Ik ben heel goed geholpen door Chenoa.

Ze heeft mij geholpen om direct een offerte te sturen en daarna de factuur. Ik heb betaald en ze heeft het voor elkaar gekregen dat het nog dezelfde dag verstuurd kon worden. Heel blij mee! Daarom geef ik haar een 10:-) Ze komt haar afspraken na. Dat is erg fijn.

Super communicatie en mooie kerstballen! Aanrader.

Als relatie geschenken was ik op zoek naar gepersonaliseerde kerstballen met het bedrijfslogo. Uiterst vriendelijke en behulpzame medewerkster die de mogelijkheden met mij doornam. De levering ging snel met een schitterend resultaat. Wat een aanrader!!

tiptop in orde

Goede opvolging van offerte en order; mooi product, prima leveringstermijn

Snelle reactie en levering

Strijklabels zonder gebruiksaanwijzing en Gite kon mij niet te vertellen hoe dit het beste te doen. Moest ik maar op het internet opzoeken. Stijkgedeelte had ik achterwege kunnen laten, werkte voor geen meter. Alsnog de labels moeten opnaaien.

vriendelijk - prachtig resultaat

vriendelijke service, mooi resultaat. het pakket zou woensdag verzonden worden - toen ik donderdag nog geen mail over het versturen had ontvangen ben ik er zelf achteraan gegaan. daarna is het snel opgelost.

Vriendelijk, spontaan en persoonlijke interesse, meedenkend, dus top service!

Snel handelen, fijn persoonlijk contact, vriendelijk en meedenkende werkwijze! Stuk mee levend en dan weer even persoonlijke ruimte ook geven en tot je nemen, dat zie je niet zoveel meer. complimenten! Dit met een gigantisch groot assortiment, heeft er zeker voor gezorgd we steeds weer aankloppen bij Promofit! Dus nogmaals dank!

Fijne communicatie en snelle levering

Fijne communicatie en snelle levering.

goede persoonlijke service, mooi ontwerp!

adhv onze "festival wedding" uitnodiging is er een mooi ontwerp festivalbandje in dezelfde stijl gemaakt Wij kijken uit naar de reacties van de gasten!

Goede service en goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Fijne afstemming met snelle communicatie. Heel blij met mijn product!

Betrouwbaar, snel, degelijk, vakkundig, en bovendien zeer gunstig geprijsd.

Telefonisch prima bereikbaar en vriendelijk, geduldig en deskundig te woord gestaan. Het uiteindelijke product werd keurig op tijd bezorgd en zag er uitstekend uit. We zijn zeer tevreden.

Levering op tijd en geweldige service

Levering op tijd en geweldige service

Goede en snelle afhandeling van mijn bestelling

Ik ben goed en snel geholpen. Ik kreeg een goede eerste opzet van mijn festivalbandje. Aanpassingen waren geen probleem. Ik ben erg blij met het eindresultaat.

Helpful and reactive!

This is the second time we work with Promofit and they are very helpful, fast in replying and reactive! Special thanks to Youri who took care of our order.

Snel, efficient en zeer klantvriendelijk :-)

Meedenkend, proactief en goede service.

Goed contact

De medewerker van promofit was benaderbaar en reageerde snel.

Zeer goed.

Contact met dit bedrijf verloopt erg makkelijk en vriendelijk. Het bestelde product ziet er goed uit.

Uitstekende service

Een vrij last-minute bestelling geplaatst voor key-cords met logo. Dankzij super service, kregen we de keycords zelfs nog eerder dan verwacht binnen, en ruim op tijd voor ons event!

Top banner

De banner is fantastisch geworden, heel tevreden met de kwaliteit en snelle levering en wat leuk dat het in een hoes komt.

precies zoals afgesproken

Helemaal top!

Vlotte communicatie

Vlotte communicatie, meedenken aan oplossingen, top!

Perfecte service

Ze denken met je mee maken een mooi ontwerp En snelle levering

Snelle geweldige service

Alleen maar positief over bedrijf en bestelling! Snelle levering en prima product!! Beveel Promofit van harte aan!

Prima product, snelle levering.

Uitstekende dienstverlening in de meest brede zin van het woord.

Extase, professionele dienstverlening bestaat nog.

geweldig

snelle service juiste en vriendelijke informatie

Pauvreweg 22

4879 NA Etten-leur

Over Promofit

Voor bedrukte relatiegeschenken, promotional gifts, give-aways en beursmaterialen is Promofit sinds 2006 de toonaangevende leverancier. Met een totaalassortiment van weggevers zoals bidons, pennen, polsbandjes, sleutelhangers, powerbanks, usb-sticks, t-shirts, handdoeken en flesopeners kunnen wij u ten alle tijde voorzien van het geschikte artikel voor bijv. promotiecampagnes, beurzen, festivals, bruiloften, kerst of eindejaarsgeschenk.