De pasvorm is iedere x weer opnieuw top. Prijs/kwaliteit verhouding helemaal goed.
Hi Judith, ππ Bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat de pasvorm elke keer weer perfect is en dat je de prijs/kwaliteitverhouding helemaal top vindt. ππ We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Helemaal tevreden!
Hi Lara, ππ Wat fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent! π Snelle levering en leuke, fijne schoentjes β dat is precies wat we willen. πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
super goede schoenen voor kinderen. Onze meisjes lopen er heelgoed op De oudste zonder steunzolen, de jongste (met syndroom van Down) met steunzolen. Beiden perfect!
Hi Berna, ππ Wat fijn om te horen dat jullie meisjes allebei zo goed lopen op Shoesme, zowel met als zonder steunzolen! π We vinden het geweldig dat onze schoenen voor beide perfect zijn. πβ¨ Dankjewel voor je mooie review, en we hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Over het algemene zijn het fijne, goede schoenen. Echter, ze gaan niet lang mee vanwege, in mijn ogen productiefout, de zolen zijn gelijmd en die kunnen slecht tegen water.
Hi Sander, ππ Bedankt voor je eerlijke feedback! π Fijn om te horen dat je de schoenen over het algemeen fijn en goed vindt, maar jammer dat je ervaring met de zolen minder positief is. Onze schoenen zijn ontworpen om tegen een stootje te kunnen, maar water kan inderdaad impact hebben op gelijmde zolen. Mocht je hierover contact willen opnemen, dan kijken we graag met je mee naar een oplossing! π Groetjes, Team Shoesme
Levering snel volgende dag in huis. Retourkosten zijn β¬1,95 dat is heel fijn, niet zoveel als andere bedrijven ook wel vragen. Zo kan je ook nog eens een retour doen helemaal als er geen mogelijkheid is om fysiek naar de winkel te kunnen. Tot slot kwalitatieve mooie schoenen, duurzaam en verantwoord, de reden waarom ik hier de schoenen koop. Kortom zeer tevreden!
Hi Ecl, ππ Bedankt voor je fijne review! π Super om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de schappelijke retourkosten. Fijn dat je de schoenen als kwalitatief, duurzaam en verantwoord ervaart β precies waar we voor staan! π±π We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Mijn dochter heeft een stevige schoen nodig ivm laat lopen, zij heeft een zeldzaam syndroom. Deze schoenen bieden heel veel steun en ze loopt er goed op!
Hi Chantal, ππ£ Wat bijzonder om te horen dat de Shoesme schoenen jouw dochter de steun bieden die ze nodig heeft. π Het betekent veel voor ons dat ze er goed op loopt en dat ze voor haar fijn en stevig aanvoelen. πβ¨ Dankjewel voor je mooie review, en we hopen haar nog lang te mogen ondersteunen met de juiste schoenen! Groetjes, Team Shoesme
De bestelling werd dezelfde dag al verzonden! De volgende dag had ik super mooie en fijne schoenen in huis voor mijn zoontje! Klantenservice is ook snel en top! Heel fijn.
Hi Iris, ππ Wat fijn om te horen dat je bestelling zo snel verzonden werd en dat je de volgende dag al prachtige schoenen voor je zoontje in huis had! π Super dat je ook tevreden bent over onze klantenservice, dat maakt ons extra blij! πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Topschoenen met goede steun die langer meegaan dan de schoenmaat. Dacht in eerste instantie het zijn geen goedkope schoenen en zijn ze het wel waard. Maar ze heeft de schoenen ongeveer 9 maanden bijna elke dag aangehad. Schoenen zien er nog steeds top uit. Daarom nu vol overtuiging een nieuwe maat schoenen gekocht. Kwalitatieve en hippe schoenen. Blij mee!
Hi Suzanne, ππ Wat een mooie review, dankjewel! π Fijn om te horen dat de schoenen niet alleen goede steun bieden, maar ook Γ©cht lang meegaan. 9 maanden intensief gedragen en nog steeds top eruitzien β dat is precies waar we voor staan! πβ¨ Super dat je nu vol overtuiging een nieuwe maat hebt besteld. We hopen dat deze weer net zo goed bevalt! Groetjes, Team Shoesme
Als moeder wil ik vooral dat mijn kinderen goede schoenen dragen die hun voeten ondersteunen en waarin ze zorgeloos kunnen spelen. Shoesme heeft zich keer op keer bewezen: geen rode plekken, geen drukpunten, gewoon blije kindervoetjes. De designs zijn speels en stijlvol, en er is altijd genoeg keuze, of het nu gaat om stevige schoenen voor buiten ravotten of nette schoenen voor een speciale gelegenheid. Ik kijk vaak rond bij andere merken, maar uiteindelijk kom ik toch weer bij Shoesme uit β kwaliteit en comfort winnen altijd!
Hi Melissa, ππ£ Wat een prachtige review, dankjewel! π Zo fijn om te horen dat Shoesme keer op keer de perfecte combinatie van kwaliteit, comfort en stijl biedt voor jouw kinderen. Geen klachten over zere voetjes en volop speelplezier β dat is precies waar we het voor doen! πβ¨ Blij dat je steeds weer bij ons terugkomt, we hopen je nog lang te mogen helpen met de beste schoenen! Groetjes, Team Shoesme
Shoesme is bij ons thuis niet meer weg te denken, mijn ouders zeiden vroeger al bespaar nooit op schoenen bij kinderen. Ik heb dit voor mijn eigen kinderen ook meegenomen, het zijn kwalitatieve en mooie schoenen voor de ontwikkeling van een kindervoet. Het meet systeem is ook erg fijn en handig voor als je twijfelt over de maat. Er word aangegeven welk maat je kindje nu heeft en welk maat er word geadviseerd We gaan voor de zomer weer een leuk paar sandalen uitzoeken!
Hi Manon, ππ£ Wat een mooie gedachte van je ouders, en super dat je dit ook doorgeeft aan je eigen kinderen! π Goede schoenen zijn inderdaad essentieel voor de ontwikkeling van kindervoetjes, en we zijn blij dat Shoesme daar een vaste plek in heeft bij jullie thuis. πβ¨ Fijn dat het meetsysteem je helpt bij het kiezen van de juiste maat! Veel plezier met het uitzoeken van leuke sandalen voor de zomer! βοΈπ Groetjes, Team Shoesme
Hele leuke coole schoenen me dochter is er heel blij mee de service is ook goed ! En de schoenen zijn onwijs snel binnen !
Hi Mandy, ππ Wat superleuk om te horen dat je dochter zo blij is met haar coole schoenen! π Fijn dat de service goed was Γ©n dat de schoenen zo snel binnen waren. πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Voor alle 3 de kids koop ik vaak shoesme kinderschoenen. De jongere klittenband zodat ze ze al snel zelf kunnen aan en uit doen en zodra ze hun veters kunnen strikken, de veterschoenen. De schoenen zijn wel voor de normale/bredere voet. Want de oudste heeft lange smalle voeten en dan valt hij voor het mooie net te ruim. De kinderen zijn altijd weg van de gezellige kleurtjes en leuke plaatjes.
Hi Theije, ππ Wat leuk om te horen dat je voor al je kinderen Shoesme schoenen kiest! π Klittenband voor de kleintjes en veters voor de groteren β helemaal slim! πβ¨ Goed om te weten dat onze schoenen wat ruimer vallen bij smalle voetjes. Fijn dat de gezellige kleurtjes en leuke designs altijd in de smaak vallen! π¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
De slofjes zitten goed, de hiel is alleen minder stevig dan bij de andere Shoesme schoenen die we hebben.
Hi,β¨ Bedankt voor je review! Fijn dat de slofjes goed zitten. De hiel is bij slofjes inderdaad vaak wat zachter dan bij onze andere schoenen, zodat ze extra comfortabel zijn voor kleine voetjes. π Mocht je vragen hebben over de pasvorm, we denken graag met je mee! Groetjes, Team Shoesme
Vorige paar was ze bijna uitgegroeid, en de pup vond het klittenband erg lekker, maar nee ander soort schoenen waren geen optie, dus op naar de site van Shoesme, op zoek naar dezelfde. En ze worden weer vol enthousiasme dagelijks gedragen naar school.
Hi Danielle, πΆπβ¨ Wat een leuk verhaal! π Blij om te horen dat Shoesme schoenen nog steeds favoriet zijn, ondanks de enthousiaste pup π. Super dat je dezelfde weer hebt kunnen vinden en dat ze nu weer elke dag met plezier gedragen worden! We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Voor mijn tienermeiden kocht ik 15 jaar geleden ook al shoesme. Nu voor de jongste van 1 weer. Het zijn topschoenen! Er is goed nagedacht over wat goed is voor groeiende voetjes en beginnende stappers. Dat lees je maar belangrijker nog, dat voel je. Het meetsysteem is een toegevoegde waarde gezien er steeds minder behulpzaam en bekwaam personeel is in fysieke winkels. Zo bepaal ik perfect zelf de maat. Minpuntje, ik wordt onwijs hebberig van al die leuke modelletjes!
Hi Wendy, π Wat een geweldige review, dankjewel! π Zo leuk om te horen dat je al 15 jaar trouw bent aan Shoesme, van je tienermeiden toen tot je jongste nu. Super dat je de zorg en aandacht voor groeiende voetjes ook echt merkt! πΆπβ¨ Het meetsysteem is inderdaad een fijne tool om zelf de juiste maat te bepalen. En ja, al die leuke modelletjes maken het kiezen niet makkelijker β maar wel leuker! π We hopen je nog lang blij te mogen maken met onze schoentjes! π Groetjes, Team Shoesme
Erg blij met de Shoesme schoenen! Zitten goed, zijn flexibel en makkelijk aan te trekken.
Hi Kim, ππ Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de Shoesme schoenen! Super dat ze goed zitten, flexibel zijn Γ©n makkelijk aan te trekken. Dat maakt het extra handig! πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Veel keuze, snelle levering en goede kwaliteit schoenen.
Hi Renske, πποΈ Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat je de ruime keuze, snelle levering en goede kwaliteit waardeert. πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Hele leuke schoenen, snelle levering en mijn dochtertje is er super blij mee!
Hi, ππ§π Wat leuk om te horen dat je dochtertje zo blij is met haar nieuwe schoenen! π En fijn dat de levering lekker snel was. πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Maat en kwaliteit altijd super goed voor mn kind
Hi Linsey, ππ Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat de maat en kwaliteit altijd perfect zijn voor je kind. Dat is precies waar we voor staan! πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Altijd erg tevreden met de gekochte schoenen, zitten goed en stevig en de kinderen lopen er heerlijk op.
Hi Anne, ππΆπ Wat leuk om te horen dat je altijd tevreden bent met onze sportieve schoenen voor de allerkleinsten! π Fijn dat ze goed zitten, stevig zijn en dat de kids er heerlijk op lopen. Dat is precies waar we het voor doen! πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Kan niet beter, wij kopen geen andere schoenen meer
Alles prima, alleen een beetje duur.
Hi Femke, ππ Bedankt voor je review! π Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van de kinderschoenen. We begrijpen dat de prijs een overweging is, maar we doen ons best om duurzame, stevige schoenen te bieden die goed zijn voor groeiende voetjes. πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Simpel bestellen, leuke kleuren en modellen, kinderen altijd blij
Hi Ester, π¨πβ¨ Bedankt voor je fijne review! π Super om te horen dat bestellen zo makkelijk gaat en dat de leuke kleuren en modellen altijd in de smaak vallen. Het allerbelangrijkste: blije kids! π We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Levering was correct en op tijd!
Hi Louis, π¦β¨ Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering correct en op tijd was. We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Schoentjes zitten fijn en soepel. Bewegen goed mee met de voetjes wat belangerijk is
Hi Fenneke, β¨ Wat fijn om te horen dat de schoentjes lekker soepel zitten en goed meebewegen met de voetjes! π Precies wat belangrijk is voor kleine stappertjes. πΆπ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg