Mooie print op rugzak, snelle service en vriendelijk personeel

Vlotte service

Goed contact met de klant en vlotte service!

Snelle bezorging

Snelle bezorging en vriendelijke service!

Snel geholpen!

Ik had met spoed wat artikelen nodig waarmee Promofit mij snel heeft kunnen helpen.

Mooie producten en snelle levering!

De klantenservice reageert snel op vragen en denkt goed mee. De producten waren snel binnen en voldoen aan de verwachtingen.

Top geregeld!

Bestelling vlot afgehandeld en al binnen 1 werkdag binnen gekregen.

TOP!

Men had direct verwittigd dat het wel een week en half ging duren en vroegen of dit oke was en of ik het dan nog wou hebben. Omdat ik een week later een event had. Maaar het was er al na 4 dagen! Top zo communiceren, duidelijk en nog beter dan verwacht! thanks

Meedenkend

Ik heb de communicatie als zeer prettig ervaren. Bij het doorgeven van de wensen, werd goed meegedacht naar de mogelijkheden. Nadien zijn er twee digitale proefdrukken gemaakt. Na verstrekken van de opdracht wordt snel gehandeld en wordt het keurig en tijdig afgeleverd.

Nog beter dan verwacht

Wij hebben voor de opening van een nieuwe vestiging bij ons bedrijf pralines laten bestellen met het logo er op. In eerste instantie was ik een beetje bang dat de pralines niet zo lekker zouden zijn, omdat het toch via een website besteld wordt waar je heel veel producten (vooral niet eetbare) kan bestellen. Echter zagen ze pralines er heel goed uit en waren ze heerlijk! Daarnaast was de service ook top. Ik had nog een laatste spoedbestelling en ze hebben er alles aan gedaan dat dit nog op tijd geleverd zou worden voor onze opening. Hier gaan we zeker nog eens bestellen!

prima levering

Goede kwaliteit, snelle reactie. Blij met het ontvangen product.

Goede ondersteuning vanuit het bedrijf, snel contact en afhandeling en het resultaat is echt leuk!

Ik ben goed geholpen per mail bij mijn bestelling, er was snel reactie en de levering heeft snel plaatsgevonden. Met name het resultaat vind ik heel leuk en heeft het gewenste effect! Bedankt :)

Mooie producten en snelle service

We werden heel goed en professioneel geholpen door de verschillende medewerkers bij het maken van de juiste keuzes in producten. Daarnaast kregen we vooraf overal een proefdruk van zodat we een goed beeld kregen hoe het er in werkelijkheid uit zou zien. Er werd met ons meegedacht en doordat we de mogelijkheid kregen om de producten zelf op te halen i.p.v. ze te laten bezorgen waren ze ook nog op tijd binnen. Hele fijne service, vriendelijk en professioneel personeel met goede kwaliteit producten, hier zal ik zeker nog vaker gaan bestellen.

Leuke waterflessen, goede service

Zelf waterflessen laten bedrukken. Levering was snel. Service was zeer goed. Contacten waren duidelijk en snel.

Prima geregeld!

Fijne service

Perfecte bestelling!

Zeer professionele firma! Goede voorstelling van het logo dat gevraagd werd. Vlotte levering. Zeer tevreden!

Helemaal tevreden over kwaliteit, service en opvolging!

Zeer vlotte bestelling, opvolging en levering.

Een zeer prettige koopervaring - Waterflessen laser gravering

Waterflessen laten bedrukken, online bestellen met hulp van een medewerker maakt dit het perfecte bedrijf. Snelle levering en mooi resultaat.

Super snelle en goede service

Geweldige service van Promofit! Ik had magneten met ons logo besteld en was erg blij met de snelle service. Ze namen de tijd om te controleren of het logo er goed op stond, wat ik erg waardeerde. De levering was ook supersnel. Echt een top ervaring, ik bestel hier zeker weer!

Zeer goede communicatie, perfecte levering

Zeer goede communicatie, perfecte levering

Leuke bedrukte polsbandjes voor een groeps gadget!

Mooie bedrukking, conform verwachting. Fijne polsbandjes. Vlot geleverd.

Top service!

na veel vragen en proefdrukken laten maken hebben wij onze artikelen keurig op tijd en volgens afspraak ontvangen. Soms dachten wij dat we teveel vroegen qua proefdruk e.d. maar er werd goed mee gedacht en nooit was iets teveel gevraagd. Aanrader dus!

Goede en snelle service!

Magneet stickers zijn precies hoe ik het wilde , en werd goed op de hoogte gehouden van de bezorging , en snelle reactie

super!!!

site is overzichtelijk foto"s uploaden simpel snel besteld en snel binnen

Precies zoal omschreven

Goede service en een degelijk en goed product geleverd

Pauvreweg 22

4879 NA Etten-leur

Over Promofit

Voor bedrukte relatiegeschenken, promotional gifts, give-aways en beursmaterialen is Promofit sinds 2006 de toonaangevende leverancier. Met een totaalassortiment van weggevers zoals bidons, pennen, polsbandjes, sleutelhangers, powerbanks, usb-sticks, t-shirts, handdoeken en flesopeners kunnen wij u ten alle tijde voorzien van het geschikte artikel voor bijv. promotiecampagnes, beurzen, festivals, bruiloften, kerst of eindejaarsgeschenk.