Reactie van het bedrijf
Goedendag,
Spijtig te vernemen dat u zo teleurgesteld bent. Het is altijd vervelend als bij een duur cadeau iets bij het uitpakken niet in orde is, maar helaas kan dat wel een keertje gebeuren. Doordat het duidelijk was dat het een fout vanuit de fabrikant was, hebben we deze klacht ook via de fabrikant moeten oplossen ivm garantie. Helaas gaat het daardoor wel over meerdere schijven en dat geeft soms ruis en vertraging op de lijn. Soms kan een eenvoudige vraag over wanneer het onderdeel daadwerkelijk binnen komt, minder eenvoudig of snel te beantwoorden zijn omdat de informatie van elders moet komen. We hadden u toegezegd dat we zorg zouden dragen voor een vervangend onderdeel en dat ook gedaan. Tevens hebben we u aangegeven dat dit vanuit de fabrikant moest komen omdat het niet direct beschikbaar was. We sturen dan niet dagelijks bericht dat het onderdeel er nog niet is. Daarnaast hebben we zeker wel getracht al uw vragen telkens binnen redelijke termijn te beantwoorden.
We doen ons best, soms is dat blijkbaar toch niet voldoende, waarvoor dan oprecht onze excuses.
Met vriendelijke groet,
Michael & Renate Koot