Helemaal enthousiast!

Het is een geweldige promotie om weg te geven.

Snelle service!

Snelle levering en vriendelijk geholpen. Geen vraag is te veel! Zeer tevreden en ik zal nog genoeg bestellen.

Zeer snel en super kwaliteit!

Ontvangen zoals verwacht! Ik zal er nog bestellen.

behulpzaam

behulpzaam en snel afgehandeld

Goeie communicatie

Snelle reactie en goeie communicatie

Top servjce

Top service. Altijd correct in de afhandeling van de producten.

x

x

prima gelopen volgens afspraak

prima gelopen volgens afspraak

Uitstekend!

Ik ben snel en goed geholpen, de bestelde winkelwagenmuntjes zijn helemaal naar wens en een snelle levering.

Uitstekende en snelle service van Jim.

Goede kwaliteit bedrukte mokken voor de beste prijs

Heel netjes verpakt en snel bezorgd. Enige verbeterpunt is dat de bedrukking iets donkerder is dan ik verwacht had.

Hele snelle service

Snel geholpen, mooie producten en heel snel geleverd.

Topservice door Specialisten

Snelle heldere service, binnen minder dan een week waren onze spullen alle binnen!!

duidelijk

op de website is heel goed te volgen wat waar moet worden ingesteld om de juiste producten te bestellen.

Prima product voor een prima prijs

Snelle levering. Siliconenbandjes goed per stuk verpakt. Bandjes zijnstevig en hebben een goede polsarmband.

Goede levering.

Vlotte levering. Mooi product. Goed overleg van te voren. Dank!

Prima.

Levering is steeds in orde en snel.

superleuke gadet

Superblij met de sleutelhangers die bij bij Promofit hebben laten maken. We konden hiervoor ons eigen ontwerp aanleveren en kregen vervolgens keurig de drukproef toegestuurd. Een kleine aanpassing op de drukproef was geen enkel probleem. Communicatie verliep prima. Heel tevreden over het proces en over het resultaat

Promofit denkt goed mee!

Mijn ontwerp kwam niet lekker uit daar hebben ze goed mee geholpen. Levering was daarna een dag later dan gepland maar nogsteeds snel

Het bestellen van de artikelen ging snel en de artikelen werden snel bezorgd en waren van een prima kwaliteit.

Top bediening

Top bediening en vriendelijk.

Juiste Produktie en op tijd geleverd

Eenvoudig gevonden, duidelijk omschreven product en voor mij/ons het juiste product

Helemaal top

Goede communicatie en snelle service. Zal zeker vaker bestellen .

Snelle en persoonlijke communicatie

Snelle en heldere prijsopgave. Duidelijk concept ontwerp en snelle levering. De communicatie tussendoor was persoonlijk en snel. Ik voelde me een klant en geen nummertje. Volgende keer bestel ik weer bij jullie.

Service gericht

Fijn dat de medewerkers écht met je meedenken in mogelijkheden.

Pauvreweg 22

4879 NA Etten-leur

Over Promofit

Voor bedrukte relatiegeschenken, promotional gifts, give-aways en beursmaterialen is Promofit sinds 2006 de toonaangevende leverancier. Met een totaalassortiment van weggevers zoals bidons, pennen, polsbandjes, sleutelhangers, powerbanks, usb-sticks, t-shirts, handdoeken en flesopeners kunnen wij u ten alle tijde voorzien van het geschikte artikel voor bijv. promotiecampagnes, beurzen, festivals, bruiloften, kerst of eindejaarsgeschenk.