Zeker niet slecht, maar communicatie kan beter
Levering over het algemeen snel en correct. Wat ik mis, is communicatie en terugkoppeling. Als je een vraag of extra verzoek hebt wordt dat over het algemeen wel opgepakt, maar ik zou het fijn vinden als ik daar dan ook even een korte reactie op kreeg, zodat ik weet dat het verzoek is overgekomen en dat er actief op wordt genomen. Of zoals laatst, toen was er een misverstand omdat men mijn annulering niet had gezien, kreeg ik de verkeerde order, daarna ging het wéér mis... pak dan de telefoon en bel even, dan kunnen we het snel oplossen.
Nu ook weer, ik doe een bestelling die ik snel nodig heb maar krijg bij de bevestiging te zien dat één deel van de bestelling niet op voorraad is en dat de hele order daarom 10 dagen wordt vastgehouden. Dan stuur ik een mail met verzoek om de rest toch alvast nu meteen te sturen en als ze dat niet willen, datgene wat niet op voorraad is dan maar te annuleren. Op die mail krijg ik never nooit een reactie, en ik moet kennelijk dus maar afwachten wat ik ontvang en wanneer. Dat vind ik echt slecht en irritant.