Prima bezorgd
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 14.907 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
De reviews tonen een overwegend positieve ervaring met snelle levering en betrouwbare service. Klanten prijzen de prijs-kwaliteitverhouding en de goede verpakking. Sommige reacties melden voorraadproblemen, kleurverschillen of levertijden, maar de reacties zijn meestal snel en behulpzaam. Over het geheel genomen waarderen klanten de winkelervaring positief.
Goed geregeld
Leo
Eibergen
Ik had Amsterdam acrylverf besteld voor een speciale prijs en alles werd keurig en snel geleverd! Jammer dat er (nog) geen winkels in het Westen zijn !
Liesbeth
Vogelenzang
Goed en snel geleverd,zeer tevreden
bert
Hoorn
Bij levering was de emmer verf helaas door het vervoer beschadigd en open. De doos zat vol verf. Na een telefoontje hebben ze direct kosteloos en nieuwe emmer opgestuurd die wel prima is afgeleverd. Goede service!
Saskia
Maarssen
Heb Besteld en heb het snel gekregen en heb gekregen wat ik besteld heb beter kan het niet heb klantenservice niet gesproken omdat alles goed is gegaan kan wel zeggen ze werken goed
Jessica
Monnickendam
Perfecte afhandeling van de order. Snelle levering naar België!
A.
Bilzen
Prima service.Snel geleverd en de goedkoopste
Leny
Milheeze
Bestelling ging vlot. Zou de avond daaropvolgend geleverd worden. Helaas niet . Gebeld en daarna in orde gemaakt. Maar wel een dag te laat. En ik moest zelf bellen . Geen mailtje dat het later zou komen . Jammer
Beveelt niet aan
Simon
's-Gravenzande
Snelle levertijd
Dianne
Valburg
Prima prijs , Snelle levering , enkel de bezorgdienst PostNL doet niet wat men kan verwachten en zijn blijkbaar het Nederlands niet machtig. Voor België kan ik Bpost aanraden.
Henri
Boortmeerbeek BE
De bestelling was te laat. Even gebeld en er werd direct een nieuwe bestelling aangemaakt die de volgende dag binnen was. TOP
Jacques
Geldermalsen
Over het algemeen was de shopervaring bij de verfzaak positief. Producten zijn scherper geprijsd dan bij andere verfzaken. Echter was bij mijn bestelling 3 producten niet geleverd. Hiervoor heb ik zelf actie moeten voor ondernemen om deze alsnog te krijgen.
Pieter
SCHINNEN
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Marcel
Julianadorp
Levering kwam snel, netjes verpakt en prijzen zijn top!
Lotte
Kamperland
Snelle levering en goed verpakt aangezien er helaas een kleine deuk in het blik zat. Denk helaas dat het probleem bij de vervoerder lag en snoet bij verfzaak
carla
Tiel
Beste Carla,
Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat de bestelling snel is geleverd en goed verpakt was.
Helaas kan er tijdens het verzendproces altijd een kleine beschadiging aan een blik ontstaan. Mocht u bij ontvangst schade aan uw bestelling constateren, dan mag u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We kijken dan graag met u mee en zoeken samen naar een passende oplossing.
We hopen u een volgende keer weer naar volle tevredenheid te mogen helpen!
Met vriendelijke groet,
Team de verfzaak
Prima prijs snelle levering.
Liesbeth
Nieuwolda
Willem
Winsum
zeer snelle levering
janet
koekange
Mooie prijs snelle service Dat is alles
Martin
Almere
Fijne website, goeie levering
A
O
oke
Dennis
vianen
Ik heb meerdere malen besteld, alles van uitstekende kwaliteit en prijs. Bij één bestelling ging een deel van de levering mis. De verfzaak corrigeerde onmiddelijk. De communicatie is uitstekend. Eén en al lof over dit bedrijf
Andy
Haarlem
De website belooft levering volgende dag, helaas werd dat ruim een week later. Deksel verfblik was in doos opengegaan. Dit werd netjes afgehandeld door goed bereikbare klantenservice. Nieuwe wordt opgestuurd. Helaas wel met levertijd van twee weken.
Patricia
Den Haag