Blij verrast met dit leuke hippe schoentje wat ook nog eens de juiste ondersteuning biedt. Heel blij mee!
Fijne website, meer dan geweldige schoenen! Goede en snelle service, ik wil niets anders meer.
Hi, π Wat een geweldige review, dankjewel! π Super om te horen dat je zo blij bent met onze website, schoenen en service. πβ¨ Dat je niets anders meer wilt, is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen! We hopen je snel weer te mogen helpen. π Groetjes, Team Shoesme
Snel nieuwe maat opgestuurd toen schoenen niet paste. Goede kwaliteit
Hi Quirine, π Bedankt voor je fijne review! Wat fijn om te horen dat het omruilen voor de juiste maat snel geregeld was en dat je tevreden bent met de kwaliteit. πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Prima kwaliteit, gemakkelijk aan te doen en zeer mooi!
Hi Laura, π Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit, het gemak en het mooie design van onze schoenen. πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Mooie schoenen besteld voor beide kinderen. Snelle levering en duidelijke communicatie. Schoenen moeten wel wat ingelopen worden en rits bij de boots van onze dochter bleef steken doordat het leer aan de binnenkant erin vast was gaan zitten. Kwaliteit is wel top, zijn niet anders gewend van Shoesme.
Hi Pauline, πΈ Bedankt voor je fijne review! Wat leuk dat je voor beide kinderen mooie schoenen hebt besteld en dat de levering en communicatie soepel verliepen. πβ¨ Fijn dat je de kwaliteit waardeert β dat is precies waar we voor staan! π We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Erg fijne service, eindelijk schoenen die mijn kindje past. Helemaal blij mee en tevreden over.
Hi Nadine, Dankjewel voor je mooie review! π Wat fijn dat je nu schoenen hebt gevonden die goed passen. πβ¨ We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier ermee! Groetjes, Team Shoesme ππ¬
Goede prijs kwaliteit verhouding
Hi D, Dankjewel voor je fijne review! π Super dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding. πβ¨ We hopen dat je lang plezier hebt van je aankoop! Groetjes, Team Shoesme ππ¬
Mooie schoentjes waarbij ik ook echt het gevoel heb dat de voetjes van mijn kindje goed ondersteund worden bij de eerste stapjes. Blij mee!
Hi Lieke, Dankjewel voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat je blij bent met de schoentjes en dat je kindje goede ondersteuning krijgt bij de eerste stapjes. πΆπβ¨ We hopen dat je kindje er veel plezier van heeft! Groetjes, Team Shoesme ππ¬
Wij zijn goed geholpen door de klantenservice. Mijn zoon zijn schoen is kapot gegaan en we hebben contact opgenomen met shoesme. We hebben meteen een tegoed gekregen om een nieuw vervangend paar te kunnen bestellen. Buiten deze geweldige service, bestellen wij altijd onze zoon zijn schoenen bij shoesme. Het zijn de enige schoenen, die hij draagt zonder dat ze pijn doen. Dit was voorheen een ramp en vaker kochten we andere merken, die lagen daarna ongedragen in de kast.
Hi Danielle, π Wat een mooie review, dankjewel! π Super om te horen dat onze klantenservice je zo goed heeft kunnen helpen en dat je direct een tegoed kreeg voor een nieuw paar. Dat betekent veel voor ons! πβ¨ Nog fijner is dat Shoesme de enige schoenen zijn waar je zoon Γ©cht comfortabel op loopt. Dat jullie nu zonder zorgen de juiste schoenen kunnen vinden, maakt ons heel blij! π We waarderen jullie vertrouwen enorm en hopen jullie nog lang te mogen helpen. π Groetjes, Team Shoesme
Prachtige vormgeving en kwalitatief zeer goede schoenen. Ze blijven lang mooi. En het belangrijkste, het is goed voor mijn dochters voeten!
Hi Wendela, π Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de vormgeving en kwaliteit van onze schoenen. πβ¨ En helemaal geweldig dat ze niet alleen lang mooi blijven, maar ook goed zijn voor de voetjes van je dochter! π We hopen je snel weer te mogen helpen. π Groetjes, Team Shoesme
Snel verzonden. Kinderschoenen van echt leer.
Hi Adriaan, π Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle verzending en de kwaliteit van onze leren kinderschoenen. πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Vroeger in mijn tijd waren lederen kinderschoenen de normaalste zaak van de wereld .. tegenwoordig zijn er maar weinig winkels die deze kwaliteit nog verkopen ..gelukkig is shoesme daar wel één van ..ga zo door ...βΊοΈ
Hi Danielle, π Wat een mooie review, dankjewel! π We vinden het geweldig om te horen dat je de kwaliteit van echt lederen kinderschoenen waardeert en dat je ons daarin vertrouwt. πβ¨ Wij blijven ons inzetten voor duurzame, comfortabele en kwalitatieve schoenen voor de kleintjes! Dankjewel voor je steun en je mooie woorden β we gaan zeker zo door! π Groetjes, Team Shoesme
Leuke schoenen voor kinderen die stevig zitten lang mooi blijven.
Hi Annelie, π Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met onze stevige en duurzame schoenen. πβ¨ Fijn dat ze lang mooi blijven! We hopen je snel weer te mogen helpen. π Groetjes, Team Shoesme
Ik had schoenen besteld voor onder de kerstboom , toen deze te klein bleken te zijn , heb ik zonder problemen mijn centen terug gekregen en heb ik nieuwe besteld.
Hi Ingeborg, πβ¨ Bedankt voor je fijne review! Wat fijn om te horen dat het retourproces soepel verliep en je zonder problemen je geld hebt teruggekregen. ππ Hopelijk zitten de nieuwe schoenen nu helemaal perfect! We hopen je snel weer te mogen helpen. π Groetjes, Team Shoesme
Positieve ervaring!!
Hi Iris, π Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad. πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Wij zijn altijd erg tevreden over de schoenen van Shoesme! Goede pasvorm, goede kwaliteit en als er problemen zijn, worden deze snel opgelost.
Hi Eline, π Wat leuk om te horen dat jullie altijd zo tevreden zijn met onze schoenen! ππ Fijn dat de pasvorm en kwaliteit goed bevallen en dat jullie ook tevreden zijn met onze service. We hopen jullie nog vaak te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Mooie schoenen van goede kwaliteit. Snelle levering.
Hi VAM, π Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze schoenen en de snelle levering. πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Al sinds onze dochter loopt kopen wij schoenen van shoesme. Goeie kwaliteit en hele fijne en mooie schoenen.
Hi Suzan, πΈ Wat leuk om te horen dat jullie sinds de eerste stapjes van jullie dochter trouw zijn aan Shoesme! πΆππ Fijn dat jullie zo tevreden zijn met de kwaliteit en het mooie design van onze schoenen. We hopen jullie nog lang te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Ik ben reeds jarenlang klant (BelgiΓ«) sinds mijn dochtertje een peuter was. Ondanks er geen winkel in de buurt is, kan ik me perfect behelpen met de info op de website en de voetmeter. Heb nog nooit een verkeerde maat besteld door alle extra maatinfo. Ook staat de klantendienst me zowel op sociale media als via mail steeds snel te woord als ik toch zou twijfelen. De collecties zijn keer op keer echt verfrissend en zo mooi maar het allerbelangrijkste vind ik dat ze enkel kinderschoenen maken met hun expertise en mijn kindje dus echt het allerbeste krijgt voor een mooie prijs in tegenstelling tot de duurdere merken waar de schoenen niet altijd plooien waar het zou moeten. Het zijn ook steeds de enige schoenen die het schoolplein heel lang weten te overbruggen door de kwalitatieve materialen en stootneus op de schoenen. Doorheen het jaar zijn er altijd wel schoenen in promo waardoor zoveel mogelijk mensen dit kunnen aanschaffen voor hun kindjes en dat vind ik heel fijn. Ook denken ze aan speciale collecties waaronder de waterproof schoenen of schoenen met een wolletje vanbinnen. Ik ben alvast fan en kan niet wachten tot mijn jongste dochtertje de babyproof schoentjes aan mag.
Hi Larissa, β¨π Wauw, wat een geweldige review β dankjewel! π Super tof om te horen dat je al jarenlang een trouwe Shoesme-fan bent, zelfs zonder winkel in de buurt. Zo fijn dat het meetsysteem en de maatinfo je altijd helpen bij het vinden van de perfecte pasvorm! We love it dat je onze collecties verfrissend vindt en dat jouw kids niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel en beschermd rondrennen. πββοΈπ¨ Die stootneuzen en kwaliteitsmaterialen maken Γ©cht het verschil, hΓ¨? En natuurlijk denken we graag mee met speciale collecties en mooie promoβs voor iedereen! We kunnen niet wachten tot je jongste haar eerste Shoesme stapjes zet! πΆπ Nogmaals super bedankt voor je vertrouwen β you rock! Groetjes, Team Shoesme
Goede kwaliteit schoenen en leuke verschillende soorten.
Hi Claudia, πΈ Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de stevige schoenen en de verschillende leuke stijlen. πβ¨ Kwaliteit en variatie staan bij ons voorop! We hopen je snel weer te mogen helpen. π Groetjes, Team Shoesme
Deze schoenen zitten altijd als gegoten en ben blij te weten dat mijn kids op goede schoenen lopen, zo belangrijk voor hun voeten! Ze vinden ze heel lekker lopen en er is voor ieder wat wils. Ook vind ik de klantenservice altijd heel klantvriendelijk, denken altijd met je mee en helpen graag! Hier een trouwe, en tevreden, klant :)
Hi Miranda, π Wat een geweldige review, dankjewel! π Super om te horen dat de schoenen altijd perfect passen en dat je blij bent met de ondersteuning voor de voetjes van je kids. π§πβ¨ Zo fijn dat ze er lekker op lopen Γ©n dat je de klantenservice als vriendelijk en behulpzaam ervaart. Jouw loyaliteit betekent veel voor ons, we waarderen je als trouwe klant enorm! π Groetjes, Team Shoesme
Mooie, zachte schoenen voor eerste stapjes, maat 20 gekocht. Heel blij mee.
Hi Kasia, πΈ Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de zachte schoentjes voor de eerste stapjes. πΆπβ¨ Maat 20 is een prachtig begin! We hopen je snel weer te mogen helpen. Groetjes, Team Shoesme
Altijd weer een kadootje voor de kids om uit te pakken! Mooie stevige schoenen die lang mee gaan.
Hi Corina, πβ¨ Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat het uitpakken van onze schoenen altijd een feestje is voor de kids. π§ππ Fijn dat je tevreden bent met de stevige kwaliteit en duurzaamheid van onze schoenen! We hopen je snel weer te mogen helpen. π Groetjes, Team Shoesme
Het bestellen en leveren gaat erg snel en de schoenen zijn perfect. En de maat zoals beschreven hoe ze vallen. Ik bestel graag hier de schoenen voor mijn dochter. Ga zo door met het ontwerpen van een leuke collectie.
Hi Sabrina, πΌ Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat het bestellen en leveren zo vlot ging en dat de schoenen perfect passen. ππ« We vinden het geweldig dat je steeds weer voor Shoesme kiest voor je dochter! We blijven ons best doen om mooie collecties te ontwerpen. π¨β¨ Groetjes, Team Shoesme
My kid loved the shoes
Hi Souraya, π Thank you for your lovely review! We're so happy to hear that your kid loves the shoes. ππ We hope to see you again soon! π Best regards, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg