Het bestellen en leveren gaat erg snel en de schoenen zijn perfect. En de maat zoals beschreven hoe ze vallen. Ik bestel graag hier de schoenen voor mijn dochter. Ga zo door met het ontwerpen van een leuke collectie.
Hi Sabrina, πΌ Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat het bestellen en leveren zo vlot ging en dat de schoenen perfect passen. ππ« We vinden het geweldig dat je steeds weer voor Shoesme kiest voor je dochter! We blijven ons best doen om mooie collecties te ontwerpen. π¨β¨ Groetjes, Team Shoesme
My kid loved the shoes
Hi Souraya, π Thank you for your lovely review! We're so happy to hear that your kid loves the shoes. ππ We hope to see you again soon! π Best regards, Team Shoesme
Kwaliteit voor de voeten van groeiende kinderen, goede prijs kwaliteit. Nog leuker in de sale uiteraard!
Hi John, π Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en prijs van onze schoenen. πβ¨ En een goede deal scoren in de sale maakt het natuurlijk nΓ³g leuker! We hopen je snel weer te mogen helpen. Groetjes, Team Shoesme
Van deze tijd Variatie in kleur en style
Hi Necla, πΈ Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je de kwaliteit waardeert en onze schoenen helemaal van deze tijd vindt. πβ¨ De variatie in kleur en stijl is iets waar we trots op zijn! We hopen je snel weer te mogen helpen. Groetjes, Team Shoesme
Ik kocht eerst vaak bij schoenen van verschillende merken maar dan moest ik den schoenen telkens terug sturen. Het is voor mij extra lastig omdat mijnbeide kindeeen een hoge wreef hebben. Nu heb ik de meetlat van shoesme en weet ik precies welke maat mijn kinderen hebben en de schoenen zitten altijd perfect.
Hi Mariel, π Wat fijn om te horen dat je met Shoesme altijd slaagt! ππ We begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste schoenen te vinden, zeker met een hoge wreef. Super dat ons meetsysteem je helpt om altijd de perfecte maat te kiezen! We hopen je nog vaak te mogen helpen met fijne schoenen voor je kinderen. π Groetjes, Team Shoesme
Als je je kinderen degelijke schoenen wil geven, waarmee ze goed lopen en leren veterstrikken moet je hier zij.
Hi Annemieke, πΌ Wat geweldig om te horen dat je al jarenlang bij ons kinderschoenen koopt! ππ« Fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en dat onze schoenen helpen bij het goed leren lopen Γ©n veterstrikken. We waarderen je vertrouwen enorm en hopen je nog lang te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Duidelijke, overzichtelijke website waardoor je goed kan bestellen en er snel geleverd wordt.
Hi Marion, Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je onze website duidelijk en overzichtelijk vindt en dat de levering snel was. ποΈβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Na al meerdere, hele leuke en unieke, schoentjes van shoesme in huis te hebben voor onze kleine meid waren we op zoek naar goede slofjes! Nou.. Zelfs die verkopen ze! Hele fijne warme slofjes, die goed blijven zitten en waarvan de anti slip goed werkt. Het opnieuw zeer tevreden.
Hi Anna, π Wat een leuke review, dankjewel! π Super om te horen dat jullie al meerdere leuke Shoesme schoentjes in huis hebben en nu ook geslaagd zijn voor fijne, warme slofjes. πΆπ₯Ώβ¨ Fijn dat ze goed blijven zitten en de antislip doet wat het moet doen! We hopen je snel weer te mogen helpen. π Groetjes, Team Shoesme
Zachte zool en mooie afgewerkte schoenen. Investering voor de rest van het leven van je kindje. Ze wikkelt goed af en loopt de hele dag rond.
Hi Kriz, π Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de schoenen met hun zachte zool en mooie afwerking bijdragen aan het loopcomfort van je kindje. πΆπβ¨ Een goede investering voor gezonde voetjes! We hopen dat ze er nog veel plezier van heeft. π Groetjes, Team Shoesme
Goed voetbed.
Hi Rini, π Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de stevige schoen en het goede voetbed. πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Mooie schoenen en uitstekende klantenservice.
Hi P., Dankjewel voor je fijne review! π Geweldig om te horen dat je blij bent met onze schoenen en dat de klantenservice je goed geholpen heeft. πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme ππ
Al jaren tevreden over shoesme Leuke mooie kwaliteite schoenen voor beide dochters.
Hi Astrid, Dankjewel voor je fijne review! π Wat geweldig om te horen dat je al jaren tevreden bent met onze schoenen. πβ¨ We hopen dat je dochters er nog lang plezier van hebben! Groetjes, Team Shoesme ππ
Top schoenen en altijd top service!
Hi Franklin, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! π Bedankt voor je mooie complimenten over onze schoenen en service. πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme ππ¬
Ik heb de tips om de maat te bepalen de juiste schoenmaat gevonden. Een A4tje en het voetje met een potlood afgetekend. Leuke sale schoenen gevonden. Prachtige kwaliteit en zeer stevig maar flexibel. Ze loopt er super op.
Hi Anne, Dankjewel voor je fijne review! π Super om te horen dat de tips om de juiste maat te bepalen goed hebben geholpen. π£β¨ Leuk dat je mooie sale schoenen hebt gevonden die ook nog eens stevig en flexibel zijn. We hopen dat je dochter er veel plezier van heeft! Groetjes, Team Shoesme ππ
De schoentjes /slofjes zijn super. Alleen de stof vind ik verhouding met de prijs wat hoog. Want hij heeft ze nu een week en ik zie ze steeds meer afnemen in kwaliteit. Erg zonde want het zijn super schoentjes.
Hi Denise, πΌ Bedankt voor je review en het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je de schoentjes zo prettig vindt, maar we begrijpen dat je teleurgesteld bent over de stof in verhouding tot de prijs. π We waarderen je feedback en nemen dit zeker mee om onze producten te blijven verbeteren. Als je vragen hebt of we iets voor je kunnen betekenen, neem gerust contact op met onze klantenservice. π Groetjes, Team Shoesme
Prettige en overzichtelijke website. Met een paar klikken mijn doel bereikt, waarbij ook een volledige omschrijving staat van het product. Mijn dochter is onwijs trots op haar nieuwe eerste Shoesme schoenen, niet alleen qua uiterlijk zien de schoenen er goed uit maar ze loopt er ook heel netjes op. Niet voor niets dat ze deze schoenen verkiest boven haar andere schoenen!
Hi Valerie, π Bedankt voor je prachtige review! Wat leuk om te horen dat je onze website zo prettig en overzichtelijk vindt. π©βπ»β¨ Nog mooier is dat je dochter zo trots is op haar eerste Shoesme schoenen Γ©n ze er goed op loopt! π§ππ Dat ze deze schoenen verkiest boven haar andere, is een geweldig compliment. We hopen dat ze er nog lang met plezier op loopt! π Groetjes, Team Shoesme
Altijd kwalitatief zeer goede schoenen die er ook nog eens leuk, hip en stoer uitzien. Voorzien van een mooi voetbed. Voor mij geen ander merk meer.
Hi Jessica, π Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit, het voetbed en het hippe design van onze schoenen. πβ¨ Dat je geen ander merk meer wilt, is een enorm mooi compliment! We hopen je nog lang blij te mogen maken met onze schoenen. π Groetjes, Team Shoesme
Heel tevreden over Shoesme. Het was een zoektocht om goede schoentjes voor mijn dochtertje te vinden, maar bij Shoesme was er voldoende! En ook zeer snel, de volgende dag bezorg. Dank!
Hi Lilian, πΈ Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je bij Shoesme precies de schoentjes hebt gevonden die je zocht voor je dochtertje. π§πβ¨ En super dat de snelle levering ook goed beviel! We hopen je snel weer te mogen helpen. π Groetjes, Team Shoesme
Lekker warm, atevig en waterdicht
Hi Inge, βοΈ Bedankt voor je fijne review! Wat fijn om te horen dat de schoenen lekker warm, stevig en waterdicht zijn. ππ¦β¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Dit is mijn favoriete merk, de schoentjes zijn prachtig en zitten goed.
Hi Kelly, π Wat een mooi compliment, dankjewel! π Super om te horen dat Shoesme jouw favoriete merk is en dat de schoentjes zowel mooi als comfortabel zijn. πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Goede kwaliteit met een trendy look
Hi Samantha, π Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je de kwaliteit en de trendy look van onze schoenen waardeert. πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Hele fijne schoentjes van Shoesme!! Heb zojuist een 2e paar besteld voor mijn zoontje, zijn eerste schoentjes waren ook van Shoesme en hij liep er direct op weg! Mooie afwerking, leer, zeer goeie kwaliteit en gewoon heel fijn om goeie schoentjes te hebben voor kleine kids, dikke aanrader!
Hi Machteld, π Wat een mooie review, dankjewel! π Super om te horen dat je zo tevreden bent en dat je zoontje meteen weg kon lopen op zijn eerste Shoesme schoentjes. πΆπβ¨ Geweldig dat je voor een tweede paar hebt gekozen β dat is het grootste compliment! We wensen je zoontje weer veel loopplezier en zien je graag terug bij Shoesme. π Groetjes, Team Shoesme
Mooie schoentjes voor de allerkleinste kindjes en van goede kwaliteit.
Hi Celine, πΈ Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze schoentjes voor de allerkleinsten. πΆπβ¨ Kwaliteit staat bij ons voorop, dus dit horen we graag! We hopen je snel weer te mogen helpen. π Groetjes, Team Shoesme
Snelle verzending, passende maat en super leuk design op de laarsjes. Mooie en soepele kwaliteit.
Hi Jennifer, π Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je blij bent met de snelle verzending, de perfecte pasvorm en het leuke design van de laarsjes. π’β¨ Ook fijn dat de kwaliteit aan je verwachtingen voldoet! We hopen je snel weer te mogen helpen. π Groetjes, Team Shoesme
Prima schoenen, goede pasvorm en het meetsysteem erbij aanschaffen is een aanrader! Nooit meer verkeerde maat.
Hi Naomi, π Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de pasvorm en ons meetsysteem een aanrader vindt. ππβ¨ Nooit meer de verkeerde maat β dat is precies ons doel! We hopen je snel weer te mogen helpen. π Groetjes, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg