Snel en goed geregeld

In het verleden al e.e.a. besteld, toen ontwerpen netjes en snel aangepast tot dat het was zo als ik het wilde hebben en vervolgens heel netjes en snel geleverd. Prettig zaken doen.

ZEER GOED EN SNEL

HET PRODUCT ZIET ER PERFECT UIT EN EEN ZEER SNELLE LEVERING

Goede service & vakkundigheid

Mijn bestelling werd snel opgepakt en kreeg snel een proefdruk van de stickers. Het krat werd snel opgestuurd en het resultaat ziet er goed uit. Erg tevreden !

Doen wat ze beloven

Communicatie ✅ Product ✅ Snelheid ✅ Prijs ✅

Topservice!!!

Het was een last-minute bestelling maar dankzij het team van Promofit werd alles op tijd afgeleverd. Heel erg merci daarvoor.

Goed geholpen, prima artikel

Ik heb maar een kleine bestelling geplaatst maar ben aan de telefoon prima geholpen en de bestelling was heel snel in huis. Ga hier zeker meer bestellen.

prima levering alleen wel naar factuuradres verhuurd ipv afleveradres

Op tijd geleverd en goed ingepakt. Echter wel naar factuur adres gestuurd en niet naar afleveradres. Dat was wat onhandig.

Snelle levering, mooi resultaat!

Onwijs snelle levering en mogelijkheid tot meerdere kleuren bestellen in verschillende aantallen.

Goede hulp, snelle levering, ontwerp naar behoren.

Super mooi!

de sleutelhanger is heel mooi, goeie kleuren en duidelijk logo.

Goed!

Makkelijk te bestellen. Vlotte levering en tevreden over het product.

Grote inzet voor een kleine bestelling

Ik ben goed geholpen door een medewerker van Promofit. Voor de opening van het Klavier, een kleinschalig ouder initiatief, hadden we keycords nodig voor de bewoners met beperking. We hebben een mooi aanbod gekregen en de keycords in verschillende kleuren is vlot afgeleverd.

TOP SERVICE

SNELLE AFHANDELING EN LEVERING

Snelle, correcte levering en een mooi resultaat

Prima kwaliteit, betrouwbare levering

Prima alles conform afspraak geleverd

Prima spul

goed geregeld

De pennen zijn mooi, niet duur en ze zijn snel naar ons gestuurd.

Snel en goede levering

Altijd goede ervaring en er wordt snel gereageerd op vragen

Goed, snel en zoals afgesproken

Sneller dan aangegeven en prachtig strak gegraveerd

Offerte, proef, aanlevering en bestellen gingen soepel. De levering kwam zelfs eerder dan beloofd. Resultaat is superstrak (lasergraveren).

Goed geholpen en heel snelle levering, mooi eindresultaat!

Zelf het gewenste design al gemaakt, promofit heeft personalisering doorgevoerd. Er werd snel en correct geleverd.

Precies naar mijn verwachtingen!

Mijn wensen zijn tot in de details uitgevoerd, heel mooi eindresultaat!

Omdat ik een snelle bestelling nodig had, heb ik contact gezocht met een medewerker. Ik werd direct geholpen. Binnen een zeer korte tijd had ik mijn bestelling binnen. De bandjes waren niet alleen snel geleverd, maar ook van zeer goede kwaliteit. Dank!

Mooie compacte kratten voor prima prijs

Mooie kratten prima inhoud lekker compact en licht. Mooie bestickering

Uitstekende ervaring

Super snel alles geregeld met topkwaliteit. Had geen budget voor een spoedlevering maar desondanks waren de sleutelhangers binnen een paar dagen vanuit Polen geleverd.

Pauvreweg 22

4879 NA Etten-leur

Over Promofit

Voor bedrukte relatiegeschenken, promotional gifts, give-aways en beursmaterialen is Promofit sinds 2006 de toonaangevende leverancier. Met een totaalassortiment van weggevers zoals bidons, pennen, polsbandjes, sleutelhangers, powerbanks, usb-sticks, t-shirts, handdoeken en flesopeners kunnen wij u ten alle tijde voorzien van het geschikte artikel voor bijv. promotiecampagnes, beurzen, festivals, bruiloften, kerst of eindejaarsgeschenk.