Prima service en snelle service

Snelle levering Goede producten Vriendelijke service

Goede Service

Bestelling pennen en aanstekers geplaatst. Alles snel en perfect geleverd. Deze mensen doen wat ze beloven te doen en zo maken ze tevreden klanten. Ik kom zeker nog terug een aanrader. Groetjes Kris.

Zeer tevreden, online tool werkte niet. Mail verzonden met wat ik wou en super geholpen. Mijn reclame komt in toekomst hier nog van, top!!

Hele snelle en duidelijke service.

We waren erg laat met het regelen van de USB sticks maar Jordi heeft ons erg goed geholpen. Daarnaast werden zo ook nog eens snel geleverd. Goede service!

geweldig , goede sevice en snel leveren

snel en duidelijk , goede kwaliteit

Mooie producten, netjes verpakt en een snelle levering.

Mooie producten, netjes verpakt en snel geleverd. Zal zeker in de toekomst weer bij promofit bestellen!

Toppie

Alles vlot verlopen naar wens , rappe service en correct Doe zo verder

Snelle en professionele levering!

Een spoedlevering die tijdig gearriveerd is met een kwalitatief hoogstaand product. De pennen met logo als opdruk zien er mooi en strak uit! Zeer tevreden.

Prima bedrijf

Supersnelle levertijd. Ik ben zeer tevreden..

Fijne en duidelijke begeleiding bij het ontwerpen en bestellen. Aangename communicatie! Zeker een aanrader.

Product geleverd zoals besteld. Bij vragen snel antwoord en de levering was ook snel. Zeer tevreden met product, helaas wordt het niet gebruikt ivm Corona.

Goede service, fijn contact en snelle levering! Product zag er super uit!

prima levering en kwaliteit

Snel reactie nav onze bestelling en keurig naar verwachting afgeleverd.

Ziet er fantastisch uit en super snel geleverd!

Ik was op zoek naar een uniek product als weggevertje. uiteraard was ik weer aan de late kant waardoor ik in tijdsnood kwam. Promofit beloofde op de website een levering op tijd. Al snel kwam de proefdruk binnen, dat beloofde wat te worden! Door het snelle handelen van Promofit hebben we in deze Corona precies op tijd alle gifts kunnen brengen bij de 120 mensen. Het resultaat is geweldig, we zijn er erg blij mee.

Volledig volgens voorwaarden geleverd.

Ik heb netjes op tijd en volgens wens de bestelling geleverd gekregen en dat is in deze tijd heel erg fijn. Juist omdat een kerstpresentje zoveel voor mijn bedrijf kan betekenen.

Snelle levering van mooie muntjes

Na het insturen van mijn verzoek om informatie had ik al snel een antwoord. En ook toen ik nog wat aanpassingen had, werd er weer snel en klantvriendelijk gereageerd. De bestelling is in korte tijd geleverd. Wij zijn erg tevreden.

Snel

snel

Super klantvriendelijk en goede kwaliteit!

Wegens kerstdrukte zouden de mutsen eerst niet op tijd leverbaar zijn. Door veel contact met Jim van Promofit, betrokkenheid met onze maximale afleverdatum en goed doorpakken waren de musten uiteindelijk ruim op tijd binnen. Thanks voor de goede communicatie!

Een top bedrijf prettig geholpen

Levering eerder dan verwacht en goede kwaliteit Zou het zeker iedereen aanbevelen.

Snelle communicatie en levering

Vriendelijke en vlotte communicatie en snelle levering, na eerst een proefdruk ontvangen te hebben. Het product is wel enigszins anders dan ik had verwacht (had dikker materiaal verwacht en betere voelbaarheid gravering)j. Maar desondanks tevreden.

Na een vraag ontving ik snel een helder antwoord. Bovendien was de bezorging zelf prima verlopen.

Zeer goed en mooi product incl logo

Goede communicatie en mooi product en goed en snel gemaakt en verzonden

Goede snelle service

Goede service, er zat een foutje in ons product, ik heb dit aangegeven en we kregen direct met spoed een nieuwe bestelling geleverd. Bedankt!

Super snel en goed geholpen

Een hele prettige samenwerking, snel geholpen, snel de proef gekregen, en op tijd geleverd wat in deze uitdagende tijden bijzonder is!

DVC Dedemsvaart

keurig behandeld!

Pauvreweg 22

4879 NA Etten-leur

Over Promofit

Voor bedrukte relatiegeschenken, promotional gifts, give-aways en beursmaterialen is Promofit sinds 2006 de toonaangevende leverancier. Met een totaalassortiment van weggevers zoals bidons, pennen, polsbandjes, sleutelhangers, powerbanks, usb-sticks, t-shirts, handdoeken en flesopeners kunnen wij u ten alle tijde voorzien van het geschikte artikel voor bijv. promotiecampagnes, beurzen, festivals, bruiloften, kerst of eindejaarsgeschenk.