De schoentjes van shoesme, zijn perfect voor de groeiende voeten van mijn peuter. De maten kopen goed en zijn stevige schoenen. Ik blijf ze kopen bij shoesme!

Mooie schoenen met goede pasvorm

Fijn dat op de site ook de pasvorm vermeld staat. Tot nu toe zitten de schoenen elke keer goed!

Beautiful and comfy shoes

Great shoes and good service

Goede schoenen

Ik heb eerder problemen gehad met de rits van dit soort schoenen, ik hoop dat het met dit paar beter gaat. De rubber neuzen zijn super dan slijten de neuzen niet zo snel. Mijn dochter vindt ze heerlijk zitten.

Vooral de schoenen met babyproof daar ben ik dol op. Ons kleintje loopt er goed op. Beter dan een schoen van Nike.

Super goed soms niet alle maten meer aanwezig

Goede schoenen stevig goede pasvorm kinderen lopen er goed op Pluspunt makkelijk zelf aan en uit te krijgen door ritsen handig als ze naar school gaan

Koude voetjes

Het leer blijft heel erg nat, waardoor de voeten koud blijven. Hierdoor helaas geen geschikte winterlaarsjes.

Super goede service!

Heel goed geholpen in de winkel. Fijne en stevige schoenen en gaan lang mee.

Mooie stevige schoenen

Mooie stoere en stevige schoenen. Wel zat er vrijwel direct een draagvouw in het leer.

Topschoenen

De perfecte pasvorm en bijna altijd goede service De schoenen zitten en lopen perfect voor de kids Prijs is wel hoog maar kwaliteit

Altijd fijn!

Goede kwaliteit schoenen voor groeiende kindervoeten.

Een van de weinige plekken waar je zo’n grote diversiteit aan kinderschoenen hebt en waar je weet dat de schoenen van goede kwaliteit zijn wat de groeiende voetjes nodig hebben.

Heel erg tevreden!

Super leuke laarsjes die gelijk goed lopen door flexibele zool en zijn niet te zwaar. Had andere laarsjes besteld van leer voor dochter maar vergeleken maar deze zitten zoveel beter en steviger. Erg blij mee!

Super goede en fijne schoenen voor onze dochters

Super goede en fijne schoenen voor onze dochters. En met name voor onze jongste dochter met syndroom van Down ook super stevige schoenen waar de zool uitgehaald kan worden, zodat ze daar de steunzolen in kan dragen. We kopen steeds schoenen bij Shoesme en zijn tot op heden steeds zeer tevreden!!

Prachtige schoenen

Snelle levering, prachtige schoenen van kwaliteit! Exact wat de kinderboeken nodig hebben

snelle levering, goed ingepakt en de meiden dragen ze dagelijks!!!

snelle levering, goed ingepakt en de meiden dragen ze graag!!

2 paar schoenen gekocht, bleken helaas nu al precies goed te zitten dus besloten ze terug te sturen en een maat groter te bestellen. Heel fijn dat er al een retourlabel was meegestuurd, dit scheelt weer. Helaas wel de retourkosten voor lief moeten nemen.

Prachtige schoentjes!

Hele mooie schoentjes, pasvorm perfect en leuk design. Gaan makkelijk aan en uit.

Topschoenen

Vanaf dat onze zoon kan lopen draagt hij shoesme. We hebben wel eens een ander merk geprobeerd maar vielen toch weer meteen terug op shoesme. Hij loopt op deze schoenen het beste!

Helemaal tevreden!!

Wij gaan altijd voor schoenen van Shoesme. Onze kinderen lopen er goed op en het zijn ook nog eens prachtige schoenen.

Goede schoenen

Goede schoenen, netjes verpakt en goede service als er wat is. Mis alleen nog het achteraf betalen... riverty, klarna noem maar op. Veel keus in schoenen, ook een pre!

Wederom tevreden !

De schoenen van shoesme voelen degelijk en zijn altijd van leer. Naar mijn idee de beste keus voor kindervoeten!

Mooie schoenen en snel geleverd

Mooi ingepakt met leuke ballon voor de kinderen. Snel geleverd en schoenen zijn mooi en zitten goed.

Gewoon goede sneakers met prachtig ontwerp!

Sneakers zijn altijd goed. Sinds Shoesme Barst sneakers in het assortiment heeft, zijn we een nog grotere fan! De ontwerpen zijn hip en stoer. De kleuren zijn prachtig. Degelijk, comfortabel en stoer. Snel in huis, keurig verpakt. Wij blijven bestellen!

Alleen maar positieve ervaringen

Mijn dochtertje heeft al verschillende paren Shoesme schoenen gehad en ik moet zeggen, je merkt toch echt wel het verschil in kwaliteit met andere schoenen. Shoesme is gewoon een supermerk en het beste voor voetjes in de groei. Ik zal nog vele paren kopen. De levering is ook super snel. Gewoon top!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg