Lekkere soepele schoentjes voor de kindervoetjes.
Hi Geertje, Wat fijn dat de schoentjes zo goed bevallen! π Heerlijk soepele schoenen zijn perfect voor de groeiende voetjes. πβ¨ Bedankt voor je mooie review en veel plezier ermee! Groetjes, Team Shoesme π
Mooie, stevige maar niet zware schoenen. Hip model, leuke kleuren!
Hi Esther, Wat fijn om te horen dat de schoenen zo goed bevallen! π Ze moeten natuurlijk stevig Γ©n stoer zijn voor je dochter. En dat ze ook nog eens in hippe kleuren zijn, maakt ze helemaal compleet! πβ¨ Dankjewel voor je geweldige review en veel plezier met de schoenen! Groetjes, Team Shoesme π
Zitten goed, gaan makkelijk aan, lekker stevig maar niet te lomp. Gaan makkelijk aan en uit, maar niet zo makkelijk uit dat hij ze zelf steeds uit doet :) En, ze staan fantastisch, heerlijk stoer!
Hi Simone, Wat een geweldige review, bedankt! π We zijn zo blij om te horen dat de schoentjes goed zitten en lekker stevig zijn, maar toch niet te lomp. En het is natuurlijk altijd fijn als ze er ook nog eens fantastisch uitzien! ππ Veel plezier met de stoere schoentjes! Groetjes, Team Shoesme π
Goed merk met leuke schoenen voor onze dochter. Voordeel is ook dat ze meerdere soorten hebben met een rubberen stootneus.
Hi Regina, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de schoenen! π De rubberen stootneus is inderdaad een handige toevoeging voor extra bescherming! πβ¨ Veel plezier met de schoenen van je dochter! Groetjes, Team Shoesme π
3 paar go bananas gekocht voor onze dochter. High top sneakers met bloemen glitters, sneakers met flamingoβs en geweldige sandalen. Wat is dit een leuk en goed merk van shoesme. Zitten erg goed, maar de schoenen zijn net even wat specialer voor onze dame. Ze steelt de show met haar voetjes.
Hi Inge, Wat een geweldige keuze! π De "Go Bananas"-collectie is inderdaad superleuk en uniek! ππ Fijn om te horen dat je dochter zoβn show steelt met haar nieuwe schoenen! πβ¨ Veel plezier met de schoenen! Groetjes, Team Shoesme π
Mooie, stevige schoentjes. Perfect voor mijn wilde peuter. Snel geleverd.
Hi Anneleen, Dank je wel voor je review! π Wat fijn om te horen dat de schoentjes perfect zijn voor je wilde peuter! ππ¨ We hopen dat ze nog veel avonturen samen beleven! Groetjes, Team Shoesme π
Zeer geschikte schoenen voor babyβs en kinderen. Het is fijn te weten dat je kindje de juiste schoenen draagt.
Hi MariΓ«tte, Dank je wel voor je mooie review! π We zijn blij dat de schoenen zo goed bevallen en dat je weet dat je kindje de juiste schoenen draagt! πΆπ We hopen dat jullie nog veel plezier hebben van de schoenen! π Groetjes, Team Shoesme π
Mijn dochter heeft smalle voetjes en deze pasvorm is superfijn ! Ook straks weer sandalen bestellen als het blote voetjes weer wort. Dus die 50 euro shoptegoed is mega welkom!
Hi Maaike, Wat fijn om te horen dat de schoenen zo goed passen! ππ We zijn blij dat ze perfect zijn voor de smalle voetjes van je dochter. π£ En wat leuk dat je al uitkijkt naar de sandalen! βοΈπ‘ Veel plezier met het shoptegoed en hopelijk tot snel! π Groetjes, Team Shoesme π
Snelle levering , en kwaliteit schoenen.
Hi Monique, Wat super om te horen! π Fijn dat de levering snel was en dat je tevreden bent met de kwaliteit van de schoenen. ππ¨ We hopen dat je kleintje er veel plezier van heeft! π§π£ Tot snel weer! π Groetjes, Team Shoesme π
Een snelle en goede verzending ervaren. Retourlabel zat al bij het pakket in dus ook gemakkelijk(hier geen gebruik van gemaakt)
Hi Marjolein, ππ¦ Bedankt voor je fijne review! Fijn dat de verzending snel en soepel verliep. En handig dat het retourlabel er alvast bij zat, al was het natuurlijk nΓ³g beter dat je het niet nodig had! ππβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Goede prijs-kwaliteit en perfect passend voor de voetjes van mijn kids.
Hi Tamara, π Wat leuk om te horen dat je al jaren een trouwe fan van Shoesme bent! π Goede pasvorm en kwaliteit staan bij ons voorop, dus super dat je daar zo tevreden over bent. πβ¨ We hopen je nog lang blij te mogen maken met onze schoentjes! π Groetjes, Team Shoesme
In de winkels worden we altijd goed geholpen. En online bestellen is ook een feestje. Eerst de schoenen die mama het leukst/praktisch vindt opslaan in de favorieten en dan de kids laten kiezen. En binnen 1 tot 2 dagen in huis! De schoenen vallen altijd zoals ze beschreven staan.
Hi Suzanne, ππ Wat een leuke review, dankjewel! Super om te horen dat jullie zowel in de winkel als online zo'n fijne ervaring hebben. Slim om eerst een selectie te maken en dan de kids te laten kiezen β zo wordt het shoppen echt een feestje! ππ Fijn dat de schoenen altijd goed vallen zoals beschreven en snel geleverd worden. We hopen jullie snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Fijne schoenen, goede pasvorm en stevig voor d ejonge voeten. Kinderen zijn er altijd blij mee. Jammer dat ze maar tot maat 35 gaan!
Hi π Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat de schoenen goed passen en stevig zijn voor jonge voetjes. Fijn dat de kinderen er altijd blij mee zijn! π We snappen dat het jammer is dat de maten maar tot 35 gaan β wie weet in de toekomst! π We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
besteld voor mijn kleinzoon en precies op tijd binnen gekomen dus daarom zeg ik perfect
Hi Loek, ππΆ Wat fijn om te horen dat de schoentjes voor je kleinzoon precies op tijd zijn geleverd! Perfect is het mooiste compliment, dankjewel! πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Snel geleverd, goede kwaliteit van schoen. Mijn zoontje loopt er heel goed op!!
Hi Mandy, ππ Bedankt voor je fijne review! π Super om te horen dat de schoenen snel geleverd zijn en dat je zoontje er zo goed op loopt. π¦β¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Mijn zoon loopt al sinds hij dat kan op shoesme schoentjes en dat lijkt hem tot op heden heerlijk te bevallen. Echt een aanrader :)
Hi Luuk, ππ¦ Wat een leuke review, dankjewel! π Super om te horen dat je zoon vanaf zijn eerste stapjes al op Shoesme loopt en dat het hem zo goed bevalt. πβ¨ Dat is precies waar we het voor doen! Dankjewel voor je enthousiaste aanbeveling! π Groetjes, Team Shoesme
Leuke, trendy schoentjes en elke weer weer een mooie, nieuwe collectie. Is het geld zeker waard. Mijn dochter staat toch echt het stevigst op Shoesme! Diverse andere schoentjes geprobeerd die qua prijs gelijkwaardig zijn, maar de schoentjes van Shoesme zijn duidelijk beter.
Hi Klaske, ππ Wat een mooi compliment, dankjewel! π Super om te horen dat jouw dochter het stevigst staat op Shoesme en dat je de kwaliteit Γ©cht merkt in vergelijking met andere merken. πͺβ¨ Fijn dat je onze trendy collecties waardeert β we blijven ons best doen om telkens weer iets moois te bieden! π¨π We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
De schoentjes van Shoesme zijn van goede kwaliteit. Voor ons kindje kochten we Shoesme voor haar eerste stapjes, dat beviel ons zo erg dat we weer Shoesme schoentjes hebben gekocht als vervolgschoentje nu ze echt loopt. Ook hier zijn we weer heel enthousiast over. De schoentjes passen goed, zijn van stevige kwaliteit en ze loopt er erg goed op.
Hi Jody, π Wat een mooie review, dankjewel! π Zo leuk om te horen dat jullie kleintje haar eerste stapjes op Shoesme heeft gezet en dat jullie nu opnieuw voor ons merk kiezen. πΆπβ¨ Fijn dat de schoentjes goed passen, stevig zijn en ze er zo goed op loopt! We hopen dat ze nog heel veel avonturen beleeft op haar nieuwe schoenen! π Groetjes, Team Shoesme
Wij zijn heel tevreden met dit merk! Onze dochter van bijna twee heeft al meerdere modelletjes gehad en ze loopt er erg goed op. Wij zijn ook heel blij met de βstootbumpertjesβ; zo blijven de schoentjes er ook nog als nieuw uitzien. Ook voor het voorjaar zijn we alweer goed geslaagd! :D
Hi Sandra, ππ§ Wat een leuke review, dankjewel! π Zo fijn om te horen dat jullie dochter zo goed loopt op haar Shoesme schoentjes. En die stootbumpertjes zijn inderdaad een lifesaver voor kleine avonturiers! πβ¨ Super dat jullie ook voor het voorjaar alweer geslaagd zijn! ππΈ We hopen jullie snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Snel verzonden en de kwaliteit is altijd super!
Hi Chantal, β¨ Bedankt voor je fijne review! π Super om te horen dat je tevreden bent met de snelle verzending en de altijd goede kwaliteit. π We hopen je snel weer te mogen helpen! πΈ Groetjes, Team Shoesme
Mooie schoenen en super snelle levering
Hi Daan, β¨π Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat je blij bent met de hippe schoenen Γ©n de snelle levering. π We hopen je snel weer te mogen helpen! πΏ Groetjes, Team Shoesme
Onze zoon is erg blij met zijn nieuwe schoenen. Goede kwaliteit, snel geleverd.
Hi! ππ¦ Wat leuk om te horen dat jullie zoon blij is met zijn nieuwe schoenen! Fijn dat de pasvorm en kwaliteit goed zijn Γ©n dat de levering lekker snel was. ππ We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Goeie schoenen, snelle levering. Mβn 3 kinderen hebben ze allemaal!
Hi Daisy, ππ Wat leuk om te horen dat al jouw kinderen Shoesme dragen! Fijn dat je zo tevreden bent over de schoenen Γ©n de snelle levering. πβ¨ We hopen je snel weer te mogen helpen! πΈ Groetjes, Team Shoesme
De schoenen werden snel geleverd en kwamen overeen met de fotoβs online. Mijn dochter loopt er heerlijk op.
Hi Anne-Fleur, π Bedankt voor je fijne review! π Super om te horen dat de schoenen snel geleverd werden en helemaal aan je verwachtingen voldoen. πβ¨ Fijn dat je dochter er heerlijk op loopt! We hopen je snel weer te mogen helpen. Groetjes, Team Shoesme
Mijn zoontje loopt heel graag op de shoesme schoenen, het is ook nog het enige merk dat we tot nu toe gekocht hebben. Heel blij mee
Hi Yvonne, π Wat superleuk om te horen dat je zoontje graag op zijn Shoesme schoenen loopt! π¦πβ¨ En wat een compliment dat dit tot nu toe het enige merk is dat jullie kiezen. π We hopen je nog lang blij te mogen maken met onze schoentjes! π Groetjes, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg