Mooie kwaliteit schoenen

Mijn zoontje wilt niet lopen op schoentjes, terwijl hij thuis de hele tijd loopt (dan wel op anti slipsokjes). Ik heb de babyschoentje van Shoesme aangeschaft. Hier loopt hij wel op.

Goede kwaliteit

Mijn zoon begint net met lopen. Het is een hele zoektocht naar de juiste schoenen. Maar nu eindelijk de schoen gevonden die precies goed is voor zijn groeiende en ontwikkelende voeten en ook super leuk eruit zien!

Snelle levering, hele fijn en schoenen

Zeer tevreden, fijne schoentjes

Prima schoenen, alleen jammer van de metalliclaag

Leuke schoenen, stevig en van echt leer. Buitenlaag is echter bedekt met metallic laagje en die is er bij de neuzen na één week al afgesleten.

Stevige betrouwbare schoenen

Mijn dochter van 4 die graag doet klimmen en klauteren kan zeer langs met de sneakers doen.

Super schoenen!

Snelle levering, goede kwaliteit!

Fijne stevige schoenen!

Schoenen van Shoesme zijn stevig en van goede kwaliteit. nu de schoenmaat van mijn dochter groter wordt is het lastig om in de winkel aan schoenen van Shoesme te komen maar gelukkig kan je via de website gemakkelijk bestellen!

Stoere schoentjes

Ontzettend leuke schoentjes voor mijn zoontje. Flexibele zool.

Shoesme blijft de beste!

De schoenen van Shoesme blijven toch de beste. Al bijna vier jaar kopen wij schoenen van Shoesme en toch proberen wij ook wel eens andere merken aan bij ons zoontje, maar toch blijft Shoesme het beste merk voor de voeten van ons zoontje. Altijd tevreden!

De wereld gaat open naar lopen!

De wereld gaat open naar lopen!

Mooie stevige schoen

Fijne pas vorm, mooie en stevige schoen. Mijn dochter is erg blij met haar nieuwe veter boots panterprint.

Snelle levering en leuke schoenen

Alles is heel goed verlopen, snelle levering en leuke schoenen

Altijd goed

Elk seizoen weer shoesme. De perfecte schoen.

Supper

Ik haal niks anders dan shoesme besten kinder schoenne voor mijn kind

Super kwaliteit schoenen en snelle levering

De schoenen werden binnen 2 dagen geleverd. De kwaliteit van de schoenen is echt super. Goed stevig en onze zoon loopt er heel fijn op.

Prima schoen

Super leuke schoenen gekocht! Mijn dochter vond ze gelijk leuk het enige is dat ze zelf de klitteband hele tijd open trekt

Zitten altijd goed!

Bij al mijn dochters passen de schoenen perfect. Passen hoeft alleen maar als je de maat niet goed weet. Schoenen gaan lang mee, zitten goed bij de enkels en zien er natuurlijk ook super leuk uit!

Hele fijne schoenen en een snelle levering

Mijn dochter is super blij met haar nieuwe sneakers!

We kunnen niet zonder Shoesme

Ja we kunnen niet zonder! Een tijdje terug een ander merk schoentje gekocht…. Maar de neus van de schoenen gaan bij onze jongen gewoon niet lang mee. Die stootneus bij shoesme is bij ons echt een must en de schoenen blijven veel langer mooi. Prijs en kwaliteit is gewoon heel goed en het zijn ook nog eens leuke, hippe en frisse schoentjes om te zien.

Altijd hele goede schoenen

Goede stevige schoenen. Ik koop het altijd bij shoesme. Service is ook goed.

Super fijne schoenen

De schoenen zitten net als al Onze andere aankopen bij Shoesme meteen goed. Onze dochter is helemaal blij en wij ook omdat we weten dat ze op degelijke schoenen loopt.

Hele fijne schoentjes

Mooie schoentjes en de beste voor de eerste stapjes!

Snelle levering. Hele leuke schoenen! Jammer dat er een kartonnen maatsysteem voor de voet bij zit die al te klein is. Je weet welke maat ik koop. Stop hem er dan niet in.

Snelle levering en mooie schoentjes

De eerste schoentjes voor mijn zoontje. Ik was op zoek naar stevige en goed ondersteunende schoentjes. Via mijn schoonzus kwam ik op de site van shoesme. Hier heb ik zijn eerste schoentjes besteld. De volgende dag al in huis. Zo snel echt heel erg fijn. De schoentjes zijn mooi, stevig en zien er ook nog eens leuk uit. De kwaliteit is super goed en een echte aanrader. Ik zou shoesme zeker aanraden

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg