Heel snel en makkelijk schoenen kunnen bestellen. Ook de verkeerde maat makkelijk kunnen retourneren! Hele fijne en goede schoenen, die goed flexibel zijn, zodat mijn dochter goed gaat voeten kan afrollen! Perfecte schoen voor de ontwikkeling van de voeten, voor mijn net lopende dochter. Heel blij mee!
Wat een mooie review, Sam! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze schoenen Γ©n over het bestel- en retourproces. Super dat de schoenen zo goed aansluiten bij de ontwikkeling van de voetjes van je dochter. Dat is precies waar we het voor doen! Heel veel plezier met de schoenen en bedankt voor je vertrouwen in Shoesme. Groetjes, Team Shoesme π£β¨
De schoenen zijn altijd leuk en van goede kwaliteit. Voor zowel zomer als winter mooie schoenen beschikbaar en van goede kwaliteit!
Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je mooie review! π Super fijn dat je zo tevreden bent over onze schoenen, daar doen we het voor! Veel plezier met je nieuwe paar. Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Ze zitten als gegoten en de kleine loopt er meteen fijn mee
Hi Janet, π Wat een leuke review, dankjewel! π Geweldig dat de schoenen als gegoten zitten en je kleintje er meteen fijn op loopt. β¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Shoesme heeft kwaliteit voor kleine kindervoetjes. Verder heeft Shoesme een zeer goede service
Hi Patty, π Bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit voor kleine voetjes Γ©n onze service. πΆπβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Shoesme heeft speciale schoenen voor babyβs, ze hebben een extra flexibele zool! Mijn kindje van bijna 1.5 jaar loopt er erg goed op! Zeer tevreden en snel geleverd
Hi Amanda, π Bedankt voor je fijne review! π Super om te horen dat je kindje zo goed loopt op onze extra flexibele babyschoenen. πΆπβ¨ Fijn dat je tevreden bent Γ©n dat de levering snel was! We hopen je snel weer te mogen helpen. Groetjes, Team Shoesme
Mijn dochter van bijna 3 jaar gebruikt Shoesme sinds ze 1 jaar oud was, ze vindt ze ontzettend leuk, ik vind ze van goed kwaliteit en mooi. Ik probeer om sales te kopen en tot nu toe is het altijd een goed koop geweest!
Hi Angela, π Wat leuk om te horen dat je dochter al sinds haar eerste jaar Shoesme draagt en er zo blij mee is! π§πβ¨ Fijn dat jij de kwaliteit waardeert en steeds weer goed slaagt, vooral in de sale β altijd mooi meegenomen! π We hopen je snel weer te mogen helpen. Groetjes, Team Shoesme
Ik heb nu een aantal keren Go Bananas schoenen gekocht voor mijn dochter. Behalve dat ze de schoenen erg fijn vond kregen we ook veel complimenten. Andere moeders wilden weten waar ik de schoenen had gekocht.
Hi Gul, β¨ Wat leuk om te horen dat je dochter zo blij is met haar Go Bananas schoenen! π Extra leuk dat jullie zoveel complimenten krijgen β dat is altijd een goed teken! We hopen je snel weer te mogen helpen met een nieuw tof paar. π Groetjes, Team Shoesme
Netjes bezorgd en super 1e echte schoenen voor onze dreumes. Helemaal tevreden!
Hi Jasmijn, π Wat een mooie mijlpaal, de eerste echte schoentjes voor jullie dreumes! πβ¨ Fijn dat ze netjes bezorgd zijn en dat jullie helemaal tevreden zijn. We hopen dat jullie kleintje er met veel plezier op loopt! Groetjes, Team Shoesme
Mooie nette schoenen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Voor de tweede keer besteld en heel erg blij mee. Ons zoontje loopt er heel goed op.
Hi Inge, π Wat leuk om te horen dat je voor de tweede keer besteld hebt en weer zo blij bent met de schoenen! π Fijn dat de prijs/kwaliteit verhouding goed bevalt en dat je zoontje er goed op loopt. πΆπβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Shoesme heeft de perfecte schoenen voor mijn zoon. Slijtvast, hufterproof. Echt super! Ik koop ze online of bij de lokale kinderschoenenwinkel.
Hoi Anja, π Wat een geweldige recensie, dankjewel! π Super om te horen dat Shoesme de perfecte schoenen zijn voor je zoon β duurzaam en hufterproof, precies zoals het hoort! π¦πβ¨ Of je nu online of in de winkel shopt, we hopen dat we je nog lang blij mogen maken met onze schoenen. Groetjes, Team Shoesme
hoge schoen met veel steun en door de ritjes makkelijk aan en uit te doen
Hi Elma, Bedankt voor je positieve review! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent over de hoge schoen met veel steun en handige ritjes voor het aan- en uittrekken ππ. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons! π Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten π. Geniet van je schoenen en tot snel! π Groetjes Team Shoesme
Love it
Hoi Carolina, Bedankt voor je geweldige recensie! Wij zijn ontzettend blij dat je "Love it" vindt ππ. Het doet ons enorm veel plezier om te horen dat je zo enthousiast bent over onze producten ππ. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons en onze dag maakt helemaal goed ππ. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten π¬π. Geniet van je aankoop en tot snel! π Groetjes Team Shoesme
Onze dochter loopt het liefst op de schoenen van shoesme!
Hoi Roos, Bedankt voor je fantastische recensie! We zijn super blij om te horen dat jullie dochter zo dol is op onze super schoenen ππ. Het doet ons enorm veel plezier dat ze het liefst op de schoenen van Shoesme loopt ππ. Jouw enthousiaste aanbeveling maakt onze dag helemaal compleet ππ. Groetjes Team Shoesme
Kids zijn weer helemaal blij met hun gympen en klaar voor de lente.
Hi Claudia, Wat een leuke review, dankjewel! πβοΈ Super om te horen dat de kids blij zijn met hun gympen en helemaal klaar zijn voor de lente! ππΈ Veel plezier ermee! π Groetjes Team Shoesme ππ£
Schoenen zien er top uit en de levering ervan was ook super!
Hi Dagmar, Bedankt voor je leuke review! π Super om te horen dat de schoenen er top uitzien en dat de levering ook goed is verlopen. Veel plezier ermee! ππ Groetjes Team Shoesme ππ
De schoentjes en slofjes werden super snel bezorgd, alles past fantastisch en komen qua kleuren ook helemaal overeen! Super blij met de eerste schoentjes en slofjes!
Hi Marije, Wat een fijne review, dankjewel! ππ Super om te horen dat de schoentjes en slofjes snel bezorgd werden en perfect passen. En extra leuk dat de kleuren helemaal naar wens zijn! π¨π£ Veel plezier ermee! π Groetjes Team Shoesme πβ¨
Leuke schoenen, goede kwaliteit, de jongens lopen er goed op en ik hoor nooit dat ze niet lekker zitten. Ze zijn altijd blij als er weer nieuwe schoenen zijn, vooral de Go Bananas! Snelle levering.
Hi Ris, Wat een leuke review, dankjewel! ππ Super om te horen dat de jongens blij zijn met hun schoenen en er goed op lopen. En hoe leuk dat de Go Bananas favoriet is! ππ We wensen ze veel plezier met hun nieuwe paar! Groetjes Team Shoesme ππ
Mijn zoontje heeft hypermobiliteit. Wij hadden altijd schoenen van Nike of Adidas. Maar daar viel dir altijd mee. Sinds de schoenen van Shoesme kan hij beter rennen en valt hij bijna niet meer. Zo blij mee!
Hi Anne, Wat een mooie review, dankjewel! ππ Fijn om te horen dat je zoontje met Shoesme schoenen beter kan rennen en minder valt. Dat is precies waar we het voor doen! πβ¨ We wensen hem veel plezier en comfort met zijn schoenen! Groetjes Team Shoesme ππ£
Shoesme heeft goede kwaliteit schoenen die heel comfortabel zijn voor kinderen die net eerste stapjes zetten en lopen heel blij mee!
Hi Sandra, Bedankt voor je leuke review! ππ£ Super om te horen dat de schoenen zo comfortabel zijn voor de eerste stapjes. Dat maakt ons helemaal blij! π Veel plezier ermee! π Groetjes Team Shoesme πβ¨
Professioneel ingepakt met een meet kaart voor de voetjes en netjes en snel geleverd
Hi Rolanda, Bedankt voor je mooie review! ππ¦ Fijn om te horen dat je de verpakking en de meetkaart handig vindt. We doen ons best om alles zo netjes en snel mogelijk te leveren! π Veel plezier ermee! ππ Groetjes Team Shoesme ππ£
Ik koop voor mijn drie kinderen altijd een fijne schoen bij Shoesme!
Hi Eveline, Wat leuk om te horen dat je voor je drie kinderen altijd een fijne schoen bij Shoesme vindt! ππ Daar worden we helemaal blij van! Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met de schoenen! π Groetjes Team Shoesme ππ£
Ik koop al jaren schoenen van shoesme voor mijn 3 kinderen. De kwaliteit is goed, de pasvorm is goed. Soms laten de glitters wat snel los bij de meidenschoenen.
Hi Han, Wat fijn om te horen dat je al jaren schoenen van Shoesme koopt voor je kinderen! ππ Geweldig dat de kwaliteit en pasvorm goed bevallen. We nemen je feedback over de glitters mee, bedankt voor het delen! β¨ Veel plezier met de schoenen! π Groetjes Team Shoesme ππ£
Snelle verzending, fijne en kwalitatieve schoenen en een goed retour systeem.
Hi Megan, Bedankt voor je fijne review! ππ Super om te horen dat je tevreden bent met de snelle verzending, de kwaliteit van de schoenen en ons retourproces. Veel plezier ermee! π Groetjes Team Shoesme ππ
Onze jongens dragen al 7 jaar niets anders dan shoesme. Goede schoenen van een mooie kwaliteit voor een passende prijs.
Hi Marleen, Wat superleuk om te horen dat jullie al 7 jaar trouw zijn aan Shoesme! π Daar worden we helemaal blij van! Dankjewel voor je mooie review en jullie vertrouwen in onze kwaliteit. We hopen dat je jongens nog lang met plezier op Shoesme blijven lopen! ππ Groetjes, Team Shoesme π
Snel in huis en de fijnste schoentjes die ik ken. Mijn zoontje van 1,5 wil ze het liefst iedere dag aan. Ik zie dat hij er ook veel beter op loopt dan andere schoentjes. De zool is helemaal afgestemd op de ontwikkeling en leeftijd. Heel erg tevreden ;)
Hi Mireille, Wat een leuke review, dankjewel! π€ Zo fijn om te horen dat je zoontje zijn Shoesme schoentjes het liefst elke dag draagt. π En dat hij er beter op loopt, is precies waar we het voor doen! π Veel plezier ermee en hopelijk nog lang draagplezier! π Groetjes, Team Shoesme π
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg