Snel verzonden en de kwaliteit is altijd super!
Mooie schoenen en super snelle levering
Onze zoon is erg blij met zijn nieuwe schoenen. Goede kwaliteit, snel geleverd.
Hi! ππ¦ Wat leuk om te horen dat jullie zoon blij is met zijn nieuwe schoenen! Fijn dat de pasvorm en kwaliteit goed zijn Γ©n dat de levering lekker snel was. ππ We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Goeie schoenen, snelle levering. Mβn 3 kinderen hebben ze allemaal!
Hi Daisy, ππ Wat leuk om te horen dat al jouw kinderen Shoesme dragen! Fijn dat je zo tevreden bent over de schoenen Γ©n de snelle levering. πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! πΈ Groetjes, Team Shoesme
De schoenen werden snel geleverd en kwamen overeen met de fotoβs online. Mijn dochter loopt er heerlijk op.
Hi Anne-Fleur, π Bedankt voor je fijne review! π Super om te horen dat de schoenen snel geleverd werden en helemaal aan je verwachtingen voldoen. πβ¨ Fijn dat je dochter er heerlijk op loopt! We hopen je snel weer te mogen helpen. Groetjes, Team Shoesme
Mijn zoontje loopt heel graag op de shoesme schoenen, het is ook nog het enige merk dat we tot nu toe gekocht hebben. Heel blij mee
Hi Yvonne, π Wat superleuk om te horen dat je zoontje graag op zijn Shoesme schoenen loopt! π¦πβ¨ En wat een compliment dat dit tot nu toe het enige merk is dat jullie kiezen. π We hopen je nog lang blij te mogen maken met onze schoentjes! π Groetjes, Team Shoesme
Wij kopen sinds jaar en dag schoenen van shoesme online! De schoenen zijn hip en van hoge kwaliteit, dit levert altijd 2 blije meiden op.
Hi Rob, π Wat leuk om te horen dat jullie al jarenlang voor Shoesme kiezen! π Hippe schoenen van topkwaliteit, daar doen we het voor. π§π§πβ¨ En twee blije meiden? Dat is het allerbelangrijkste! π We hopen jullie nog lang te mogen helpen met fijne schoenen. Groetjes, Team Shoesme
Goede pasvorm, fijne schoenen
Hi Jeanine, π Bedankt voor je fijne review! π Super om te horen dat de schoenen goed passen en prettig zitten. πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Er zijn altijd wel leuke hippe modelletjes te krijgen voor de kids. Goede stevige schoenen van leer. En blijven mooi van kwaliteit. Snelle levering en goede service!
Hi Marlous, π Bedankt voor je mooie review! π Super om te horen dat je altijd leuke en hippe modellen vindt voor de kids. π§π¦πβ¨ Fijn dat je de kwaliteit en service waardeert en dat de schoenen lekker stevig en van leer zijn! We hopen je snel weer te mogen helpen. π Groetjes, Team Shoesme
Bestel altijd schoenen van Shoesme. Goede kwaliteit en erg stijlvol. Mijn zoontje vind ze ook altijd lekker zitten. Ondanks zijn motorische beperking staat hij met dit merk toch stevig in zijn schoenen. Altijd snel en netjes geleverd en de juiste maat door de aangeschafte voetjesmeter. Erg blije moeder!
Hi Wilma, π Wat een mooie review, dankjewel! π Super om te horen dat je altijd op Shoesme vertrouwt voor je zoontje. π¦πβ¨ Fijn dat de schoenen niet alleen stijlvol en van goede kwaliteit zijn, maar hem ook de juiste ondersteuning bieden. Dat betekent veel voor ons! Blij om te weten dat de voetjesmeter helpt bij het vinden van de perfecte maat en dat je tevreden bent met de snelle levering. Een blije moeder Γ©n een blij kind, daar doen we het voor! π We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Opnieuw 2 paar schoenen besteld. De eerste keren bevielen zo goed! Mijn dochter kiest altijd haar schoenen van Shoesme om te dragen en ze loopt er goed op.
Hi Ilse, π Wat leuk dat je opnieuw voor Shoesme hebt gekozen! π Super om te horen dat je dochter haar Shoesme schoenen altijd als favoriet uitkiest en er zo fijn op loopt. π§πβ¨ We hopen dat deze twee nieuwe paren weer net zo goed bevallen! π Groetjes, Team Shoesme
Ik ben altijd tevreden over de aankopen van shoesme. Binnenkort weer nieuwe schoenen voor het voorjaar kopen voor mijn meiden.
Hi Anouk, πΈ Wat fijn om te horen dat je altijd tevreden bent met Shoesme! π De kwaliteit staat bij ons voorop, dus super dat je dat zo ervaart. πβ¨ Veel plezier met het uitzoeken van de nieuwe voorjaarscollectie voor je meiden! π· We helpen je graag weer binnenkort! π Groetjes, Team Shoesme
Stevige schoenen, keuze uit veel verschillende soorten en kleuren.
Hi Alice, π Bedankt voor je fijne review! π Super om te horen dat je tevreden bent met de stevige schoenen en de ruime keuze in soorten en kleuren. πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Mooie, stevige eerste schoentjes besteld. Snel in huis.
Hi Anke, π Wat een mooie mijlpaal, de eerste schoentjes! πΆπβ¨ Fijn dat ze stevig zijn en snel geleverd werden. We hopen dat je kleintje er met veel plezier op loopt! π Groetjes, Team Shoesme
Snelle levering, goede kwaliteit en goede pasvorm. Ook voor kindjes met een hoge wreef zijn de schoentjes geschikt. Ze zijn soepel en mijn kleinzoontje loopt er perfect op wat ik van weinig schoentjes kan zeggen.
Hi Priscilla, π Wat een mooie review, dankjewel! π Fijn om te horen dat de schoentjes niet alleen van goede kwaliteit zijn, maar ook perfect passen bij kindjes met een hoge wreef. πΆπβ¨ Super dat je kleinzoontje er zo goed op loopt β dat is precies waar we het voor doen! π We hopen je snel weer te mogen helpen. Groetjes, Team Shoesme
Maatadvies klopt precies, ik had ook het meetsysteem besteld, en kreeg iets later een mailtje dat ik daar korting op zou krijgen, helaas daar geen gebruik van kunnen maken.
Hi Chantal, π Bedankt voor je fijne review! π Super om te horen dat het maatadvies precies klopt en dat het meetsysteem je geholpen heeft. πβ¨ Jammer dat je de korting net misliep β mocht je in de toekomst vragen hebben, dan denken we graag met je mee! π We hopen je snel weer te mogen helpen. Groetjes, Team Shoesme
Voor de eerste schoentjes is de online winkel fijn. Het fysieke winkeltje in Breda heeft helaas weinig. Als je de voetenmeter thuis hebt is online bestellen ook goed te doen. Wel prijzig.
Hi M, π Bedankt voor je eerlijke review! π Fijn dat je de online winkel handig vindt voor de eerste schoentjes en dat de voetenmeter helpt bij het kiezen van de juiste maat. πΆπβ¨ We begrijpen dat je het aanbod in de winkel in Breda graag wat ruimer zou zien en dat de prijs een overweging is. We doen ons best om de beste kwaliteit en pasvorm te bieden, zodat kleine voetjes optimaal ondersteund worden! π We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Ik bestel heel vaak schoenen voor mijn zoontje, maar helaas moet ik ze bijna altijd retour sturen omdat de schoen niet past, niet lekker zit of niet lekker loopt. Dit is al de 3de shoesme schoen en altijd goed. Geen gedoe en zit altijd fijn. Wat ik zelf wel mis, zijn leuke acties waar we gebruik van kunnnen maken. Naar mijn mening zijn de acties te weinig of niet aantrekkelijk genoeg. Maar nogmaals de schoenen zelf zijn super.
Hi Ayse, π Wat fijn om te horen dat Shoesme schoenen altijd perfect passen voor je zoontje, zonder gedoe! π¦πβ¨ We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om goede schoenen te vinden, dus het betekent veel voor ons dat je met Shoesme altijd goed zit. Bedankt voor je feedback over de acties! π We nemen dit zeker mee om te kijken hoe we dit aantrekkelijker kunnen maken. We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Het is een fijne webshop. Als hun zoekfilters nog preciezer worden, zoals dat je kunt filteren op de manier van bevestigen. (Alleen een rits of alleen klittenband) dan hadden ze een 10 gekregen. De schoenen lopen heerlijk en mijn beide kinderen zijn er gek op.
Hi Lisette, π Bedankt voor je fijne review en waardevolle feedback! π Super om te horen dat je tevreden bent met de schoenen en dat je kinderen er gek op zijn. π§π¦πβ¨ We nemen je suggestie over de zoekfilters zeker mee, dat zou het shoppen nog makkelijker maken! Dankjewel voor het meedenken. π We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
De shoesme schoentjes zijn geweldig ! Mijn dochter loopt er erg goed op. De kwaliteit van de schoenen is ook erg goed. De service van de winkel is top. Ze helpen je rustig en kijken goed naar de pasvorm bij het voetje . Ook ben ik zeer tevreden over de keuze van schoentjes erg modieus . Ik heb dan ook nooit 1 paar schoenen
Hi Charity, π Wat een geweldige review, dankjewel! π Super om te horen dat je dochter zo goed loopt op haar Shoesme schoentjes en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en service. π§πβ¨ Fijn dat je de persoonlijke hulp in de winkel waardeert en dat je altijd slaagt voor meerdere paar schoenen β want een beetje variatie is natuurlijk altijd leuk! π We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Ik heb vanaf de geboorte van mijn zoontje al heel vaak shoesme schoenen gekocht. Ze zien er mooi uit, zitten fijn en zijn van goede kwaliteit. Een aanrader dus!
Hi Wendy, π Wat leuk om te horen dat je al sinds de geboorte van je zoontje voor Shoesme kiest! ππΆπ Fijn dat de schoenen mooi, comfortabel en van goede kwaliteit zijn. Dat jij ze aanbeveelt, is het mooiste compliment! π We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Leuke, kwalitatief goede en ook nog betaalbare schoenen, sandalen en laarsjes. De speciale neuzen zijn een uitkomst voor mijn wildebras. Ik koop inmiddels alleen nog maar Shoesme. Enige minpunt is dat ik een keer heb meegemaakt dat de zool snel versleten was, maar dit heb ik toen niet gemeld, dus hier hebben ze ook niets aan kunnen doen.
Hi Yvonne, π Wat een fijne review, dankjewel! π Super om te horen dat je inmiddels alleen nog maar Shoesme koopt en dat onze speciale neuzen perfect zijn voor je wildebras. π¦πβ¨ Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en betaalbaarheid! Jammer dat je een keer een zool had die sneller versleet, mocht je in de toekomst iets tegenkomen, laat het ons vooral weten β we helpen je graag! π We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Leuke schoenen voor een nette prijs. Mijn zoontje had hetzelfde model in een andere kleur, en deze schoenen waren zijn favoriet. Dus nu een maat groter in een andere kleur gekocht. Zitten goed en zoonlief vindt ze fijn en mooi. Wel jammer dat de omschrijving en titel βlichtblauwβ aangeeft maar ze in werkelijkheid meer grijs zijn.
Hi Corine, π Bedankt voor je fijne review! π Superleuk om te horen dat je zoontje zijn favoriete schoenen nu in een maatje groter en een nieuwe kleur heeft. π¦πβ¨ Fijn dat ze weer goed zitten en dat hij er blij mee is! We snappen dat de kleurverwarring een beetje jammer is. Mocht je hier nog vragen over hebben, we denken graag met je mee! π Groetjes, Team Shoesme
Snel geleverd en veel keuzes. Mijn dochtertje is helemaal blij. Ze zijn mooi en zitten heerlijk mama!!
Hi Fanny, π Wat een leuke review, dankjewel! π Super om te horen dat je dochtertje zo blij is met haar nieuwe schoenen. π§πβ¨ "Ze zitten heerlijk, mama!" β dat is het mooiste compliment! We hopen je snel weer te mogen helpen. π Groetjes, Team Shoesme
Snel geleverd, doordat we thuis de schoenmeter hadden en er een goeie omschrijving online staat welke schoen geschikt is voor een hoge wreef in 1 x de juiste schoenen in huis. Fijn!
Bedankt voor je mooie review, Sjoukje! Wat fijn om te horen dat de schoenmeter en de omschrijvingen zo goed geholpen hebben bij het vinden van de juiste schoenen. Heel veel plezier ermee! Groetjes, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg