Snel, goed en precies

Leuk was het om Ministeck te vinden op internet; een jeugdherinnering werd weer levend. De bestelling ging makkelijk, snel en goed geleverd met de opmerking dat het pakket heel precies en netjes was ingepakt en afgeplakt met plakband. Uitstekend!

Super.

Prima service, snelle verzending en kwaliteit!

ik kreeg mijn ministeck snel binnen en het was gewoon ministeck dus goed

Was gemakkelijk te bestellen en de versturing was goed te volgen

Complete en snelle levering

Op Woensdag een grote doos Ministeck besteld en die was Vrijdag al binnen, snelle en complete levering!

snelle en correcte levering

Wat ik jammer vind, is dat je een vraag kunt achterlaten, maar dat daar verder niet op terug gekoppeld wordt.. Maar dat is misschien de tijdsdruk geweest in Corona tijd? Bij het invullen van het online formulier zijn het wel heel kleine lettertjes; dat zou problemen kunnen opleveren voor bepaalde mensen.

Een uitstekend bedrijf.

Geweldige service en vlotte en goede levering.

Goede servive, mooi product.

Duidelijke site, product zoals verwacht.

Snel en goed bezorgd

Wat ik bestel komt ook snel en netjes en hebben bijna alles wat ik nodig heb heel goed bestel veel en vaak

Snel gevonden wat ik zocht

Ik was op zoek naar ministeck omdat ik daar al heel veel van heb en zo kwam ik op deze site. Ik vond meteen wat ik zocht en weet hierdoor nu ook waar ik moet kijken als ik weer wat nodig heb. Goede en snelle levering

Product dat ik besteld heb werd correct en op tijd geleverd

Mooi product, waar we nog uren plezier van zullen hebben. Na bestelling werd dit op tijd en in goede staat geleverd.

Traag en onzorgvuldig.

Besteld op 31-3. Order is onvolledig. Een onderdeel is dubbel geleverd en een onderdeel niet. Op klacht wordt niet gereageerd. Uiteindelijk maar gekozen om het teveel geleverde onderdeel te houden en het niet geleverde onderdeel opnieuw te bestellen. Vandaag 14-4 is alles nog niet geleverd. Mijn advies: Bestel hier alleen als je geen andere mogelijkheid hebt. Voor webwinkel echt te traag. Dit gaat klanten kosten.

Heb vos goed en compleet ontvangen maar echter mis ik nog 4 voorbeeldboekjes. Wacht nog op zijn antwoord

ik vind het heel goed

heel goed ik ben heel erg tevreden

uitstekend

Snelle levering en altijd goed, misschien nog een idee om te doen. Als iemand een eigen foto wil laten omzetten naar ministeck afbeelding, dat jullie dat ook kunnen verzorgen

ruime keuze en een geweldige service

Ik ben al heel lang vaste klant en zeer tevreden over deze site. Mijn bestellingen worden netjes en op tijd geleverd. Ben erg blij met deze site en bij vragen word je altijd vriendelijk terug gemaild. Wil de medewerkers van ministeckonline.nl dan ook een dikke duim geven ga zo door!!!

zeer goed

Snelle levertijden het enige wat niet lukt is de bevestiging.

super snel .en netjes verzorg

door de coronavirus heeft mijn man ministeck ontdekt ,dus flink wat boekjes gekocht . zeer netjes en mooie boekjes .nu kan hij effe vooruit .mijn dank .mvg petra

vlug en snel

altijd heel snel in huis

prima afdruk en mooi

erg positieve ervaring

Ik kan zoveel verschillende ministeck kopen, zelfs de éénpuntjes en dat is bij portretfoto's erg belangrijk!

Uitstekend.

Goede levering en goede service.

Heel goed geregeld

Uitstekend geregeld.

Werd snel en goed aangekomen.

Makkelijk te bestellen op de website en snel geleverd.

Doormanstraat 43

7731 BP Ommen