Super service! De bestelling kwam wat later dan voorspelt maar ze houden je goed op de hoogte!

Snel besteld en geleverd

Ga zo door kleur doorgeven en netjes gemengd!! Als ervaren gediplomeerd schilder is de verf sigma S2U gloss een zeer goede lak !!

• Klantenservice

Volgende dag al in huis dus meteen aan de slag.

Prima levering.

Bij de bestelling stond aps kleur bordeauxrood. Bij aflevering was dt wijnrood. Het Ral-nummer was gelijk (ik meen 9346). Het bleek gelukkig om dezelfde kler te gaan.

• Klantenservice N.v.t.

Goede verf voor een nette prijs.

De Verfzaak heeft goede verf geleverd voor een nette prijs. Deze verf is voorgeschreven in soort en kleur om te gebruiken voor buitenkant van de kozijnen van een ouder koopappartement. De verf is snel geleverd en makkelijk bruikbaar voor op deze kozijnen.

Goed en zeker niet duur

De verf keurig en op tijd geleverd. Komt zijn belofte na

Tegenstrijdigheden

Ik vind wel een paar zaken vreemd uitgelegd. Op de site staat produkt mengen en 5 min laten rusten. Op de pot daarentegen staat mengen en 19 min laten rusten. Wat is het nu ? Paar vragen gesteld aan de klantendienst maar deze geven ook geen concreet antwoord. Jammer. Het produkt zou na 3 uur, als het gemengd is niet meer kunnen gebruikt worden. Na 2 dagen is het nog steeds vloeibaar. Is het produkt nog wel goed dan ?

Goede handel

Goede handel

Materiaal vlot geleverd

Materiaal besteld en alles prima en snel geleverd

• Klantenservice N.v.t.

Meer dan uitstekend opgelost!

Product is gewoon merk dus dat is prima. Verpakking was echter uitermate teleurstellend. Een 10 liter blik was in een doos met te weinig vulmiddel verpakt met als gevolg een zwaar beschadigd blik. Echter na contact met De Verfzaak is het meer dan uitstekend opgelost! De klantenservice verdiend een dikke pluim. Het is niet simpel een doosje schuiven, maar als er een probleem is (wat overal kan gebeuren) lossen ze het ook daadwerkelijk op. Bovendien gebeurd dat ook nog eens snel, zodat het schilderen uiteindelijk ook naar tevredenheid gedaan kan worden. Wat mij betreft een dikke aanrader. Producten tref je op meer plaatsen aan, maar service moet je soms zoeken. Hier hebben ze het!

Super snel en kwaliteit

Snelle levering en zeer behulpzaam klantenservice

super snel in huis

Snel en correct afgehandeld.

• Klantenservice N.v.t.

Verkeerde kleur geleverd, terwijl ik de kosten voor de retourzending moet betalen.

ORD812093139

Goede prijs/kwaliteit verhouding

De verfzaak geeft een goed aanbod, de juiste kleur tegen een goede prijs. Bestellen ging vlot en alles werd snel geleverd. We werden goed geïnformeerd over de levering.

prima en snel geleverd

Geen problemen.

• Klantenservice N.v.t.

Probleemloos, vanaf bestellen tot aan aflevering.

Snelle levering met een prima tijdlijn voor de bezorging.

• Klantenservice N.v.t.

Supersnelle levering, uitstekend product prima prijs

In de middag verf besteld en de volgende dag in huis. Ik heb al meerdere keren verf via dit bedrijf gekocht en iedere keer verrast door de snelle levering en de gunstige prijs.

• Klantenservice

De prijs en levering is prima

• Klantenservice N.v.t.

Verkeerde kleur verf geleverd.

Ik had de verf meteen nodig. Gelukkig prima geholpen door de winkel in Deurne.

• Klantenservice N.v.t.

Snel geleverd en prima prijs

Snelle levering.

Snelle levering g