Zeer snelle levering, producten zoals omschreven

Zeer snelle levering, producten zoals omschreven. Een goede prijs voor een uitstekend product. Hier ga ik zeker nog meer bestellen.

• Klantenservice

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs, fijne verf!

Gezocht en besteld bij de verfzaak. Keurig volgens afspraak geleverd. Volgende keer weer!!

• Klantenservice N.v.t.

Ik had sikkens rubbol besteld omdat ik eerder deze verf had gebruikt en hier een prima ervaring mee had. De witte verf die ik bestelde en geleverd kreeg leek toch anders te zijn en niet in 1 laag dekkend. Deze ervaring gedeeld met de verfzaak en de reactie die ik terug kreeg had ik niet verwacht, geld terug of nieuwe pot verf zonder gezeur, fantastisch. Ik neem natuurlijk geen geld terug en ga nu de nieuwe verf gebruiken.

• Klantenservice

Makkelijk en duidelijke webshop. Perfecte kwaliteit en super snelle levering.

Makkelijk en duidelijke webshop. Perfecte kwaliteit en super snelle levering. Een echte aanrader voor particulier en bedrijven. Prijs kwaliteits verhouding ook een dikke 10. Bedankt voor de goede service en tot de volgende bestelling. Mvg pepijn harting, eigenaar van pep-style stucadoors

• Klantenservice

Super voordelig! Hele snelle bezorging. Keurig verpakt.

• Klantenservice N.v.t.

Emmer verf was stuk gegaan met levering, Na dit gemeld te hebben gelijk een nieuwe gekregen!

Prima levering

Bestelproces ging goed, levering ook

Helemaal super!

Super sigma verf bij jullie besteld en een snelle service! Zou zo weer bij jullie een bestelling plaatsen. gr. Alie

Een. Aanrader

SUPER, op tijd geleverd, goede kwaliteit

zeer goed

Snel bezorgd, en goedprijs

Snel bezorgd en niet te de duur .

Vlotte levering, lage prijs

Goede service afhandeling.

Helaas was er met tijdens het transport wat mis gegaan . Wet snel opgelost. Chapo

Super goede service!

Top bedrijf, ik had een probleem en dat werd meteen opgepakt en opgelost!

Snelle actie na bestelling

Mooi s'avonds bezorgd en bestelling was vlot geleverd

• Klantenservice N.v.t.

Snelle service en goeie kwaliteit

Snelle service en goeie kwaliteit! Binnen no time mijn bestelling binnen.

• Klantenservice N.v.t.

prima, snel en toen ik later een factuur opvroeg was dat snel geregeld

• Klantenservice

Eens maar nooit weer! Wat een enorm slechte service..

Om het weekend te kunnen schilderen bestelde ik op donderdag avond de benodigde spullen via De verfzaak en koos voor de avondlevering via Trunkrs om gegarandeerd te zijn dat mijn spullen op tijd zouden komen. Later kreeg ik op vrijdag middag bericht dat mijn spullen pas die maandag zouden worden afgeleverd. Snel mijn spullen bij mijn vertrouwde leverancier *****besteld en alles stond direct klaar. In tegenstelling van de levering die nog moest komen van De verfzaak. Maandag gelijk met ***** gebeld, maar moeilijk moeilijk, Trunkers had een excuus mail gestuurd en vmde verfzaak waren afhankelijk dus ik moest het pakket eerst maar ontvangen en daarna weer kosten maken om te terug te sturen. Ik heb nooit een excuus mail gehad van Trunkrs en kosten maken voor slechte service zie ik niet zitten, dus zelf bij Trunkrs het door ***** opgegeven adres waar het retour moest opgegeven en tot op de dag van vandaag (een week later!!) Is er door Trunkrs niets afgeleverd en geen reactie meer van ***** op de vraag of hij deze vervelende situatie kon afhandelen zodat ik eindelijk weer mijn geld terug krijg. Voor mij nooit meer De verfzaak. Als je niet de beloftes kunt naleven, zet ze dan niet op de site.

Late levering

De volgende dag in huis, werd een week later. [Zonder dat er over werd geinformeerd] Kwaliteit van de verf is wel goed

Snelle levering.

• Klantenservice

Fijn dat het binnen een dag bezorgd is.

Prijzen waren voor de verf die ik nodig had en vergeleken met andere aanbieders voordelig. Grootste plus punt is dat het binnen 24 uur geleverd werd en dat scheelde heel wat sjouwwerk en tijd als ik het bij een winkel had gehaald

Snelle levering!

Correcte prijs en zeer snelle levering.

Goede prijs en kwaliteit

Duidelijke website en zeer scherpe prijzen

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo