Snelle levering en goede schoenen

Onze zoon moet zooltjes en heeft moeite om zijn voeten goed af te laten wikkelen. Met zijn nieuwe sneakers van shoesme gaat dit heel goed en zijn zooltjes passen perfect in de schoenen. Wij blijven voortaan bij shoesme

Altijd goede schoenen

Altijd goede schoenen voor een goede voetontwikkeling

Perfect!

Ik koop bij shoesme altijd schoenen voor mijn dochter. Ze zitten haar perfect, en loopt er super op! Zeker weten een aanrader!!!

Hele snelle service en levering

Mooie schoentjes in de sale gekocht en een dag later hadden wij ze thuis

Prima schoen, maar nog te stug voor mijn zoon

Mooi schoenen, maar nu nog iets te stugge zool voor mijn zoon. Ik bestel een iets flexibeler paar.

Leuke schoenen snel geleverd

Super leuk laarsje voor mijn dochter. Snel verzonden en geleverd!

Een echte specialist.

Schoenen zijn exact als de foto's en zitten goed. Vooral de bijgeleverde schoenmaatmeter is een echte toegevoegde waarde.

Goede kwaliteit en pasvorm!

Voor mijn zoontje heb ik al meerdere schoenen van Shoesme aangeschaft en iedere keer weer heel blij mee! Goede kwaliteit en pasvorm, wat ik extra belangrijk vind voor voeten in de groei.

De enige schoentjes die mijn dochtertje wil aandoen

En bijgevolg niet meer wil uit doen…

Kwaliteit en snel verstuurd. In de sale ook goed betaalbaar

Beste kwaliteit en advies

Twee paar schoenen gekocht, advies voor de laarsjes was 1 maat groter te kopen. Eigenwijs en hadden ze niet meer dus niet gedaan. Helaas te klein maar daar wil ik mee zeggen dat wat ze zeggen ook zo is. Sandaaltjes vielen inderdaad groter dus perfect voor de zomer. Vanaf dat ze lopen koop ik schoentjes van shoesme vanwege de soepele zolen, goede adviezen en gave designs.

Fijn en duidelijk hulpmiddel om de schoenmaat op te meten

Wij zijn een tijdje aan het stoeien geweest welke maat slofjes ons zoontje nou moest hebben. Telkens bleek het toch niet echt de goede maat. Recent het hulpmiddel van Shoesme aangeschaft en de aangegeven maat klopte precies! Heel fijn dat we nu zelf kunnen opmeten en weten welke maat goed zit.

Het zijn fijne schoenen die goed passen!

Het zijn mooie en degelijke schoenen. Ze gaan makkelijk aan en passen goed om de voet van onze dochter.

Fantastische eerste schoenen

De bestelling werd snel geleverd. De schoenen zijn heel fijn en de flexibele zool zorgt ervoor dat mijn dochter zowel grip heeft als makkelijk kan bewegen bij het oefenen met haar eerste stapjes.

Mooie schoenen

Snelle levering van de schoenen. Online ook duidelijke uitleg voor bestellen. Schoenen voldoen aan verwachting, erg tevreden

Super fijne hippe schoenen

Super goede service en altijd fijne schoentjes!

Leuke schoenen

Veel keus en goede kwaliteit.

Super leuke schoenen, maar prijs wel hoog.

Vaker besteld bij shoesme. Het liefste in de sale, want de prijzen van de schoenen zijn erg hoog en zeker als je ziet hoe snel kinderen eruit groeien. De schoenen zijn verder zeker wel prima en voor alle leeftijden is er wat te vinden!

Goed geholpen en leuke schoenen gescoord

Fijne winkel de Brandstore in Utrecht. We waren er bij opening dus nog de enige klanten en zijn goed persoonlijk geholpen en geadviseerd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Heel goed!

Juiste hulp bij telefonisch contact. Altijd snelle levering. Goede kwaliteit schoenen. Gewoon heel fijn.

Super fijne en mooie laarsjes

Hele mooie kwaliteit, mooie kleur en stevige laars. Valt goed op maat.

Uitstekend service

In het najaar heb ik winterschoenen voor mijn zoontje gekocht. Prachtige leren best dure schoenen. Echter heeft mijn zoontje voor elkaar gekregen die toch stevige schoenen los te lopen. (1 schoen om precies te Zijn, zool was los) Na contact met winkel in Breda is besloten om een nieuwe paar schoenen aan ons te geven. Volgende dag schoenen waren ook al geleverd. Super snelle en vooral vriendelijke service. Dank!

Snel geleverd, mooie prijs voor super schoenen

Zoon is helemaal blij met zijn nieuwe schoenen. Ze zitten heerlijk, vindt hij. Vertrouwde shoesme kwaliteit, goede pasvorm (maat komt overeen met meetsysteem) en leuke schoenen. En dat voor een zacht prijsje (sale). Snel bezorgd. Gewoon top, alweer!

Goede pasvorm en leuke schoenen.

Snelle bezorging

Gewoon de beste!

De flexibele zool is echt een uitkomst! Uitstekende kwaliteit en elke keer weer mooie modellen en kleuren. Wij willen niet anders!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg