zodat de keuze snel was gemaakt. Levering in de avond werkt prima, chauffeur deed moeite om het goede adres te vinden. Door een fout in het huisnummer( waarschijnlijk mnj fout)moest hij zoeken. Pri a product geleverd.
Joop
St.-Annaparochie
Snel , correcte prijzen
Wat een gemak om hier te bestellen.
Prijzen zijn correct en levering super snel
Jo
Buggenhout
Duidelijk en vlot
Zeer veel en duidelijke informatie terug te vinden op de website bij de verschillende producten. Afhandeling van de bestelling was ook heel vlot.
Cas
Mechelen
Nu al drie keer dezelfde enquêtemogen invullen.
Verfzaak prima zoals ik schreef in mijn beoordeling. Maar dan moet je die wel lezen en niet voortdurend dezelfde enquête blijven opsturen. Blijf wel serieus svp.
Piet
emmen
Goed.
Product geleverd zoals omschreven op site, correct en op tijd. TOP.
Peter
Koewacht
Snelle levering.
Snelle levering.
In eerste instantie de verkeerde verf gekregen.
Gebeld met de klantenservice en goed geholpen.
Daarna de juiste verf geleverd gekregen zonder extra kosten.
A
Rotterdam
Prima prijs en snel geleverd.
Voor een hele mooie prijs merk verf gekocht dat ook nog eens heel snel, de volgende dag al, is geleverd. Ik zou zeggen:"Ga zo door!".
Jan
Roden
Top bedrijf
Vandaag besteld binnen twee dagen thuis
Spullen netjes ingepakt
Laurens
Wierden
Het is de eerste keer dat ik besteld heb snelle service
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Binnen 4 dagen aan , met Weekend en levering in het buitenland.
Plezierig contact.
Jan
Lauenstein
Uitstekend!
Website werkt prima, is duidelijk en overzichtelijk. Mijn bestelling was snel verzonden! Zaterdag besteld en maandagmiddag al in huis
Verf zelf is van prima kwaliteit.
Ik heb nog meer nodig en zal dat ook hier bedtellen. Wat mij betreft een aanrader
Diana
T Zand
Klasse !
Ik bestel een blik verf, ik betaal deze en vervolgens krijg ik mijn bestelde en betaalde product.
Jos
Haarlem
Goed en netjes
Overzichtelijke site,goede spullen en netjes thuis afgeleverd
Remy
Almere
Mijn ervaring was goed
Prima producten , kwaliteitsvol
Als je in België woont is de leveringstijd wel iets langer.
Véronique
Sint Katelijne Waver
Pot verf was uitgelopen met transport direct een nieuwe gekregen
Tom
Boechout
Super service
Onze bestelling werd snel geleverd. Helaas was de verf anders dan verwacht. Ondanks dat het mengvorm was kon de bestelling alsnog kosteloos geretourneerd worden. Contact met de klantenservice ging snel en zeer vriendelijk.
Matthew
Maarssen
Zeer snelle levering , en keurig verpakt
Goede en snelle service
Gino
Sijbekarspel
Prima behalve de bezorging
Alles was prima op de bezorging na.
Ik woon in een appartement op de 1e verdieping. Bezorger belde aan, zei niks terug door de intercom en zette mijn pakketje zonder enige communicatie achter de schuifdeur.
Ik dacht dat hij het pakket naar me toe zou brengen, maar na een tijdje wachten kon ik zelf op zoek naar waar hij het had achtergelaten.
Ik weet dat bezorgers druk en vaak onderbetaald zijn, maar hij had ook gewoon iets kunnen zeggen, zodat ik wist dat hij het niet boven zou brengen. Ik weet niet eens welke bezorgdienst het was, volgens mij een onbekende naam.
Ik zal hierdoor niet snel nog eens hier bestellen.
Jo
G.
Ruud
Millingen
Vlotte bestelling, goede prijs en snelle levering
Eddy
brussel
Top service met topkwaliteit voor een lage prijs
De bestelling is heel vlot verlopen,ik heb de bestelling,net ingepakt,2 dagen nadien ontvangen,top service
Rita
Maldegem
Vlotte en correcte levering
Overzichtelijk site en passende prijzen.
Pedro
Rotterdam
Post nl had problemen met het bezorgen van het pakket maar door de verfzaak is er heel snel een nieuw pakket verzonden.
Hele fijne service!
Manon