Snel in huis, mooie kwaliteit

Schoenen zitten meteen goed. Goede kwaliteit.

Leuke fijne schoenen!

Mijn zoontje van anderhalf loopt super goed op deze schoenen!

Erg goed

Fijne website, zeer fijne producten en erg netjes geleverd.

Goede levering en retour

Eerst een te kleine maat besteld, retour is snel en makkelijk geregeld. Daarna de juiste maat, schoen valt goed en zit lekker

Al jaren fijne schoenen voor onze kids, top!

Snelle levering van de schoenen besteld via de site, maar vooral van goede kwaliteit. Wij hebben al jaren de schoenen van ShoesMe voor onze kinderen en dat bevalt iedere keer weer goed. Om die reden komen we dan ook weer terug. Dit seizoen voor het eerst Go Bananas geprobeerd en onze zoon vindt de krokodillen sneakers fantastisch!

Super fijne schoenen hele snelle levering met een kindje die wat lastigere voeten heeft is dit echt heel erg fijn wij hebben al meerdere schoenen gekocht. Het zijn prijzige schoenen maar voor kwaliteit betaal je ook

Snelle levering!

Fijne schoenen, snelle levering!

Op aanraden van onze kinderarts (vroeggeboren kindje) shoesme schoenen besteld voor ons zoontje omdat deze volgens haar beter zouden zijn voor de ontwikkeling qua leren lopen en zijn groei. We hadden al andere schoentjes in huis, maar de shoesme schoentjes loopt hij aanzienelijk beter op dan de andere merken. Voor ons voorlopig tijdens zijn ontwikkeling en groei niet anders meer dan shoesme!

Uitstekende Service en snelle verzending

Besteld en de volgende dag al in huis. Mooie laarzen met een perfecte pasvorm. Hier zijn we heel blij met de gekochte westernboots.

Super voetenmeter, makkelijk in gebruik en ideaal dat er een aanduiding op staat welke schoenmaat ze adviseren. Nooit meer de verkeerde maat schoentjes voor ons kindje.

De eerste schoentjes waar mijn kind heel wat kilometers op heeft gelopen, waren goede kwaliteitt

Echt blij mee! De ruime voorkant van de schoen geeft veel ruimte en geen restrictie voor kleine, groeiende voeten en tenen. Mijn kind heeft geen koude voeten gehad tijdens het buitenspelen in de herfst en winter.

Hele fijne schoentjes met goede pasvorm en flexibele zool.

Heel geschikte schoenen voor voetjes die nog in ontwikkeling zijn.

Goede kwaliteit en snelle service

Fijne webshop! Goede prijs/ kwaliteit verhouding. En snelle bezorging.

Snelle en nette verzending. Makkelijke retourprocedure, mooie schoenen. Wel wat hoog in de prijs.

Mijn peuter heeft wat bredere voeten en daarom deze schoenen. Het past hem perfect en loopt/rent met veel plezier. De anti-stoot neus is ideaal want zo gaan de schoenen langer mee☺️

Fantastische kwaliteits sneakers voor een goede prijs.

Al sinds de eerste stapjes van mijn dochter, fan van dit merk. Fijne pasvorm, flexibele zool en mooie kwalitatieve materialen voor een goede prijs.

Lichtgewicht en mooi

Mijn dochter is erg blij met haar nieuwe sneakers die ze gemakkelijk zelf aan en uit kan doen.

Prachtig!

Al sinds mijn kinderen schoenen nodig hebben, ben ik enthousiast over shoesme. Elk seizoen slagen we opnieuw! Ook voor de lente en zomer een prachtig paar sneakers en sandaaltjes gescoord. Mijn dochters lopen trots over het schoolplein!

Variatie besteld

Over het algemeen kopen wij shoesme sandalen voor onze kind met smalle enkeltjes maar wel het formaatje voet passen bij de leeftijd. Al met al nu een bestelling waarbij smal bij de schoentjes vermeld staat, maar het voor ons toch niet passend is. Via mail contact gehad met shoesme om advies te vragen. Dat werkt prima al miss ik een beetje de chat, sneller antwoord zodat je direct het juiste kunt bestellen.

Super fijne schoenen en snel geleverd!

Hele fijne schoenen voor mijn dochter! Ze zijn extreem flexibel, waardoor mijn, net lopende, dochter haar voeten goed kan afrollen. Daarbij zijn ze nog prachtig ook! Makkelijk besteld, snel verzonden (volgende dag al in huis) en heel gemakkelijk te retourneren! De volgende schoenen worden hier zeker weer gekocht!

Topschoenen!

Mooie laarzen, goede service en dochter is helemaal blij. Schoenen gaan ook lang mee en blijven lang mooi

Perfect!

Duidelijke website Snelle levering Diverse betaalmethoden Eben uiteraard mooie producten!

Schoenen online gekocht bij shoesme en later in de winkel langs geweest om te checken of ze goed zitten. Perfect geholpen!

Mooie schoenen snelle levering en blije kids

Mijn dames zijn helemaal blij met hun nieuwe sneakers. Fijn om een duidelijke en overzichtelijke maattabel te hebben en kwalitatief goeie schoenen te kunnen kopen. Ze waren snel geleverd. Bij eventueel terugsturen betaal je 1,95€ aan bijdragen. Maar ook dit is schappelijk.

Prima schoenen die erg makkelijk aan en uit gaan

Omdat deze schoenen met klittenband open en dicht gaan zijn ze erg gebruiksvriendelijk en dus heel makkelijk aan en uit te doen omdat mijn kleinzoon een hoge wreef en brede voetjes heeft. Echt een aanrader

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg