Prettige en soepele baby schoenen

Al vanaf het eerste baby schoentje zitten we bij Shoesme. Dat heeft echt met name te maken met de zool. Deze is zo buigzaam en helpt met de ontwikkeling van de voet en uiteindelijk lopen. Veel rits en klitteband keuzes en natuurlijk zijn het gewoon mooie en sturdy schoenen!

Hele fijne schoenen

Leuke goede schoenen van goede kwaliteit

Top kwaliteit & variatie

Hele fijne schoenen voor mijn dochter die net loopt. Verschillende schoenen geprobeerd maar loopt hier het beste op. Het liefst koop ik ze allemaal!

Snelle levering en goede kwaliteit

Voor mijn dochter een paar prachtige sneakers besteld. De sneakers zien er stoer uit en lopen heerlijk volgens mijn dochter!

Blij mee!

Mooie schoentjes, snel binnen. Wel hele kleine spikkels te zien.

Makkelijker, flexibele schoenen waar mijn zoontje op kan leren lopen

Snelle verzending!

Snelle verzending! Retour procedure ook lekker makkelijk

Makkelijk aan te trekken

Dit zijn de eerste schoenen die wij voor onze dochter hebben gekocht. Met nog net geen jaar liep ze al alleen had ze nog moeite om met schoenen te lopen. Ook vond ze het maar raar dat ze schoenen aan haar voeten had. Maar met de schoesme schoenen ging het heel snel en loopt ze heel goed. Ze zijn soepel en vooral daardoor makkelijk aan te trekken. Tot nu toe nog geen schoenen gevonden die zo fijn aan haar voeten zitten.

Topmerk!!

Goede en snelle service, geweldige schoenen, mooie designs, net even anders

Super comfortabele schoenen voor kinderen!

Wij zijn enorm blij met de schoenen van Shoesme! Erg comfortabel en flexibel waardoor ze makkelijk kunnen lopen en rennen.

Goede service! En superfijne schoentjes

Wat een fijne service. Ik had de schoenen erg snel binnen en mijn zoontje loopt er echt superfijn op ❀️ ik had eerst bunnies maar hier liep hij niet goed op en nu met de Shoesme loopt hij super goed en struikelt hij ook niet meer. Echt een aanrader!

Goede kwaliteit

Ruime sortering, snelle levering

Wij zijn nu 2 keer in de winkel geweest van shoesme in Utrecht. We worden elke keer uitstekend geholpen. Er is veel aandacht en geduld voor de kinderen. We komen daarom ook graag terug in de winkel om de schoenen voor onze zoon te kopen. De schoenen zijn ook van zeer goede kwaliteit.

Fantastisch leuke en fijne schoenen

Voor mijn dochtertje haar eerste Γ©chte goede schoenen gekocht. De schoenen zijn stevig, flexibel maar erg modieus. Ze straalt als ze de sneakers aan heeft.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Altijd tevreden over deze schoenen en altijd correcte levering.

Goed ontworpen schoentje

Mooie kwaliteit schoen, eerste schoentje van mijn kleinkind. Ze liep er zo op weg.

Ze denken met je mee

Ik had een paar schoenen besteld voor mijn zoontje maar helaas de verkeerde kleur ontvangen. Na contact met de klantenservice werd mij een goede oplossing aangeboden.

Mooie kwaliteit prijs verhouding

Mooie vrolijke kinderschoenen waar zowel mijn dochter als ik heel blij van worden.

Ze zitten altijd heel fijn.

De schoenen van shoesme hebben een heel fijn voetbed. Mijn dochters hebben verschillende voetjes qua breedte, maar zitten bij beide fijn. Ik kan het merk aanbevelen en ik vind daarnaast dat er super coole sneackers en cowboylaarzen ontwikkeld worden. Genoeg keuze als je van iets neutraler en stoerder houdt.

Voor allebei mijn dochters schoenen besteld. Snel geleverd en de maat was goed, ik maak altijd gebruik van de meet hulp van Shoesme waarmee je thuis eenvoudig de voeten van je kind kan meten, zo zie he gelijk de juiste maat met groei ruimte. Ben erg tevreden over de kwaliteit van de schoenen, ze zijn gemakkelijk aan te trekken en blijven ook na veel speel avonturen mooi.

Shoesme: het merk voor kinderschoenen

Al jaren koop ik alle kinderschoenen bij Shoesme. Ze zijn sterk, sluiten goed aan bij de kindervoet en slijten vrijwel niet. De oudste is nu 7 en al haar schoenen komen van Shoesme. Nu weer twee paar besteld voor mijn zoon. We hebben 1x een ander merk besteld, maar die zagen er in 1 maand versleten uit. Voor ons dus nooit meer iets anders.

Wij zijn blij!

lekker brede en flexibele schoentjes voor mijn kindje die leert lopen. Daarnaast echt ontzettend modieus

Snelle levering, goede kwaliteit!

Precies zoals verwacht en snelle levering, wij zijn fan!

Mijn ervaring met shoesme is zeer positief. De schoentjes voor mijn kleindochter werden snel geleverd en toen bleek dat ik toch een maat groter nodig had is de retour ook snel afgehandeld. De nieuwe schoentjes waren er weer heel snel. Contact met klantenservice vanwege ontbreken retourformulier was ook heel prettig. Goed te woord gestaan en direct opgelost.

Kwaliteit schoenen

Heel snel en makkelijk schoenen kunnen bestellen. Ook de verkeerde maat makkelijk kunnen retourneren! Hele fijne en goede schoenen, die goed flexibel zijn, zodat mijn dochter goed gaat voeten kan afrollen! Perfecte schoen voor de ontwikkeling van de voeten, voor mijn net lopende dochter. Heel blij mee!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg