Mooie schoenen snelle levering en blije kids

Mijn dames zijn helemaal blij met hun nieuwe sneakers. Fijn om een duidelijke en overzichtelijke maattabel te hebben en kwalitatief goeie schoenen te kunnen kopen. Ze waren snel geleverd. Bij eventueel terugsturen betaal je 1,95€ aan bijdragen. Maar ook dit is schappelijk.

Prima schoenen die erg makkelijk aan en uit gaan

Omdat deze schoenen met klittenband open en dicht gaan zijn ze erg gebruiksvriendelijk en dus heel makkelijk aan en uit te doen omdat mijn kleinzoon een hoge wreef en brede voetjes heeft. Echt een aanrader

Goede ervaring!

Shoesme heeft een fijne en overzichtelijke website. De bestelling was snel en netjes verzonden. Wij zijn blij met onze aankoop. In de winkel ooit het meethulpje gekocht, dat werkt echt fantastisch.

Goede service netjes geholpen

Goede kwaliteit

Ik heb een schoenmaatje aangeschaft waardoor ik thuis eenvoudig kan meten welke maat mijn kinderen hebben. Vervolgens kan jk ontspannen kiezen welke schoenen geschikt zijn door de duidelijke omschrijving van de pasvorm, mijn kinderen hebben smalle voeten en shoesme heeft hier ruime keuze voor. In alle rust heb ik ze thuis gepast en hebben ze weer een paar leuke schoenen die tegen een stootje kunnen en een heel seizoen (lente en zomer) mee gaan.

Goede stevige schoenen!

Dochter heeft veel plezier van de schoenen. Ze zijn stevig en schoentjes gaan lang mee! Ze draagt eigenlijk al 2 jaar alleen maar schoenen van Shoesme

Mooi schoentje, snelle levering, goede kwaliteit

Erg blij met de schoentjes. En mijn dochter ook!

Al 5 jaar een tevreden klant!

Deze week heb ik voor de zoveelste zomer op rij sandaaltjes gekocht voor mijn dochter bij Shoesme. Ondanks ik in BelgiΓ« woon, kan ik dit steeds nauwkeurig opmeten met de voetmeter en heb daardoor steeds de correcte maat dus geen retours tot nu toe! Ook zijn de sandaaltjes van Shoesme de enige waarmee mijn dochter goed is: geen blaren, geen pijntjes en geen teentjes die gekneld zitten. Ook is het fijn dat ondanks ze maatje 30 heeft, ik nog steeds voor een sandaaltje kon kiezen met een gesloten hiel. Dit is namelijk het beste voor de voetjes. Voor ons is het zoveel waard dat ik weet waar ik steeds haar schoentjes kan bestellen en ze keer op keer dezelfde kwaliteit maar toch steeds weer een fris en leuk design hebben dat zich onderscheidt van andere merken.

Geweldig!

Ruime collectie, top kwaliteit en snelle levering!

Super goed

De schoen past perfect. Mijn dochter heeft smalle voeten en deze schoenen sluiten altijd mooi aan. Ze hebben een goede voetbed wat voor voldoende steun geeft aan de voeten. De schoen ziet er ook heel leuk zomers uit! De levering is ook super snel.

Perfecte kwaliteit en perfecte pasvorm!

Mijn dochter heeft al vele jaren de laarzen en sandalen van shoesme! Zitten haar perfect! Nadat de kinderschoenen winkel die ze verkocht stopte, zijn we ze online gaan bestellen met behulp van de voetenmeter van shoesme die ik ook ooit heb aangeschaft. Ons grootste probleem is dat ze nog 1 maat te gaan heeft en dan zijn de meeste schoenen niet meer verkrijgbaar, omdat haar voeten te groot worden. We hopen nog dat er wellicht ook sandalen komen in maat 36.

Kwalitatief goed schoenen. Mijn kinderen zijn er blij mee.

mooie flexibele schoenen

Ik zocht schoenen die goed zijn voor de groei van de voetjes, dus flexibel en niet te smal. natuurlijk van goed materiaal. Bij shoesme kon ik zelfs in de sale goede mooie schoentjes kopen van een mooie kleur. Ik ben er blij mee en mijn zoon ook!

Fijne schoenen

Fijne schoenen die lekker zitten voor mijn zoon

Goede met een maar

Goedemorgen service! Echter klein krasje op het wit van de zool bij de neus. Gezien een kind het draagt neem ik deze voor lief

Snel geleverd mooie goede schoenen

Schoenen snel geleverd. Alles netjes in een doos en retour formulier zat er ook netjes bij.

The most beautiful shoes. Just Perfect.

Mooie schoenen en snelle levering

De schoenen zijn stevig en gaan goed aan. Zeker een aanrader voor andere ouders.

Goede pasvorm en maat (dankzij de meter (

Heel blij met de schoenen van Shoesme. Ze passen goed en zijn handig door rits aan de zijkant. Leuke hippe modellen en altijd de juiste maat dankzij de schoenmaatmeter.

Leuke & comfortabele schoenen voor mijn kindje

Leuke modellen en altijd comfortabel en het beste voor de voetjes van mijn kindje. Enige β€˜nadeel’ is dat je er ook voor betaalt, de schoentjes zijn niet goedkoop maar wat mij betreft wel het geld waard.

Leuk design. Goede kwaliteit.

Super schoenen.

Geweldige schoenen

Hele fijne schoenen, leuke designs en goede kwaliteit.

Snel bezorgd en bekende pasvorm

Snel bezorgd. Pasvorm zoals bekend van Dhiesme: ga ervan uit dat Shoesme 1 maat groter valt dan gemiddelde merken. Shoesme calculeert de 1 cm groeiruimte al in de maatvoering mee. Verder is de derbysluiting heel handig bij voeten met hogere wreef. Bij de sneakers zijn de witte stootneuzen ook praktisch om de schoenen langer mooi te houden.

Super leuk schoentje!

Mijn zoontje is helemaal weg van dit schoentje! Hij heeft het zelf uitgekozen en is supertrots. Zodra we de doos openden, trok hij ze meteen aan en liep er zo op weg. Ze zitten duidelijk heerlijk, want hij loopt er perfect op! Bovendien kan hij het makkelijk zelf aan- en uittrekken!

Altijd fijne schoenen die goed te onderhouden zijn!

Ik kies bewust altijd voor Shoesme door de witte, rubber neuzen die goed schoon te maken zijn na een dag buiten spelen, waardoor ze weer als nieuw uitzien!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg