Ik kies bewust altijd voor Shoesme door de witte, rubber neuzen die goed schoon te maken zijn na een dag buiten spelen, waardoor ze weer als nieuw uitzien!
Hi Lau, π§Όππ Wat fijn om te horen dat je bewust voor Shoesme kiest! π Die witte rubberneuzen zijn inderdaad ideaal voor actieve buitenspelers β even schoonmaken en ze kunnen er weer helemaal tegenaan. π Dankjewel voor je vertrouwen, en we hopen je snel weer terug te zien! Groetjes, Team Shoesme
Mijn vorige aankoop was helaas qua kwaliteit niet super, dit werd netjes opgelost en hiermee kon ik een goede nieuwe aankoop doen. We zijn wederom heel blij met de schoenen!
Hi Mariska, ππ Wat fijn dat je zo tevreden bent over zowel de schoenen als onze service! π Jammer dat de vorige aankoop niet helemaal top was, maar super dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen en je nu weer blij bent met een nieuw paar. π We staan altijd voor je klaar en hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Leuke, hippe schoenen en kwalitatief goed voor mijn kleintjes!
Hi Linda, πΆπβ¨ Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met onze hippe Γ©n kwalitatieve schoenen voor je kleintjes! π Daar doen we het voor! π We hopen je snel weer te mogen helpen met een nieuw paar toppers! Groetjes, Team Shoesme
De webshop is heel overzichtelijk, ze hebben een mooie diverse collectie aan schoenen die afgestemd is op de ontwikkeling van de voeten van je kindje en als iets niet past of naar wens is hebben ze het retourneren ook makkelijk gemaakt met het toevoegen van een retoursticker.
Hi Lisanne, ποΈπ£β¨ Wat fijn om te lezen dat je zoβn prettige ervaring hebt gehad met onze webshop! π We vinden het superbelangrijk dat shoppen makkelijk en duidelijk is, en dat je schoenen kunt vinden die Γ©cht passen bij de ontwikkeling van je kindje. En top dat het retourproces ook als soepel is ervaren! π We hopen je snel weer terug te zien. Groetjes, Team Shoesme
Leuke jongensschoen! Is licht aan de voet en gemakkelijk zelf aan te trekken. Mooie kleuren waar je niet gelijk de modder spetters op ziet en als ze er zijn; je maakt het makkelijk schoon!
Hi Linda, ππ§π§Ό Wat leuk dat je zo enthousiast bent over de jongensschoenen! π Licht aan de voet, makkelijk aan te trekken Γ©n modderproof β dat klinkt als een echte win-win! π Fijn dat je zo tevreden bent, we hopen je snel weer terug te zien! Groetjes, Team Shoesme
Shoesme schoenen blijven het beste eruit zien, ondanks dat onze zoon er veel mee voetbalt op school. Geen andere schoen komt hier het beste uit. Tevens een goed voetbed.
Hi Pepijn, β½ππͺ Wat een mooie review, dankjewel! Super om te horen dat onze schoenen zelfs een potje schoolpleinvoetbal moeiteloos doorstaan Γ©n er nog steeds top uitzien! π En fijn dat het voetbed ook helemaal goed zit β precies waar we op inzetten. π We hopen jullie zoontje nog vaak blij te maken met een nieuw paar Shoesmeβs! Groetjes, Team Shoesme
Mijn dochter is dol op jullie schoentjes. Vooral de klittenband is een hit. Ze kan nu zelf aan schoenen aan en uit doen.
Hi Jamey, πππ Wat leuk om te horen dat je dochter zo dol is op haar Shoesme schoentjes! π En hoe fijn is het dat ze dankzij het klittenband zelf haar schoenen aan en uit kan doen? Grote stappen voor kleine voetjes! πβ¨ We hopen haar nog vaak blij te mogen maken met een nieuw paar! Groetjes, Team Shoesme
Voor onze dochter met hypotonie is een flexibele zool extra belangrijk. Met Shoesme heb ik altijd het gevoel dat het goed is voor haar voetjes. Erg fijn materiaal en ze zien er leuk uit. Ook fijn dat er vaak versteviging is rondom de enkels. Soms wel jammer dat de leuke prints of kleur snel eraf slijt, vandaar een 9 en geen 10.
Hi Mel, ππ§π Wat mooi om te horen dat jullie dochter met hypotonie zo goed uit de voeten kan met onze schoenen! π De flexibele zool en enkelversteviging zijn inderdaad ontworpen met zorg voor kindervoetjes in ontwikkeling. We begrijpen je punt over de prints en kleuren β dankjewel voor je eerlijke feedback, daar leren we van! π We hopen jullie nog vaak te mogen helpen met schoenen die wΓ©l die 10 verdienen! Groetjes, Team Shoesme
De schoentjes zijn erg goed gemaakt voor de allerkleinste voetjes. De zool is zeer flexibel en daardoor erg geschikt voor de eerste stapjes.
Hi Britt, πΆππ Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en modellen van onze schoentjes! De flexibele zool is inderdaad speciaal ontworpen om die eerste stapjes extra comfortabel en natuurlijk te maken. π Dankjewel voor je mooie review! Groetjes, Team Shoesme
Erg fijne en mooie schoentjes. Ik blijf de goede maat vinden lastig vinden, ondanks het meetsysteem, maar dat ligt aan mij. Aan de prachtige schoentjes van Shoesme ligt het niet!
Hi Rina, πΈππ Wat fijn dat je zo blij bent met de schoentjes van Shoesme! π We snappen helemaal dat het bepalen van de juiste maat soms lastig kan zijn, zeker bij snelgroeiende voetjes. Mocht je ooit twijfelen, dan denkt onze klantenservice graag met je mee! Fijn dat je ondanks dat toch zo enthousiast bent. We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Kids lopen zo weg op deze schoentjes!
Dank je wel voor je review, Afra! π Fijn om te horen dat je kinderen zo lekker lopen op onze schoentjes! π Groetjes, Team Shoesme
Snelle levering. Schoenen zijn fijn en stevig. Hebben al meerdere paren gehad.
Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat je al meerdere paren hebt en tevreden bent met onze schoenen. We streven altijd naar de beste kwaliteit en snelle service! π Groetjes, Team Shoesme
Al vele jaren gebruik van shoesme winter en zomerschoenen. Altijd in orde
Bedankt voor je review, Inge! π Wat fijn om te horen dat je al jaren tevreden bent met onze schoenen. We doen ons best om altijd de beste service te bieden! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme
Mijn dochters hebben een erg smalle voet. Bij shoesme vinden we altijd schoenen die goed passen en lang mooi blijven.
Bedankt voor je review, Josje! π Fijn om te horen dat de schoenen goed passen en lang mooi blijven. We hopen dat je dochtertjes veel plezier hebben van hun schoenen! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme
Ik ben verliefd op de superschatiige schoentjes... mijn kleindochter is weer helemaal blij..
Wat fijn om te horen, Angelique! π We zijn zo blij dat je kleindochter gelukkig is met de schoentjes. Veel plezier met haar nieuwe paar en tot de volgende keer! ππ Groetjes, Team Shoesme
Mijn dochters zijn helemaal in hun element. Snelle levering, mooi assortiment en betaalbaar!
Bedankt voor je geweldige review, Monique! π We zijn blij dat je dochters zo tevreden zijn met hun nieuwe schoenen. Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer! ππ Groetjes, Team Shoesme
Fijne en kwalitatief goede schoenen met goede ondersteuning. Snelle levering en een fijne klantenservice. Bestel hier al jaren!
Dankjewel voor je mooie review, Daisy! π We zijn blij te horen dat je al jaren tevreden bent met onze schoenen en service. Veel plezier met je nieuwe paar! ππ Groetjes, Team Shoesme
Altijd goede schoenen. Kids zijn er blij mee
Dankjewel, Eline! π Fijn om te horen dat de kids blij zijn met de schoenen. We doen ons best om altijd topkwaliteit te leveren! π§‘ Groetjes, Team Shoesme
Ideale schoen om op te leren lopen, goede kwaliteit Γ©n ook nog eens stijlvol. Dit voor een goede prijs tov andere aanbieders. Top!
Dankjewel, Angela! π Wat fijn om te horen dat de schoenen ideaal zijn voor het leren lopen Γ©n er ook nog eens stijlvol uitzien! We zijn blij dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding. π§‘ Groetjes, Team Shoesme
Onze kleine meid loopt super op schoenen van Schoesme. Bij een van de bestellingen was iets mis gegaan maar dit is perfect opgelost, en dat binnen een dag.
Dankjewel, Pascal! π Wat fijn om te horen dat je kleine meid zo goed loopt op onze schoenen! En super dat we het probleem snel hebben kunnen oplossen. We doen altijd ons best voor een goede service! π Groetjes, Team Shoesme
De shoesme schoentjes zitten vanaf 0 jaar al perfect bij onze dochter. Er is altijd genoeg keus ook rekening houdend met de groei van de voetjes. Wij hebben nog geen enkel seizoen overgeslagen.
Dankjewel, Aniek! π Wat fijn om te horen dat de schoenen perfect passen vanaf de eerste stapjes! π£ En geweldig dat we mee kunnen groeien met die kleine voetjes. Veel plezier met de schoenen en bedankt voor je mooie review! ππ Groetjes, Team Shoesme
Snelle levering, binnen 1 dag kon mijn zoontje op de schoentjes lopen. Helaas kruipt hij nog te veel tussen het lopen door, dus is de neus van de schoen al beschadigd. Zijn schoentjes die je aan kan doen, zodra de 1e stapjes gezet zijn.
Hi Marije, ππΆπ Wat fijn dat je zoontje al binnen een dag op zijn nieuwe schoentjes kon lopen! π De eerste stapjes zijn altijd een bijzonder moment. πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Mijn dochter draagt altijd met veel plezier schoenen van Shoesme. Vanwege de hoogwaardige kwaliteit (vrijwel altijd gemaakt van soepel leer en fijne comfortabele binnenzolen) en de toffe prints en kleuren. De schoenen zijn eigentijds, net effe een tikkie anders en de prints zijn vaak zo lief en stoer tegelijk. We slagen dan ook altijd met grote tevredenheid bij Shoesme (online) Het voelt vaak als een snoepjeswinkel met al die mooie frisse kleuren en gave dessins. Een tevreden vaste klant!
Hi Hanneke, ππβ¨ Wat een geweldige review, dankjewel! π Zo fijn om te horen dat je dochter met zoveel plezier Shoesme schoenen draagt. Soepel leer, comfortabele binnenzolen Γ©n toffe prints β precies waar we voor staan! π We vinden het superleuk dat onze collectie voor jou als een snoepjeswinkel voelt. ππ Hopelijk blijf je nog lang met net zoveel enthousiasme bij ons shoppen! Groetjes, Team Shoesme
Kocht veel voor mijn kleinzoon en nu voor mijn kleindochter. Simpelweg omdat ze kindervoeten heel goed begrijpen en dat voetjes geen one size fit's all zijn . De pasvormen zijn uitstekend en er staat duidelijk bij de omschrijving voor welk voetje ze geschikt zijn . De "eerste stapjes " schoenen zijn fantastisch . Perfect afgestemd op het leren lopen. Ook nog eens heel stylish,zeker voor de kleine meiden. Zulke leuke schoentjes . Kwaliteit is super en de prijzen eigenlijk ook. Je bestelling is erg snel in huis ook.
Hi Petra/Giulia, ππΆπ Wat een prachtige review, dankjewel! π Zo fijn om te horen dat je zowel voor je kleinzoon als nu voor je kleindochter kiest voor Shoesme. We geloven inderdaad dat kindervoetjes unieke aandacht verdienen, en het is geweldig om te weten dat onze pasvormen en eerste stapjes schoenen zo goed bevallen. πβ¨ En natuurlijk, stylish Γ©n functioneel is de perfecte combinatie! π Super dat je ook tevreden bent over de kwaliteit, prijs Γ©n snelle levering. We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Mooi en ze lopen gelijk goed!
Hi Lisanne, πΈπΆπ Wat een mooie mijlpaal, de eerste stapjes! π Super om te horen dat de schoentjes meteen goed zitten en je kleintje er fijn op loopt. πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg