Mooie schoenen goede pasvorm

De levering was snel. En de schoenen zoals altijd goed qua pasvorm.

Schoenen zijn van hoge kwaliteit, Met zicht en zorg op kleine voetjes. Ik zal altijd schoenen van jullie blijven kopen Zoon heeft ondertussen 3 paar in gebruik

Geweldig!

Geweldigen schoenen! Al jarenlang fan!

Mooie chelsea boot. Flexibel voor de kleine voetjes en fijn met het ritsje aan de zijkant

Stevige schoenen voor kids die houden van ravotten

De schoenen zijn gemaakt van degelijk materiaal. De stevige neus van de schoenen zorgt ervoor dat de schoenen langer mee gaan. Ideaal bij deze schoenen is dat je kind niet gelijk natte voeten heeft bij het buitenspelen na een regenbui.

Mooie en stevige schoenen van kwaliteit

Mooie en stevige schoenen van kwaliteit.

Heerlijk warme leren winterschoentjes

Weer een paar fijne schoenen van Shoesme mogen ontvangen. Onze dochter loopt er zo op weg. Mooie kleur, zacht leer van binnen en heel netjes afgewerkt en dat met een trendy glans en lief bontrandje.

Super tevreden

Product had kleine beschadiging Maar het is snel en netjes opgelost Super service erg blij mee

Uitstekende kwaliteit, goed aanbod

De schoenen zijn gewoon van uitstekende kwaliteit. De site geeft ook goede maatadvies en ik weet dat als ik heir wat bestek, dat mijn kind de beste kwaliteit schoenen heeft. Ze hebben ook een goede aanbod.

Snelle levering goede kwaliteit schoen

Altijd goede schoenen bij shoesme voor de kinderen.

Geweldige schoenen met perfecte pasvorm

Ik ben een trotste mama van 2 kids en beide (10 en 6 jaar oud) zijn groot geworden met Shoesme. Leuke en mooie schoenen, een super goede kwaliteit mijn kids willen niets anders

Geweldig !!

de eerste shoesme loop schoentjes voor mijn net lopende zoontje aangeschaft. Ben er zo blij mee en hij ook . Want want loopt hij hier super goed op . En zo goed geholpen door de shoesme klantem service dikke duim voor hun . Dat ik gewoon een tweede paar schoentjes wil bestellen en kopen . Wat zou shop tegoed om te winnen dan goed van pas komen .

Quality & Durable shoes

Good quality and durable shoes. Fast delivery and good packaging. My toddler loves her shoes. She's been wearing Shoesme shoes, since she started walking.

Mijn zoontje en ik zijn tevreden. Mooie schoenen en kwalitatief ook goed.

Snelle en vriendelijke service

Voor de eerste keer besteld bij Shoesme en dat is goed bevallen. Zeker niet de laatste keer voor mij.

Heel tevreden!!

Snelle levering en kwalitatief zoals beschrijving en foto's op website

Geweldige mooie schoenen

Hippe sneakers voor het winter seizoen gekocht, kids blij en mama blij.

Vriendelijk en professioneel

Uitstekende hulp voor het uitzoeken van de beste schoen voor ons kind.

Snel verzonden en goed product

Ik zocht een meet apparaat voor de voeten van m’n kinderen. Deze is net als in de winkel.

Een feestje voor de voeten!

Super leuke boots voor de stoere jongens. Een feestje voor de voeten. Snelle verzending

Snelle levering fantastische collectie

Hele goede kwaliteit modieus en perfecte pasvorm.

Altijd top schoenen!

De schoenen van shoesme sluiten eigenlijk altijd goed aan, stevige pasvorm en een stoere schoen! Wederom blij met de aankoop.

Goede koopervaring en fijne schoen

Niks op aan te merken

Goeie schoenen in kwaliteit/prijs verhouding.

Fijne schoenen. Jammer dat de leuke schoenen maar tot kleine maatjes gaan i.p.v. doorlopend tot grotere maten. Fijne schoenen, ik blijf bij dit merk.

Topkwaliteit!!!

altijd tevreden, topkwaliteit