Eens maar nooit weer! Wat een enorm slechte service..
Om het weekend te kunnen schilderen bestelde ik op donderdag avond de benodigde spullen via De verfzaak en koos voor de avondlevering via Trunkrs om gegarandeerd te zijn dat mijn spullen op tijd zouden komen. Later kreeg ik op vrijdag middag bericht dat mijn spullen pas die maandag zouden worden afgeleverd. Snel mijn spullen bij mijn vertrouwde leverancier *****besteld en alles stond direct klaar. In tegenstelling van de levering die nog moest komen van De verfzaak. Maandag gelijk met ***** gebeld, maar moeilijk moeilijk, Trunkers had een excuus mail gestuurd en vmde verfzaak waren afhankelijk dus ik moest het pakket eerst maar ontvangen en daarna weer kosten maken om te terug te sturen. Ik heb nooit een excuus mail gehad van Trunkrs en kosten maken voor slechte service zie ik niet zitten, dus zelf bij Trunkrs het door ***** opgegeven adres waar het retour moest opgegeven en tot op de dag van vandaag (een week later!!) Is er door Trunkrs niets afgeleverd en geen reactie meer van ***** op de vraag of hij deze vervelende situatie kon afhandelen zodat ik eindelijk weer mijn geld terug krijg.
Voor mij nooit meer De verfzaak. Als je niet de beloftes kunt naleven, zet ze dan niet op de site.