Kwalitatieve en mooie schoenen voor een betaalbare prijs
Hi Lien, Dankjewel voor je fijne review! π Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en het mooie design van de schoenen voor een betaalbare prijs. πβ¨ We hopen dat je er veel plezier van hebt! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shoesme π
Had niet gedacht dat de schoenen direct gingen passen. Ook heb je in het gamma super toffe schoenen voor de kids. Heel blij ermee
Hi Kimberley, Dankjewel voor je leuke review! π Wat fijn om te horen dat de schoenen direct goed passen en dat je blij bent met ons toffe assortiment voor de kids. π§π¦π We zijn super blij dat je zo tevreden bent! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Shoesme heeft altijd een leuke collectie zodat het moeilijk wordt om te kiezen! Minpuntje in mijn ogen is dat er niet in ieder model zo'n bolling zit voor onder de zijkant van de voet.
Hi Lin, Dankjewel voor je eerlijke review! π Geweldig om te horen dat je onze collectie zo leuk vindt dat het lastig kiezen is! πβ¨ We begrijpen je punt over de bolling onder de zijkant van de voet en nemen je feedback zeker mee. We hopen je snel weer te mogen helpen bij je volgende keuze uit onze collectie! Groetjes, Team Shoesme π
Bestelling is vlotjes verlopen. Fijn dat ik kon aangeven dat ik een avondbezorging wilde. De schoenen zijn mooi en passen volgens de maattip van de website. Ze zijn lekker warm voor de winter.
Hi Nienke, Dankjewel voor je leuke review! π Fijn om te horen dat de bestelling vlot verliep en dat de optie voor avondbezorging handig voor je was. ππ Super dat de schoenen mooi passen dankzij de maattip en heerlijk warm zijn voor de winter! βοΈπ We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme π
Al verschillende keren besteld,en heel tevreden over het bestelproces en de levering. Snelle levering, geen gratis retour, maar desalnietemin gaat alles vlot
Hi Inge, Bedankt voor je fijne review! π Super om te horen dat je al meerdere keren hebt besteld en steeds tevreden bent over het bestelproces en de snelle levering. πβ¨ We begrijpen dat het jammer is dat retouren niet gratis zijn, maar fijn dat alles toch vlot verloopt! We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme π
Levering was snel, schoenen vielen in de smaak bij de kleine meid. Prijs kwaliteit is in orde. Kortom goede koop!
Hi Rita, Dankjewel voor je fijne review! π Super om te horen dat de levering snel was en dat de schoenen in de smaak vielen bij je kleine meid. π§π Fijn dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding! We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme π
Ik koop al jaren bij shoesme en de kwaliteit blijft goed. Veel keuze, soms niet altijd mijn smaak. Maar blijf terug komen voor de kwaliteit van de schoenen, ze blijven zo lang mooi. Er wordt ook gedacht aan de breedte en lengte van de voet. Alles bij elkaar top!
Hi Lenneke, Wat een fijne review, dankjewel! π Geweldig om te horen dat je al jarenlang terugkomt bij Shoesme en tevreden bent met de kwaliteit. πβ¨ We doen ons best om voor iedereen iets moois aan te bieden, en het is fijn dat je blijft kiezen voor onze schoenen vanwege hun duurzaamheid. Ook dat de pasvorm goed rekening houdt met breedte en lengte maakt ons blij! We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme π
Fijne schoenen: mijn zoontje loopt hier het liefst op en ook fijn dat de schoenen een stootneus hebben Snelle levering. Zeer tevreden!
Hi Christa, Dankjewel voor je fijne review! π Super om te horen dat je zoontje het liefst op zijn Shoesme schoenen loopt en dat de stootneus goed bevalt. π¦π Fijn ook dat de levering lekker snel was! We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme π
Een zeer breed aanbod, snel verzonden, en met meetinstructie zodat je zeker weet de goede maat te hebben. De schoentjes zijn perfect voor de juiste ontwikkeling van de voet, en de perfecte ondersteuning voor de eerste stapjes, en ook zeker daarna.
Hi A, Bedankt voor je mooie review! π Geweldig om te horen dat je tevreden bent met het brede aanbod en de snelle verzending. ππ Fijn dat de meetinstructies hebben geholpen bij het vinden van de juiste maat! Het is fantastisch dat de schoentjes perfecte ondersteuning bieden voor de eerste stapjes en ook daarna nog fijn blijven. We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme π
Ik koop alleen schoenen van Shoesme voor mijn kinderen, omdat ik weet dat deze goed passen en van uitstekende kwaliteit zijn.
Hi Lena, Dankjewel voor je mooie review! π Wat geweldig om te horen dat je altijd voor Shoesme kiest omdat je weet dat de schoenen goed passen en van topkwaliteit zijn. π§π¦π Dat is precies waar we voor staan! We hopen je snel weer te mogen helpen bij je volgende aankoop! Groetjes, Team Shoesme π
Snelle levering, nette staat van levering, goedkope retourkosten.
Hi Annelinde, Bedankt voor je fijne review! π Super om te horen dat de levering snel en netjes was, en dat je de retourkosten als betaalbaar ervaart. ππ We hopen dat alles verder naar wens was! We kijken ernaar uit je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme π
Prima ervaring met Shoesme en met haar klantenservice. Enige nadeel vind ik dat je niet achteraf kunt betalen. Djt zou prettig zijn.
Hi Rowena, Dankjewel voor je eerlijke review! π Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met zowel onze schoenen als onze klantenservice. πβ¨ We begrijpen je feedback over het achteraf betalen en nemen dit mee. We willen de ervaring voor onze klanten altijd verbeteren! Hopelijk zien we je snel weer terug voor een volgende bestelling! Groetjes, Team Shoesme π
goede kwaliteit, snelle levering.
Hi T, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent met de goede kwaliteit en snelle levering. ππ We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme π
Onze zoon loopt van jongs af aan het liefst op schoenen van Shoesme. Het zijn fijne lichte, maar stevige schoenen (de sneakers die hij draagt), die ook nog lang mee gaan.
Hi A., Dankjewel voor je mooie review! π Wat leuk om te horen dat je zoon vanaf jongs af aan het liefst op Shoesme schoenen loopt. π¦π Fijn dat de sneakers licht en stevig zijn, en dat ze ook nog eens lang meegaan. Dat is precies waar we voor staan! We hopen hem nog vaak van nieuwe schoenen te mogen voorzien! Groetjes, Team Shoesme π
Ik bestel elk jaar schoenen voor mijn dochter van schoesme omdat het goed aansluit en goed voor haar voetjes is !
Hi Stephanie, Bedankt voor je fijne review! π Super om te horen dat je elk jaar weer kiest voor Shoesme schoenen voor je dochter, omdat ze zo goed aansluiten en goed zijn voor haar voetjes. π§π Dat is precies wat we willen bereiken! We hopen je ook volgend jaar weer te mogen helpen met een mooi paar schoenen! Groetjes, Team Shoesme π
Mijn ervaring is heel goed,ik heb 4 kinderen en shop al 15 jr bij shoesme,goede en mooie kwaliteit schoenen en sandalen en altijd een erg leuke uitgebreide collectie.
Hi Lindsey, Wat een geweldige review, dankjewel! π Wauw, 15 jaar trouwe klant en 4 kids die op Shoesme schoenen lopenβdat is echt fantastisch om te horen! π§π§π We zijn blij dat je steeds weer tevreden bent met de kwaliteit en onze uitgebreide, leuke collectie schoenen en sandalen. We kijken ernaar uit om je nog vele jaren te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme π
Fijne schoenen. Nette prijs. En enorm snelle levering
Hi Marlies, Dankjewel voor je fijne review! π Super om te horen dat je tevreden bent met de schoenen, de nette prijs, en de snelle levering. ππ We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme π
Schoenen zijn perfect.
Hi Jenelyn, Dankjewel voor je review! π Geweldig om te horen dat de schoenen perfect zijn! πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen bij een volgende bestelling. Groetjes, Team Shoesme π
Fijne ervaring, snelle en duidelijke verzending en mooie schoenen
Hi Sarah, Bedankt voor je fijne review! π Super om te horen dat je een goede ervaring had met de snelle en duidelijke verzending, en dat de schoenen mooi zijn. πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme π
Snelle levering. Schoenen van top kwaliteit: blijven mooi en hoeven alleen vervangen te worden als ze niet meer passen.
Hi Shafia, Dankjewel voor je mooie review! π Super om te horen dat de schoenen van topkwaliteit zijn en dat ze alleen vervangen hoeven te worden als ze niet meer passen. πβ¨ Fijn dat de snelle levering ook naar wens was! We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme π
Voor onze kinderen kopen we altijd schoenen uit de Go Banana's collectie. Stevige schoenen in allemaal leuke kleuren. Snelle verzending en makkelijk te bestellen.
Hi Laura, Wat leuk om te horen dat jullie altijd kiezen voor de Go Banana's collectie! ππ Fijn dat de schoenen stevig zijn en dat de vrolijke kleuren in de smaak vallen. π Super ook dat je tevreden bent met de snelle verzending en het makkelijke bestelproces! We hopen jullie snel weer te mogen helpen met een nieuw paar! Groetjes, Team Shoesme π
Schoenen te groot besteld, gratis retourneren en snel geld terug gestort. Erg prettig. Direct maat kleiner besteld want de schoenen bevallen goed.
Hi Ellen, Bedankt voor je fijne review! π Super om te horen dat het retourneren soepel verliep en dat je snel je geld terug kreeg. ππΈ Fijn dat je meteen een maat kleiner hebt kunnen bestellen en dat de schoenen zo goed bevallen! We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme π
Kopen al jaren schoenen bij Shoesme voor onze zoon. Wij vinden dit echt de beste!
Hi Elise, Wat een mooie review, dankjewel! π Geweldig om te horen dat jullie al jarenlang kiezen voor Shoesme schoenen voor jullie zoon. π¦π Dat jullie ze de beste vinden, is een groot compliment voor ons! We hopen jullie nog lang te mogen helpen met fijne schoenen! Groetjes, Team Shoesme π
De schoentjes voelen kwalitatief supergoed aan en gaan heel makkelijk aan de voetjes van ons zoontje die in de overgang van kruipen naar staan en lopen zit, het geeft hem meer grip maar de schoentjes zijn niet stijf. Heel tevreden over!
Hi Sharon, Dankjewel voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat de schoentjes zo goed bevallen en perfect zijn voor je zoontje die van kruipen naar staan en lopen gaat. πΆπ Het is geweldig dat ze hem meer grip geven zonder stijf te zijn. We zijn blij dat je zo tevreden bent! We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme π
We buy from shoesme from the first steps of our boy, excellent shoes by all criteria. wide with flexible sole
Hi Akmaral, Thank you for your wonderful review! π Weβre so happy to hear that youβve been choosing Shoesme since your boyβs first steps. πΆπ Itβs great to know that you find the shoes excellent, especially with their wide, flexible soles. We look forward to helping you again soon! Best, Team Shoesme π
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg