De levering was snel. En de schoenen zoals altijd goed qua pasvorm.
Schoenen zijn van hoge kwaliteit, Met zicht en zorg op kleine voetjes. Ik zal altijd schoenen van jullie blijven kopen Zoon heeft ondertussen 3 paar in gebruik
Geweldigen schoenen! Al jarenlang fan!
Mooie chelsea boot. Flexibel voor de kleine voetjes en fijn met het ritsje aan de zijkant
De schoenen zijn gemaakt van degelijk materiaal. De stevige neus van de schoenen zorgt ervoor dat de schoenen langer mee gaan. Ideaal bij deze schoenen is dat je kind niet gelijk natte voeten heeft bij het buitenspelen na een regenbui.
Hi Mariska, Dankjewel voor je fijne review! π Wat goed om te horen dat je de degelijke materialen en stevige neus waardeertβperfect voor actieve kinderen! π¦π En hoe fijn dat de schoenen ook beschermen tegen natte voeten tijdens het buitenspelen. Ideaal! We hopen dat ze nog lang plezier brengen. Groetjes, Team Shoesme ππ§οΈ
Mooie en stevige schoenen van kwaliteit.
Hi Lieke, Dankjewel voor je review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent met de mooie en stevige schoenen van kwaliteit. πβ¨ We hopen dat ze veel draagplezier bieden! Groetjes, Team Shoesme ππ
Weer een paar fijne schoenen van Shoesme mogen ontvangen. Onze dochter loopt er zo op weg. Mooie kleur, zacht leer van binnen en heel netjes afgewerkt en dat met een trendy glans en lief bontrandje.
Hi Johanna, Wat een prachtige review, dankjewel! π Geweldig om te horen dat je dochter zo blij is met haar nieuwe schoenen en er meteen op wegloopt. π§π De combinatie van de mooie kleur, het zachte leer, de nette afwerking Γ©n het trendy glansje met het lieve bontrandje klinkt als een perfecte keuze! We hopen dat ze er veel plezier van heeft! Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Product had kleine beschadiging Maar het is snel en netjes opgelost Super service erg blij mee
Hi Armen, Dankjewel voor je eerlijke feedback. Het spijt ons dat het product een kleine beschadiging had bij levering. Goed om te horen dat dit snel en netjes is opgelost! π We streven er altijd naar om onze service op het hoogste niveau te houden en waarderen je geduld hierin. Hopelijk kunnen we je een volgende keer volledig tevreden stellen! Groetjes, Team Shoesme π
De schoenen zijn gewoon van uitstekende kwaliteit. De site geeft ook goede maatadvies en ik weet dat als ik heir wat bestek, dat mijn kind de beste kwaliteit schoenen heeft. Ze hebben ook een goede aanbod.
Hi Martine, Bedankt voor je fijne review! π Wat fijn om te horen dat je onze schoenen van uitstekende kwaliteit vindt en dat het maatadvies op de site goed helpt bij je keuze. πβ¨ Het is geweldig dat je erop kunt vertrouwen dat je kind de beste kwaliteit schoenen draagt. Ook leuk dat je tevreden bent met ons aanbod! We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme ππ«
Altijd goede schoenen bij shoesme voor de kinderen.
Hi Jessie, Dankjewel voor je review! π Super om te horen dat je altijd goede schoenen voor de kinderen vindt bij Shoesme. ππ¦π§ We hopen je nog lang te mogen helpen met mooie en fijne schoenen! Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Ik ben een trotste mama van 2 kids en beide (10 en 6 jaar oud) zijn groot geworden met Shoesme. Leuke en mooie schoenen, een super goede kwaliteit mijn kids willen niets anders
Hi Aafke, Wat een mooie review, dankjewel! π Fantastisch om te horen dat beide kinderen groot zijn geworden met Shoesme. π§π¦π Het is geweldig dat ze niet alleen blij zijn met de leuke en mooie schoenen, maar dat de kwaliteit ook echt naar wens is. Dat ze niets anders willen zegt alles! We hopen je nog lang te mogen helpen met nieuwe schoenen. Groetjes, Team Shoesme πβ¨
de eerste shoesme loop schoentjes voor mijn net lopende zoontje aangeschaft. Ben er zo blij mee en hij ook . Want want loopt hij hier super goed op . En zo goed geholpen door de shoesme klantem service dikke duim voor hun . Dat ik gewoon een tweede paar schoentjes wil bestellen en kopen . Wat zou shop tegoed om te winnen dan goed van pas komen .
