Schoenen zitten meteen goed. Goede kwaliteit.
Hi Eline, ππ¦β¨ Wat fijn dat de schoenen meteen goed zitten Γ©n je tevreden bent over de kwaliteit β daar worden we blij van! π Dankjewel voor je fijne review en veel plezier met het nieuwe paar! Groetjes, Team Shoesme
Mijn zoontje van anderhalf loopt super goed op deze schoenen!
Hi Femke, ππ Wat fijn om te horen dat je zoontje van anderhalf er zo goed op loopt! Dat is precies waar we onze schoenen voor maken β stevige stapjes met een lach! Dankjewel voor je review en heel veel loopplezier gewenst! Groetjes, Team Shoesme
Fijne website, zeer fijne producten en erg netjes geleverd.
Hi Serena, ππ¦ποΈ Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Fijn dat je onze website prettig vindt en dat alles netjes geleverd is β daar doen we het voor π Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel! π Groetjes, Team Shoesme
Eerst een te kleine maat besteld, retour is snel en makkelijk geregeld. Daarna de juiste maat, schoen valt goed en zit lekker
Hi Anke, ππ¦π Fijn om te horen dat het retourneren zo soepel is verlopen en je nu de juiste maat in huis hebt! π Super dat de schoen goed zit β precies zoals het hoort. Dankjewel voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! π Groetjes, Team Shoesme
Snelle levering van de schoenen besteld via de site, maar vooral van goede kwaliteit. Wij hebben al jaren de schoenen van ShoesMe voor onze kinderen en dat bevalt iedere keer weer goed. Om die reden komen we dan ook weer terug. Dit seizoen voor het eerst Go Bananas geprobeerd en onze zoon vindt de krokodillen sneakers fantastisch!
Super fijne schoenen hele snelle levering met een kindje die wat lastigere voeten heeft is dit echt heel erg fijn wij hebben al meerdere schoenen gekocht. Het zijn prijzige schoenen maar voor kwaliteit betaal je ook
Hi Eliane, ππβ¨ Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Zeker bij kindjes met wat lastigere voetjes is een goede pasvorm zΓ³ belangrijk β en daar doen we het voor π Dankjewel voor het vertrouwen en de herhaalaankopen. Inderdaad, kwaliteit heeft zβn prijs, maar we zijn blij dat je die waarde erin terugziet! π Veel draagplezier gewenst! Groetjes, Team Shoesme
Fijne schoenen, snelle levering!
Hi Daphne, πππ Dankjewel voor je fijne review! Super om te horen dat je tevreden bent over zowel de schoenen als de snelle levering β daar worden wij blij van! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Groetjes, Team Shoesme
Op aanraden van onze kinderarts (vroeggeboren kindje) shoesme schoenen besteld voor ons zoontje omdat deze volgens haar beter zouden zijn voor de ontwikkeling qua leren lopen en zijn groei. We hadden al andere schoentjes in huis, maar de shoesme schoentjes loopt hij aanzienelijk beter op dan de andere merken. Voor ons voorlopig tijdens zijn ontwikkeling en groei niet anders meer dan shoesme!
Hi Sam,ππ± Wat bijzonder om te lezen dat jullie via jullie kinderarts bij Shoesme terecht zijn gekomen. We zijn dankbaar dat onze schoentjes jullie zoontje Γ©cht helpen bij het zetten van zijn stapjes β dat is waar het voor ons allemaal om draait. Fantastisch dat hij er beter op loopt dan met andere merken. We voelen ons vereerd dat jullie in deze belangrijke fase voor Shoesme kiezen! Veel mooie stapjes gewenst samen! Groetjes, Team Shoesme
Besteld en de volgende dag al in huis. Mooie laarzen met een perfecte pasvorm. Hier zijn we heel blij met de gekochte westernboots.
Hi Linda, π€ π’β¨ Wat leuk om te horen dat jullie zo blij zijn met de westernboots! En helemaal top dat ze niet alleen mooi zijn, maar ook perfect passen. π Snelle verzending en blije voetjes β daar doen we het voor! Veel plezier met de boots! Groetjes, Team Shoesme
Super voetenmeter, makkelijk in gebruik en ideaal dat er een aanduiding op staat welke schoenmaat ze adviseren. Nooit meer de verkeerde maat schoentjes voor ons kindje.
Echt blij mee! De ruime voorkant van de schoen geeft veel ruimte en geen restrictie voor kleine, groeiende voeten en tenen. Mijn kind heeft geen koude voeten gehad tijdens het buitenspelen in de herfst en winter.
Hi Hannah, ππΆπ Wat prachtig om te horen dat de eerste kilometers van jouw kindje op Shoesme schoentjes zijn gezet! π De ruime pasvorm en warme voering zijn inderdaad ideaal voor kleine groeiende voetjes β super dat je dat zo hebt ervaren. Dankjewel voor je mooie review, en op naar nΓ³g meer avonturen buiten! π Groetjes, Team Shoesme
Heel geschikte schoenen voor voetjes die nog in ontwikkeling zijn.
Hi,β¨π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm en flexibele zool! π Precies wat groeiende kindervoetjes nodig hebben. Dankjewel voor je vertrouwen en mooie woorden β we hopen je snel weer terug te zien! Groetjes, Team Shoesme
Fijne webshop! Goede prijs/ kwaliteit verhouding. En snelle bezorging.
Hi Jacobien, ππ¦π Dankjewel voor je fijne review! Super om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop, de snelle service Γ©n de prijs/kwaliteit verhouding. Dat is precies waar we elke dag ons best voor doen! π Hopelijk tot snel voor een volgend paar fijne schoentjes! Groetjes, Team Shoesme
Snelle en nette verzending. Makkelijke retourprocedure, mooie schoenen. Wel wat hoog in de prijs.
Hi Angela, π¦ππ Dankjewel voor je fijne review! Super om te horen dat je blij bent met de snelle verzending, de mooie schoenen Γ©n het gemak van retourneren. We begrijpen dat de prijs soms aan de hoge kant is, maar we hopen dat je de kwaliteit en het comfort ervaart als investering in blije kindervoetjes. β¨ Groetjes, Team Shoesme
Mijn peuter heeft wat bredere voeten en daarom deze schoenen. Het past hem perfect en loopt/rent met veel plezier. De anti-stoot neus is ideaal want zo gaan de schoenen langer meeβΊοΈ
Hi Ayse, πππ¨ Wat fijn om te horen dat de schoenen zo goed passen bij je peuter zβn bredere voetjes! En hoe leuk dat hij er vol plezier op rondrent β daar worden wij blij van! π De anti-stootneus is inderdaad een lifesaver voor actieve kids π Dankjewel voor je mooie review en veel draagplezier gewenst! Groetjes, Team Shoesme
Al sinds de eerste stapjes van mijn dochter, fan van dit merk. Fijne pasvorm, flexibele zool en mooie kwalitatieve materialen voor een goede prijs.
Hi Charissa, πΆππ Wat leuk dat je al fan bent sinds de eerste stapjes van je dochter! Zo bijzonder om daar deel van uit te mogen maken. π De fijne pasvorm en flexibele zool zijn inderdaad super belangrijk in die groei β en het is fijn om te horen dat je de kwaliteit Γ©n prijs zo waardeert. Dankjewel voor je vertrouwen, keer op keer! Groetjes, Team Shoesme
Mijn dochter is erg blij met haar nieuwe sneakers die ze gemakkelijk zelf aan en uit kan doen.
Hi Daphne, πππ Wat leuk om te horen dat je dochter zo blij is met haar nieuwe sneakers! π Lichtgewicht Γ©n makkelijk zelf aan en uit te doen β dat klinkt als een echte win-win! We wensen haar heel veel fijne stapjes in haar nieuwe favoriete paar! Groetjes, Team Shoesme
Al sinds mijn kinderen schoenen nodig hebben, ben ik enthousiast over shoesme. Elk seizoen slagen we opnieuw! Ook voor de lente en zomer een prachtig paar sneakers en sandaaltjes gescoord. Mijn dochters lopen trots over het schoolplein!
Hi Simone, βοΈππΈ Wat een mooie review, dankjewel! π Zo leuk om te horen dat je al zo lang enthousiast bent over Shoesme en ieder seizoen opnieuw slaagt. En hoe tof dat je dochters vol trots over het schoolplein lopen in hun nieuwe sneakers en sandaaltjes β daar doen we het voor! π We kijken ernaar uit om jullie ook in de volgende seizoenen blij te maken! Groetjes, Team Shoesme
Over het algemeen kopen wij shoesme sandalen voor onze kind met smalle enkeltjes maar wel het formaatje voet passen bij de leeftijd. Al met al nu een bestelling waarbij smal bij de schoentjes vermeld staat, maar het voor ons toch niet passend is. Via mail contact gehad met shoesme om advies te vragen. Dat werkt prima al miss ik een beetje de chat, sneller antwoord zodat je direct het juiste kunt bestellen.
Hi Denise, π¦π¬ Dankjewel voor je eerlijke en uitgebreide review! Fijn om te horen dat jullie meestal goed kunnen slagen met onze sandalen, zeker bij smalle enkeltjes β maar jammer dat het deze keer nΓ©t niet helemaal passend was. Goed dat je contact hebt opgenomen voor advies! En je feedback over het missen van een chatfunctie nemen we zeker mee β snelle hulp is natuurlijk altijd fijn, helemaal bij het bestellen van kinderschoenen. π We hopen je de volgende keer weer perfect te kunnen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Hele fijne schoenen voor mijn dochter! Ze zijn extreem flexibel, waardoor mijn, net lopende, dochter haar voeten goed kan afrollen. Daarbij zijn ze nog prachtig ook! Makkelijk besteld, snel verzonden (volgende dag al in huis) en heel gemakkelijk te retourneren! De volgende schoenen worden hier zeker weer gekocht!
Hi Sam, π«π¦ Wat een geweldige review β dankjewel! π Fantastisch om te horen dat je dochter zo goed loopt op haar nieuwe schoenen. Die flexibiliteit is zΓ³ belangrijk bij die eerste stapjes! En superfijn dat het bestellen en retourneren zo soepel ging. We kijken ernaar uit om jullie ook bij het volgende paar weer blij te maken! π Groetjes, Team Shoesme
Mooie laarzen, goede service en dochter is helemaal blij. Schoenen gaan ook lang mee en blijven lang mooi
Hi Danielle, π’ππ Wat leuk om te horen dat jullie zo blij zijn met de laarzen! En extra fijn dat ze lang meegaan Γ©n mooi blijven β daar doen we het voor! πͺ We wensen je dochter nog heel veel plezier met haar nieuwe favoriete paar! Groetjes, Team Shoesme
Duidelijke website Snelle levering Diverse betaalmethoden Eben uiteraard mooie producten!
Hi Debbie, ππ¦π Wat een fijne review, dankjewel! π Super dat je onze website duidelijk vindt, blij bent met de snelle levering Γ©n de verschillende betaalmogelijkheden. En natuurlijk nΓ³g blijer dat je zo enthousiast bent over onze producten! π Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shoesme
Schoenen online gekocht bij shoesme en later in de winkel langs geweest om te checken of ze goed zitten. Perfect geholpen!
Hi, ποΈππ Wat fijn dat je zowel online als in de winkel zoβn goede ervaring hebt gehad! π Super dat je even langs bent gekomen om de pasvorm te checken en dat je daarbij perfect bent geholpen. We hopen je snel weer te zien β online of in de winkel! Groetjes, Team Shoesme
Mijn dames zijn helemaal blij met hun nieuwe sneakers. Fijn om een duidelijke en overzichtelijke maattabel te hebben en kwalitatief goeie schoenen te kunnen kopen. Ze waren snel geleverd. Bij eventueel terugsturen betaal je 1,95β¬ aan bijdragen. Maar ook dit is schappelijk.
Hi Tirza, πππ¦ Wat leuk om te horen dat jouw dames zo blij zijn met hun nieuwe sneakers! π En super dat de maattabel je geholpen heeft bij het kiezen β fijn dat dat duidelijk en makkelijk werkt. Snelle levering en een schappelijke retourregeling maken het helemaal af. Dankjewel voor je fijne feedback! π Groetjes, Team Shoesme
Omdat deze schoenen met klittenband open en dicht gaan zijn ze erg gebruiksvriendelijk en dus heel makkelijk aan en uit te doen omdat mijn kleinzoon een hoge wreef en brede voetjes heeft. Echt een aanrader
Hi Patricia, πβ¨ Wat fijn om te horen dat de schoenen zo goed werken voor je kleinzoon! π Klittenband is inderdaad ideaal, zeker bij een hoge wreef en brede voetjes β makkelijk Γ©n comfortabel. π Dankjewel voor je enthousiaste aanrader, dat waarderen we enorm! Groetjes, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg