Snel geholpen en goed geadviseerd en meegedacht. Bestelde producten zijn top! Vriendelijk te woord gestaan door iedereen, bedankt voor de samenwerking

Snel, Goed, goed overleg en begeleiding. goed bereikbaar, eindresultaat perfect. ik ga snel weer bestellen.

snelle levering en goede kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit

Uitstekende verzendingen door een menselijk bedrijf dat werkt met een warm hart.

Snel schakelen

Fijne snelle communicatie en heel snel geleverd.

Prima product en afhandeling.

Geweldige goede service!

Echt zo blij met de foto mokken. Snelle service, goede begeleiding. Echt een prachtig resultaat. Mijn volgende bestelling zal zeker weer hier zijn.

Snel en goed

Goede communicatie en snelle levering. Klantvriendelijk en denken mee!

Flexibel en heel fijne en nette service.

Vriendelijke medewerkers, flexibel en meedenkend in hun productverkoop, snelle handelingen en gewoon een zeer nette service.

Snel geleverd!

Snelle offerte, tijdige en correcte levering.

goede kwaliteit snelle levering

Pennen besteld met logo, goede kwaliteit en snelle levering

Volledige service van informatie, bestelling tot levering

Op al mijn vragen een passend antwoord, meedenken in oplossingen en binnen afgesproken tijdsbestek

Goed geholpen door Anouk en een fijn contact. Mijn eerste offerte was achteraf niet leverbaar, maar Anouk heeft mij dit netjes gemeld en gelijk 2 vergelijkbare andere wel leverbare opties aangeboden.

Super klantenservice

Er was iets misschien niet helemaal goed gegaan (bij de drukker), maar wat een service bieden ze naderhand. Heel erg fijn. Alles heel erg goed en persoonlijk opgelost. Ze hebben zelf ontwerpen gemaakt, zodat de magneetborden er nog mooier uitzien dan wij als opzetje hadden ingestuurd.

Snelle en vriendelijke behandeling!

Alles werd tot in de puntjes verzorgd; goeie communicatie ivm ontwerp; snelle levering; alles mooi verpakt voor veilig transport; product is perfect uitgevoerd. In 1 woord: Top!

Promofit heeft MÉÉR gedaan dan verwacht!

Ondanks dat de levertijd ruim 1 week te laat zou zijn voor onze beurs, heeft Promofit uitstekend geholpen om onze naamkaartjes ruim op tijd binnen te helpen: SUPER!

snelle levering en product doet aan alle verwachtingen

Perfecte afhandeling en levering

Communicatie zeer goed, snelle levering, perfecte kwaliteit van het product.

We zijn zeer tevreden. Bedankt.

Tevreden

super !!!!!!

ongelofelijk wat een site om te bestellen, goeie contact en helpen je om de juiste keuze te maken! toppers !!!

Uitstekend service…

Zeker aanrader ✅✅✅

Ik ben er echt tevreden over!

Mooi opdruk naar Wens op de 50 pennen, en de 3 kleuren.

Super goed geholpen.

Heb voor een prima prijs gegraveerde pennen uitgezocht en deze helemaal naar wens en op tijd ontvangen. De contacten welke ik met Promofit medewekers heb gehad waren uitstekend.

Pauvreweg 22

4879 NA Etten-leur

Over Promofit

Voor bedrukte relatiegeschenken, promotional gifts, give-aways en beursmaterialen is Promofit sinds 2006 de toonaangevende leverancier. Met een totaalassortiment van weggevers zoals bidons, pennen, polsbandjes, sleutelhangers, powerbanks, usb-sticks, t-shirts, handdoeken en flesopeners kunnen wij u ten alle tijde voorzien van het geschikte artikel voor bijv. promotiecampagnes, beurzen, festivals, bruiloften, kerst of eindejaarsgeschenk.