Hi Sandra, Wat een mooie review, dankjewel! π Zo leuk om te horen dat de eerste Shoesme loopschoentjes voor je zoontje zo goed bevallen. πΆπ Geweldig dat hij er zo goed op looptβdaar doen we het voor! En wat fijn dat onze klantenservice je zo goed heeft geholpen, daar zijn we trots op. π We wensen je veel plezier met het volgende paar schoentjes (en wie weet komt dat shoptegoed inderdaad goed van pas π)! Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Good quality and durable shoes. Fast delivery and good packaging. My toddler loves her shoes. She's been wearing Shoesme shoes, since she started walking.
Hi YA, Thank you for your wonderful review! π We're so glad to hear that you've trusted Shoesme since your toddler's first steps and that she loves her shoes! πΆπ It's great to know the quality, durability, and fast delivery met your expectations. We hope to continue being a part of her walking journey! Best regards, Team Shoesme ππ
Mijn zoontje en ik zijn tevreden. Mooie schoenen en kwalitatief ook goed.
Hi Daan, Dankjewel voor je review! π Wat fijn om te horen dat jij en je zoontje tevreden zijn met de mooie en kwalitatief goede schoenen. π¦π We hopen dat hij er met veel plezier op loopt! Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Voor de eerste keer besteld bij Shoesme en dat is goed bevallen. Zeker niet de laatste keer voor mij.
Hi Thera, Dankjewel voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je eerste bestelling zo goed is bevallen. πβ¨ We kijken ernaar uit om je ook de volgende keer weer te helpen met mooie schoenen! Groetjes, Team Shoesme ππ
Snelle levering en kwalitatief zoals beschrijving en foto's op website
Hi Peggy, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de schoenen precies zijn zoals beschreven en getoond op de website. πβ¨ We hopen dat je er veel plezier van hebt! Groetjes, Team Shoesme ππ
Hippe sneakers voor het winter seizoen gekocht, kids blij en mama blij.
Hi Zwena, Dankjewel voor je leuke review! π Wat fijn dat de hippe sneakers in de smaak vallen bij zowel de kids als mama! π§π¦π Perfect voor het winterseizoen. We hopen dat ze er met veel plezier op rondrennen! Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Uitstekende hulp voor het uitzoeken van de beste schoen voor ons kind.
Hi Mark, Dankjewel voor je fijne review! π Wat goed om te horen dat je uitstekend geholpen bent bij het uitzoeken van de beste schoenen voor je kind. πβ¨ We hopen dat de schoenen helemaal naar wens zijn en goed passen! Groetjes, Team Shoesme ππΌ
Ik zocht een meet apparaat voor de voeten van mβn kinderen. Deze is net als in de winkel.
Hi Ruth, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat je het meetapparaat handig vindt en dat het net zo goed werkt als in de winkel. ππ We hopen dat het je helpt om altijd de perfecte maat te vinden voor je kinderen! Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Super leuke boots voor de stoere jongens. Een feestje voor de voeten. Snelle verzending
Hi F, Wat een leuke review, dankjewel! π Super om te horen dat de stoere boots een feestje zijn voor de voeten! π¦π’β¨ En fijn dat de verzending lekker snel was. We hopen dat de boots met veel plezier gedragen worden! Groetjes, Team Shoesme ππ
Hele goede kwaliteit modieus en perfecte pasvorm.
Hi Marjan, Dankjewel voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering, de kwaliteit, en de modieuze collectie! ππ« We zijn blij dat de pasvorm perfect is. We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme ππ
De schoenen van shoesme sluiten eigenlijk altijd goed aan, stevige pasvorm en een stoere schoen! Wederom blij met de aankoop.
Hi, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je steeds tevreden bent met de stevige pasvorm en het stoere design van onze schoenen! ππͺ Fijn dat je wederom blij bent met je aankoop. We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Niks op aan te merken
Hi Robin, Dankjewel voor je review! π Geweldig om te horen dat je een fijne koopervaring hebt gehad en tevreden bent met de schoen. πβ¨ We hopen dat je er veel plezier van hebt! Groetjes, Team Shoesme ππ
Fijne schoenen. Jammer dat de leuke schoenen maar tot kleine maatjes gaan i.p.v. doorlopend tot grotere maten. Fijne schoenen, ik blijf bij dit merk.
Hi, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en prijs van onze schoenen. πβ¨ We begrijpen je wens voor grotere maten in onze leuke modellen en nemen je feedback graag mee! Dankjewel voor je loyaliteitβsuper dat je bij Shoesme blijft! Groetjes, Team Shoesme ππ«
altijd tevreden, topkwaliteit
Hi Gabriela, Dankjewel voor je geweldige review! π Geweldig om te horen dat je altijd tevreden bent met onze topkwaliteit! πβ¨ We hopen je nog lang blij te maken met onze schoenen. Groetjes, Team Shoesme ππ₯
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg