Laden reviews...
3.263 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een overwegend positieve ervaring met snelle levering en betrouwbare service. Klanten prijzen de prijs-kwaliteitverhouding en de goede verpakking. Sommige reacties melden voorraadproblemen, kleurverschillen of levertijden, maar de reacties zijn meestal snel en behulpzaam. Over het geheel genomen waarderen klanten de winkelervaring positief.
Scherpe prijzen, groot assortiment en snel geleverd
9 June 2026
Linda
Boxmeer
Vlug geleverd en een leuke verrassing dat er een spatel bijstak om de verf om te roeren. Dat was net hetgeen ik vergeten was in de winkel.
Nele
Brugge
De dag na levering werd de verf bezorgd, precies zoals opgegeven.
Joop
Purmerend
Wat een goede service! Ik had verf besteld maar mijn bestelling kwam niet aan. De Verfzaak had het wel overgedragen aan PostNL, maar daar is het ergens niet goed gegaan. Toen ik de verf na 5 dagen nog niet ontvangen had en ook geen afhaalcode had gekregen, nam ik contact op met de Verfzaak. Zij hebben direct actie ondernomen en binnen 2 dagen had ik alsnog mijn bestelling ontvangen.
Arend
Vlaardingen
Producten goed geleverd, geen lekkage
Mercedes
Hollandscheveld
Was mijn eerste keer Maar bevalt goed Zal vaker voorkomen dat ik bij jullie bestel
F w
H
Fijn om snel de spullen in huis te hebben.
Laura
Houten
De bestelling ging via de website vlot En het bezorgen was mega snel .super service
Peter
Gramsbergen
Besteld en snel geleverd
Liseth
Vlijmen
Snel thuisbezorgd. Alles prima.
A.G.M.
Almelo
snelle bezorging netjes verpakt goede website
Christine
's-Gravenhage
Producten zijn 5 dageb onderweg geweest en 1 van de 2 bestelde producten zijn niet geleverd. Mijn verbouwing loopt hierdoor vertraging op.
Beveelt niet aan
jan
kuringen
Enorm assortiment, makkelijk bestellen, en supersnel geleverd !
Onno
Pesse
Snel geleverd en duidelijke communicatie per mail.
Ruth
Amersfoort
7 June 2026
Carlos
Nunspeet
Uitstekende communicatie, heel snelle levering, en soepelheid. Ik vergat een bepaald item in mijn bestelling op te nemen. Er kwam meteen een voorstel om dit apart te leveren, met een financiële tegemoetkoming. Zoiets noem ik 'klantbinding', naar de toekomst toe.
7 June 2026
Hans
Horebeke
Easy to purchase, very clear what you get. Arrived immediately and the quality is good.
Gilberto
Haarlem
Mensen denken met je mee Perfecte service bedankt
Sylvia
Hoofddorp
Gisteren verf besteld en vandaag in huis, snelle levering. Prima Het verpakken van de verf mag wel wat zorgvuldiger gedaan worden. Er zat een flinke scherpe deuk in het blink en het verbaasde me dat het deksel er nog op zat. Deksel verzegelen en wat luchtkussens in de doos is denk ik geen overbodige luxe. Prima zaak verder.
Kees
Hellevoetsluis
eerste levering v.d. bestelde verf waa in verkeerde kleur. Deze kon ik retoursturen, de juiste kleur zou direct verstuurd worden, helaas was dat niet gebeurd, na een mail van mij werd deze de volgende dag alsnog verstuurd. Helaas niet zo'n goede ervaring met mijn eerste bestelling. Wel goed klantenservice!
Beveelt niet aan
Frank
Montfoort
Beste Frank,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat uw eerste bestelling niet direct goed is verlopen en dat de juiste kleur na uw retourzending niet meteen was verstuurd. Onze excuses voor het ongemak en de extra moeite die dit heeft veroorzaakt.
Fijn om te lezen dat u wel tevreden bent over onze klantenservice en dat we u uiteindelijk goed hebben kunnen helpen. We nemen uw feedback zeker mee om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. We hopen u bij een volgende bestelling een betere ervaring te kunnen bieden!
Met vriendelijke groet,
Team de Verfzaak
Helemaal prima.
Yvonne
Luxwoude
Na kennis gemaakt te hebben met hun website een bestelling geplaatst waarna alles in sneltreinvaart werd verwerkt, keurig op de hoogte gehouden en keurig verpakt. Ben zeer tevreden!!
Bo
Den Haag