Het bestelde artikel binnen 24 uur geleverd en dat ook nog voor een zeer scherpe prijs.
A.
Soest
Laden reviews...
3.192 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 14.832 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
De reviews tonen een overwegend positieve ervaring met snelle levering en betrouwbare service. Klanten prijzen de prijs-kwaliteitverhouding en de goede verpakking. Sommige reacties melden voorraadproblemen, kleurverschillen of levertijden, maar de reacties zijn meestal snel en behulpzaam. Over het geheel genomen waarderen klanten de winkelervaring positief.
A.
Soest
Goeie beits Snelle levering
Lgr
Lelystad
Ik heb 36 X Motip Remmenreiniger besteld, en gekregen binnen een week dus ik heb niets te klagen.
Roy
Brielle ZH
Goede service en snelle bezorging
edward
BREDA
Dik tevreden, snel en correct geleverd.
Miranda
Havelte
Heel goed, prima producten, ook de verf gereedschappen. Snel en netjes. Klantenservice heeft vier sterren omdat er na je de bestelling geen bevestigingsmail komt, zo blijf je een beetjes in het ongewisse tot dat je bericht krijgt dat de bestelling er aan komt. Zeer aan te bevelen!!
Freek
Goes
Top ervaring voor mijn aankopen. Inmiddels 6 x 2.5 literblikken op laten sturen. Beste prijs. Maar dan de bezorging.... Vroeg in de ochtend besteld.... In de middag al geleverd! Wat? ja in de middag al geleverd! Dezelfde dag! Postnl en Dpd letten jullie even op?! ;) Met deze service ga ik zeker nog meer bestellen! Tip voor het magazijn! Doe tape rond de deksel van het blik voor het vervoeren. Bij deze 6 blikken is het goed gegaan maar niet iedereen zal zo voorzichtig met de blikken omgaan! 1 keer gooien en er is een blik open met alle gevolgen van dien.
Bram
Rucphen
Helemaal goed Ik kreeg ook snel een reactie op een vraag
Yvette
den haag
Top webshop! Dag erna bezorgd.
Paul
Amsterdam
Heel snelle bezorging. Tip: De vier tubetjes zaten in een veel te grote doos!
Anna
HELMOND
De prijzen zijn fantastisch, mijn bestelling werd zeer snel en correct verstuurd. Ik ben fan!
Saskia
Waregem
Ik ben tevreden van de muur plafond verf dank u
Mirella
Heusden-Zolder
Goede prijs en levertijd dasr hou ik van
Ton
Roelofarendsveen
Topservice
Roel
Easternijtsjerk
De verf werd de dag erna reeds geleverd.
Kris
Gent
Produkt correct en zeer snel geleverd. Assortiment is enorm.
Guus
Utrecht
Snelle en korrekte levering. Ook dadelijk antwoord als er advies gevraagd wordt. Gewoon Top !
Stefan
Bocholt
B
Franeker
Petra
Oostburg
Verf en verdunners gekocht. Ging prima. Er zat wel erg weinig opvulling in de doos, waardoor er een deuk in een blik gekomen is. Daarom een 8 en geen 10.
Andreas
Velden
Goeie verf verft vlot en gemakkelijk.
Johan
Tongeren
Beste Johan,
Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat de levering later heeft plaatsgevonden dan u op basis van de aangegeven levertijd mocht verwachten. We begrijpen goed dat dit erg vervelend is, zeker wanneer u hiervoor een dag heeft vrijgehouden.
Helaas hebben wij na overdracht van de bestelling aan de vervoerder geen invloed meer op eventuele vertragingen tijdens het bezorgproces. We hebben u inmiddels per e-mail benaderd om een passende tegemoetkoming aan te bieden. We hopen hiermee uw teleurstelling enigszins te kunnen wegnemen.
Met vriendelijke groet,
Team de Verfzaak
Over de verfzaak zelf niks dan lof, maar de verzending via trunkers niet goed.
H.
Werkendam
super snel en netjes bezorgd en goede prijzen
Arlene
Berkel en Rodenrijs
Prima@
Henk
Assen
Vlotte site om te bestellen, goede prijs, snelle levering.
Patrick
Moorslede