Hermadix kleurbeits

Hier gevonden en voor een scherpe prijs. Vlot geleverd

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering, goede prijs en kleur die niet in online waaier stond.

Supersnelle levering van een kleur die niet online stond aan nog 's een zeer scherpe prijs.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle service. Er was een klein probleem, het deksel van de verfpot was niet goed gesloten. Er was dan ook wat verf gelekt in de verpakking.

Snel binnen

Dus blij mee … omdat ik er relaxt achterkom Dat ik een kleur nodig heb

• Klantenservice

Ik bestelde verf en de site gaf aan dat er een kleur wel voldoende was en een ander niet. Achteraf bleek dat ik ook in backorder had kunnen bestellen wat ik helaas niet wist, jammer want daardoor moest ik ergens anders verf bestellen wat mij dus meer koste. Als je belt met de verfzaak word je keurig netjes te woord gestaan. Alleen voor mij mogen ze stoppen met via Trunkrs te bezorgen die komen wanneer het ze uitkomt.

Alles probleemloos

Gemakkelijk te bestellen, goed verpakt en snel geleverd.

Snel en goed

Snel en goed

Snelle levering. Goed verpakt

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit

• Klantenservice

Uitstekende prijs en klantvriendelijkheid!

PostNL had ons pakket met verf per vergissing bij de buren geleverd. Ik kreeg mail van PostNL dat de verf geleverd was maar er was bij ons geen verf te vinden rond ons huis. Ik heb onmiddellijk deverfzaak geconstateerd en zij waren heel behulpzaam. Uiteindelijk is de verf terechtgekomen zonder dat de verfzaak dezelfde verf opnieuw moest verzenden.

Goed en behulpzaam

Ze denken met je mee Snelle levering. en klantvriendelijk.

• Klantenservice

Makkelijk besteld en binnen 2 werkdagen in huis.

• Klantenservice N.v.t.

Precies zo als je het wilt.

Topservice

Snelle levering zoals beloofd.

• Klantenservice

Goedemorgen verf, dekt goed en smeert goed uit.

Lekker om mee te verven. Had twee emmers gekocht. De ene goed verpakt met een extra tape om de deksel en de andere niet. Zonder tape had gelekt in de verpakking.

Alles op tijd geleverd

Prijs en levertijd zijn geweldig

• Klantenservice

Slechte bezorging en slechte klantvriendelijkheid

Helaas werd onze verf bezorgd met flinke blutsen in het blik. De doos waarin de 3 potten zaten, was veel te klein. Vervolgens contact opgenomen en werd er aangegeven dat het door het bezorgbedrijf komt... Mijn tip: pak de verf dan zo in dat het de bezorging beter aan kan!

• Klantenservice

Zeer ruime keuze, goede informatie op de site en snel en goed verpakt geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

Makkelijk bestellen en snelle levering

• Klantenservice

Goed goede lak voor mijn maskers uit bali

Snel & goed

Ik had in op zaterdag een bestelling geplaatst voor Amsterdam verf, hij kwam maandag avond aan zoals ingevoerd. Heel duidelijk wanneer het werd geleverd en een fijn proces. De verf is wat je van Amsterdam verf zou verwachten, hele mooie kleuren!

• Klantenservice

Snelle levering, beste prijs, 's avonds geleverd zonder extra kosten.

Beste prijs voor de Hermadix beits, tijden die werden aangegeven via track en trace klopten precies. Pluspunt is dat het pakket 's avonds kon worden geleverd zonder extra kosten.

Vrienelijk en vakbekwaam personeel

Prettig en adequaat geholpen