Snelle levering en goede service

Vlotte afwikkeling, snelle communicatie, heel tevreden!!!!

Zeer tevreden, snelle reactie op mail en meedenken met opties en levering. Dank!

Goede communicatie, fijne levering & goed product

Tijdens het bestelproces goede communicatie gehad en proefdruk en offerte van het product. Levering was ook erg snel het was binnen een week binnen. Product ook erg mooi. Niks op aan te merken.

Klantvriendelijk en correct. Bedankt!

Prima service.

prettige samenwerking

Voor ons de eerste keer dat we bij Promofit relatiegeschenken hebben besteld en dat is zeer goed bevallen. Ze geven goede adviezen over de mogelijkheden van bedrukkingen en ook over de levertijden. Ze denken ook met je mee als er enige haast bij is. Erg fijn contact en mooie producten gekregen.

Perfecte service en producten

Snelle levering en de sleutelhangers waren perfect. Eigen ontwerp precies als proefdruk, echte aanrader !

duidelijk en zeer accuraat

een telefoontje was voldoende! binnen twee dagen de artikelen binnen. Super snel geregeld en direct meedenken voor de klant. top service!

prima communicatie, snelle levering, goed product

prima communicatie, snelle levering, goed product

Goede service; goede levering

Magnetische autostickers besteld. Ontwerp snel geregeld en contact met Promofit was vlot, vriendelijk, en goed. De levering idem ditto. De stickers zelf zijn ook van prima kwaliteit.

Het ziet er goed uit.

Goed artikel.

Tevreden

Mijn ervaring was goed. De website begeleid je goed er doorheen naar hetgeen wat ik wilde. Achteraf heb ik zelf niet de juiste keuzes gemaakt in dat wat mogelijk is. Maar nu weet ik dat voor de volgende keer. De kwaliteit van het product is goed. en het was binnen 3 dagen thuisbezorgd. Ik ben tevreden over Promofit

Ik bel en 2 dagen later in huis

Ik was op zoek naar rubberen armbanden en ik vond Promofit online. Ik wilde iets anders bestellen, praatte met Jordi en hielp me meteen. Hij was professioneel en vriendelijk. Als hij representatief is voor de rest van uw personeel, mag uw bedrijf supertrots zijn!

Super mooi!

De levering op zich was wat minder maar daar kan Promofit niet veel aan doen. De vlagjes waren gewoon simpelweg MOOI.

Top op alle gebied

Top communicatie, top ondersteuning en top levering!

Al 2 jaar op rij een bestelling gedaan. Super service en hulp

Zowel via de chat als via telefoon heel snelle hulp gekregen. Mijn bestelling heb ik ook de dag erna gekregen terwijl er initieel gezegd werd 2-3 werkdagen. Top service, bedankt!

Prima ondersteuning en communicatie.

Prima ondersteuning door het voorzien van verschillende iteraties van ontwerpen, en duidelijke en snelle communicatie omtrent levertijden en voorraden.

Snel ontvangen

Besteld en heel snel ontvangen top

Fantastische service en aanbod

Mijn review is helaas iets later, maar hier is die dan. Het is de eerste keer dat ik een product met bedrukking heb besteld (Bedrukte rode hartjes stressballen). Er zijn veel partijen hiervoor, maar bij promofit vond ik alles net duidelijker uitgelegd en de producten worden ook aangeboden voor een goede prijs. Een paar punten die ik duidelijk uitgelegd vond zijn de mogelijkheden voor een bedrukking(voorkant en/of achterkant), kleur mogelijkheden, digitale voorbeeld van het product. Na het bestellen ben ik ook prima geholpen door de klantenservice afdeling. Wij hebben duidelijke tips ontvangen voor een goede eindresultaat. En het eindresultaat was zelf beter dan verwacht. Als laatste, de aflevertijd was uitstekend!! Promofit heeft duidelijk van te voren laten weten of het met urgentie bedrukt moest worden, en zo ja, dat we tijdig volgens een afgesproken datum tot een akkoord moesten komen. De urgentie was niet nodig maar wij hoopte het product voor Valentijnsdag te krijgen. Vanwege een vertraging aan onze kant hebben wij een paar dagen voor Valentijn de akkoord gegeven voor bedrukking. Ondanks onze late akkoord, hebben wij het product 1 dag na Valentijnsdag ontvangen. Het paste nog steeds in de nationale tijdsfeer van liefde dus echt top!! Bedankt Promofit!!

Fantastisch bedrijf

Voor ons huwelijk leek het ons leuk om winkelwagenmuntjes te laten maken als bedankje. We hadden een eigen ontwerp in gedachten en hebben telkens met Chiel en zijn collega Sven overlegd. De communicatie verliep vlot. Ze namen snel de telefoon aan, dat valt gewoon op. Bij sommige bedrijven hang je minutenlang naar een muziekje te luisteren. Na enkele proefdrukken en wijzigingen ontvingen we afgelopen week de muntjes. Vol spanning openden wij de doos en toen we het resultaat zagen waren we echt verrast. Wat hebben jullie je ingezet om er iets moois van te maken. Hartelijk dank en ik kan iedereen aanraden om hun bestelling bij jullie te plaatsen.

Snel, goede ondersteuning, kwaliteit

Prmofit heeft voor ons snel en met uitstekende ondersteuning een grote partij bidons gerealiseerd en geleverd. Het hele proces is zeer goed verlopen, bij vragen direct doeltreffende hulp en geleverd op het afgesproken tijdstip. Kan niet anders zeggen dat het een betrouwbare partner is! Medewerkers maken het bedrijf, Jordi van Promofit verdient daarom kudos!

Super fijn geholpen

IK ben ontzettend goed geholpen. Ik had toch een ander muntje nodig zonder probleem kon ik het een dag later veranderen. De levering was vertraagd. Netjes een mail over gehad. En alles toch heel snel gekregen. Echt super geholpen door Chiel van Promofit!

Prima ervaring!

Snelle en vriendelijke service, ondanks mijn spoedbestelling was de levering op tijd.

Snel geleverd en het ziet er top uit ik ben tevreden

Aan te raden

ik bestelde kroonkurk opener met ons logo gegraveerd. Kwaliteit super niks op aan te merken en snel geleverd

Pauvreweg 22

4879 NA Etten-leur

Over Promofit

Voor bedrukte relatiegeschenken, promotional gifts, give-aways en beursmaterialen is Promofit sinds 2006 de toonaangevende leverancier. Met een totaalassortiment van weggevers zoals bidons, pennen, polsbandjes, sleutelhangers, powerbanks, usb-sticks, t-shirts, handdoeken en flesopeners kunnen wij u ten alle tijde voorzien van het geschikte artikel voor bijv. promotiecampagnes, beurzen, festivals, bruiloften, kerst of eindejaarsgeschenk.