Reactie van het bedrijf
Goedendag,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Zoals we ook eerlijk aangeven op onze website zijn onderdelen (waaronder ook de stickers) vaak langdurig niet beschikbaar. Dat staat op de website, dat staat bij de melding als u iets in uw winkelmandje plaatst en daarna ook nog eens op de orderbevestiging. In de orderbevestiging staat tevens de link om de actuele status van uw bestelling te volgen. Wat er niet is kunnen we niet verzenden en uit kostenoverweging kunnen we niet een order met drie artikelen in drie delen opsturen, wat ook aangegeven staat op onze site. De keuze maken om een cadeau en onderdelen in 1 bestelling te plaatsen is aan u als consument, maar wij kunnen dan niet garanderen dat de order ook echt op tijd beschikbaar is.
Juist omdat onderdelen erg slecht leverbaar zijn, hebben we al deze beperkingen ingebouwd. Dit is ook exact de reden dat u onderdelen vaak ook helemaal niet of zeer beperkt in een "gewone" winkel kunt kopen, omdat deze het überhaupt te veel werk vinden. Wij trachten ze in ieder geval beschikbaar te houden, wat een flinke uitdaging is, omdat sommige onderdelen maar eens in de 3-4 maanden worden gemaakt en als ze dan bij de fabrikant op zijn, krijgen wij ze dus ook niet aangeleverd en is het wachten tot de volgende batch wordt geproduceerd.
Mooier kunnen we het helaas niet maken.
Met vriendelijke groet,
Michael & Renate Koot