The shoes are of really good quality. The Adidas are easy to put on and fit well to the foot, my daughter likes to walk in them.
Hi Aleksandra, Bedankt voor je review! π Wat fijn om te horen dat je dochter zo graag in haar schoenen loopt! Goede kwaliteit en makkelijk aan te trekken β dat is precies wat we belangrijk vinden. Super dat ze zo tevreden is! ππ« Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Super fijne schoenen! Mijn zoontje is nu begonnen aan zijn 2e paar schoenen van Shoesme. Super leuk dat er ook zoveel keus qua kleuren zijn. En wat ook fijn is dat het snel bezorgd is en er een fijne meettool bij de schoentjes wordt geleverd. Zo kan ik goed zijn schoenmaat bijhouden.
Hi Danique, Bedankt voor je leuke review! π Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn met de schoentjes! En hoe leuk dat je zoontje al aan zijn tweede paar Shoesme toe is π De ruime keuze in kleuren maakt het extra leuk, en super dat de meettool je helpt om zijn maat goed bij te houden. Snel bezorgd en blij kind = blije ouders! π Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Vandaag de eerste schoentjes voor onze kleindochter gekocht. En Shoesme werd ons door meerdere schoenenzaken aangeraden. Zeker voor de eerste schoentjes is het fijn dat de schoenen niet te zwaar zijn, dat de zool flexibel is en de schoen fijn aan het voetje zit. En wat is ze blij met haar eerste schoentjes, ze loopt er de hele dag mee rond. En door de klittenband sluiting kan ze ze over een poosje ook zelf aan en uit doen.
Hi Diana, Bedankt voor je review! π Ah wat lief om te horen! De allereerste schoentjes zijn toch echt een mijlpaal. Zo leuk dat jullie kleindochter er meteen de hele dag op rondloopt! En straks helemaal zelf aan en uit doen met het klittenband β hoe stoer is dat? πͺ We vinden het super dat Shoesme werd aangeraden, en nΓ³g leuker dat jullie zo enthousiast zijn! Hopelijk tot snel weer! π Groetjes, Team Shoesme ππ
Mijn kleindochter is enorm in haar sas met haar roze sandalen. En ze passen nog eens geweldig goed. Ze wil ze niet meer uit doen. Ik als oma ben blij met de steun die ze krijgt van het goede voetbed, ik zie dat ze er goed en fijn mee rondloopt. Nu zijn we beide blij en tevreden.
Hi Emily, Bedankt voor je review! π Wat heerlijk om te lezen dat je kleindochter zo blij is met haar roze sandalen β en dat ze ze het liefst niet meer uitdoet, dat is toch het mooiste compliment! π Als oma kun je met een gerust hart toekijken hoe ze rondhuppelt met goede steun en comfort. Superfijn dat jullie er allebei blij mee zijn! Hopelijk tot snel weer! πΈ Groetjes, Team Shoesme ππ
Super mooie en fijne schoenen voor mijn kleinkinderen. Leuke modellen, vrolijke kleuren, passen erg goed altijd. Zeker voor de eerste stapjes.
Hi Monique, Bedankt voor je review! π Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze schoenen voor je kleinkinderen! Leuke modellen en vrolijke kleurtjes maken het extra feestelijk, en dat ze ook nog eens goed passen is helemaal top π Perfect voor die eerste stapjes! Hopelijk tot snel weer! π Groetjes, Team Shoesme π
Fijne schoenen, zitten mooi en hebben een mooie brede zool voor de babyvoetjes. Altijd snelle en goede levering.
Hi Ger, Bedankt voor je review! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze schoenen en service! De brede zool is inderdaad ideaal voor die kleine babyvoetjes πΆ En snelle levering β daar doen we ons best voor! Hopelijk tot snel weer! π Groetjes, Team Shoesme π
Ik ben superblij met de Shoesme kinderschoenen die ik voor mijn zoontje heb gekocht! Vanaf het eerste moment dat hij ze aanhad, liep hij er zo fijn op geen blaren, geen gezeur. De pasvorm is perfect en de schoen biedt echt goede ondersteuning, wat ik belangrijk vind voor zijn groeiende voetjes. Daarbij zijn ze ook nog eens hartstikke stoer Γ©n stevig na weken buitenspelen zien ze er nog steeds goed uit! Je merkt echt dat het een kwalitatief product is, ontworpen met oog voor kindervoeten Γ©n ouders die duurzaamheid waarderen. Wij zijn fan!
Hi Samantha, Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review! π Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met de schoenen voor je zoontje. Geen blaren, goede steun Γ©n ze blijven mooi na al dat buitenspelen β dat is precies wat we willen horen! πͺπ En dat ze ook nog stoer zijn, is natuurlijk mooi meegenomen. Zo fijn dat je onze kwaliteit en duurzaamheid waardeert. Wij zijn blij met fans zoals jullie! π Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Zowel voor mijn zoon van 3,5 als voor mijn zoon van 1,5 altijd schoenen van Shoesme. Wel eens andere geprobeerd, maar al gauw weer terug bij oud en vertrouwd: βShoesmeβ.
Hi Britt, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk dat je voor beide zoons steeds weer bij Shoesme uitkomt! ππ Dat jullie af en toe iets anders proberen, maar toch terugkomen bij het vertrouwde, zegt voor ons alles. Daar doen we het voor! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Shoesme heeft hele fijne schoenen zelfs voor de kleinste kindjes. De extreme flex schoentjes zijn ideaal voor kindjes die beginnen met lopen. Klein nadeel vind ik dat niet alle schoenen een stootneus hebben en klittenband. Een suède neus voor kleine kinderen is echt niet handig. En klittenband trekt (voor ouders) makkelijker aan. Veters zijn voor kleintjes interessant om aan te trekken.
Hi Stefanie, Bedankt voor je uitgebreide review! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze Extreme Flex schoentjes β speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten! πΆπ En dankjewel voor je feedback over de stootneus en het klittenband. Heel waardevol voor ons, want we blijven continu verbeteren met het oog op gemak en kindvriendelijkheid. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Fijne online winkel met grote collectie goede kinderschoenen.
Hi Karen, Bedankt voor je review! π Wat fijn dat je onze online winkel als prettig ervaart en blij bent met de grote collectie! πποΈ We doen ons best om voor ieder kind het perfecte paar schoenen te hebben. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Shoesme schoenen zijn eigenlijk altijd goed. Ze zijn hier altijd favoriet want die zitten het lekkerst en ze zien er superleuk uit in hun nieuwe schoenen. Ook na flink dragen blijven ze mooi.
Hi Ashley, Bedankt voor je leuke review! π Wat fijn om te horen dat Shoesme schoenen hier altijd favoriet zijn! ππ« Dat ze lekker zitten Γ©n er superleuk uitzien, is precies wat we willen bereiken. En extra fijn dat ze er ook na veel dragen nog mooi uit blijven zien! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Onze dochter is heel duidelijk, wat wel en niet lekker zit. Elke paar schoenen opnieuw zijn Shoesme. Ze loopt er zo op weg en er is voldoende keuze in modellen of kleuren. Ondertussen al heel wat paren versleten, maar ze draagt ze met veel comfort. Als zij lekker loopt, zijn wij tevreden!
Hi Kieke, Bedankt voor je fijne review! π Wat mooi om te horen dat jullie dochter zo goed weet wat ze fijn vindt β en dat Shoesme elke keer weer de winnaar is! ππ Fijn dat ze er direct goed op loopt en dat er genoeg keuze is in modellen en kleuren. Als zij blij is, zijn wij dat ook! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Mijn beide jongens kiezen iedere keer weer voor de schoenen van Shoesme! Ze noemen het beste renschoenen en de schoenen zien er ook nog eens leuk uit:)
Hi Lisette, Bedankt voor je enthousiaste review! π Wat leuk dat jullie jongens echte Shoesme-fans zijn! Dat ze ze βbeste renschoenenβ noemen, vinden we echt geweldig om te horen πββοΈπ¨ En dat ze er ook nog leuk uitzien, is natuurlijk mooi meegenomen! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme ππ
Altijd leuke designs en het zijn erg stevige schoenen.
Hi Nynke, Bedankt voor je review! π Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de stevige kwaliteit Γ©n de leuke designs van onze schoenen! πβ¨ Daar worden wij heel blij van! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Goede kwaliteit schoenen, snel geleverd en leuk model. Enige wat beter kan: ik had twee paar schoenen besteld en die waren allebei los verpakt en verstuurd, dit zorgt voor onnodig veel verpakkingsmateriaal. Maar hierdoor niet minder blij met mijn aankoop, heel erg bedankt!
Hi Eva, Bedankt voor je review! π Super om te horen dat je blij bent met de kwaliteit, het model Γ©n de snelle levering van de schoenen! π Dankjewel ook voor je feedback over het verpakken β dat nemen we zeker mee, want we willen daar graag bewuste keuzes in maken. Fijn dat je alsnog tevreden bent met je aankoop! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme ππ
Lederen schoenen voor een lage prijs! Heel gemakkelijk dat je er met klittenband kunt bestellen of veterschoenen met rits. Stevige top vooraan!
Hi Lisa, Wat een fijne review, dankjewel! ππ Super dat je zo tevreden bent over de schoenen en het gemak van klittenband of veters met rits. Veel plezier ermee! π Groetjes Team Shoesme π
Snelle levering en goede kwaliteit schoenen
Hi JoΓ«lla, π¦ππ Dankjewel voor je review! Super om te horen dat je blij bent met de snelle levering en de kwaliteit van onze schoenen β daar doen we het voor Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Groetjes, Team Shoesme
Super fijne schoenen en betaalbaar
Hi Linda, πππ Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de schoenen Γ©n de prijs! Comfort en kwaliteit voor een mooie prijs β dat is precies waar we voor gaan. Dankjewel voor je review en graag tot een volgende keer! Groetjes, Team Shoesme
Wij zijn echt heel blij met de schoenen van Shoesme. Echt een goed voetbed en goede kwaliteit. Een absolute aanrader. Zeker voor kinderen die net gaan lopen.
Hi Leontine, πΆππ Wat super om te horen dat jullie zo blij zijn met de Shoesme schoenen! Vooral in die eerste stapjesfase is een goed voetbed zΓ³ belangrijk β fijn dat jullie dat ook zo ervaren. π Dankjewel voor je warme aanrader en veel plezier gewenst met het nieuwe paar! Groetjes, Team Shoesme
Voor mijn dochter, die het liefst op blote voeten loopt, lang opzoek geweest naar een fijn zacht schoentje. Uiteindelijk gevonden bij Shoesme! Schoentje is zacht en heel flexibel waardoor het niet voelt als een schoen. Kleine meid is er ook heel blij mee en gaat nu dansen door het leven op haar schoentjes :)
Hi Rowan, ππ£β¨ Wat een geweldig beeld β jouw kleine meid dansend door het leven op haar zachte, flexibele schoentjes! π We vinden het zo fijn om te horen dat je bij Shoesme precies gevonden hebt wat ze nodig heeft: het gevoel van blote voeten, maar met alle steun die ze verdient. Dankjewel voor je mooie woorden en heel veel vrolijke stapjes gewenst samen! π Groetjes, Team Shoesme
We hebben al zeer regelmatig schoentjes voor onze kinderen gekocht bij Shoesme. De kwaliteit is altijd top, ze blijven lang mooi en de kinderen lopen er uitstekend op.
Hi Laura, πππ Wat fijn om te horen dat jullie zoβn trouwe Shoesme-fans zijn! π Super dat de kwaliteit steeds weer bevalt en dat je kinderen er goed Γ©n graag op lopen β dat is voor ons het allerbelangrijkste. Dankjewel voor jullie vertrouwen, elke keer weer! Groetjes, Team Shoesme
Website is duidelijk. Aankoop tot levering goed verlopen en snel !
Hi Chaimae, ποΈπ¦π Wat fijn dat alles zo soepel is verlopen β van bestelling tot levering! π En super dat je onze website als duidelijk hebt ervaren, dat vinden we belangrijk. Dankjewel voor je review en graag tot een volgende keer! Groetjes, Team Shoesme
Onze dochter heeft een smalle voet, de schoen is te breed. Is opgelost door er een zooltje in leggen. Verder leuk design en ze kan ze makkelijk zelf aantrekken door de klittenband sluiting.
Hi Ellen, π§πβ¨ Dankjewel voor je review! Fijn dat je dochter blij is met het leuke design en dat ze de schoentjes makkelijk zelf aan kan doen met het klittenband β zo belangrijk voor die zelfstandigheid! π Goed opgelost met het zooltje bij haar smalle voet. En dank voor het delen van je ervaring, daar leren wij ook van! π Groetjes, Team Shoesme
Snelle levering, mooie producten. Heel handig dat je een schoenmaat/voet op meet apparaatje kan kopen. Elke keer de perfecte maat voor mijn dochter in huis!
Hi Patty, πππ Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! π Super dat het meetapparaatje je helpt om elke keer weer de perfecte maat voor je dochter te kiezen β zo wordt online schoenen shoppen wΓ©l makkelijk! Dankjewel voor je mooie woorden en veel plezier met jullie nieuwe schoenen! Groetjes, Team Shoesme
Wij zijn in de winkel in Breda goed geholpen. Dames met geduld, vriendelijkheid en goed advies.
Hi Angelique, ποΈππ Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Breda! We geven graag de tijd en aandacht aan ieder paar kindervoetjes, dus super dat je de vriendelijkheid en het advies zo hebt ervaren. Dankjewel voor je mooie woorden en graag tot een volgende keer! Groetjes, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg