Goed en snel

Hele fijne ervaring! De levering was snel, het contact was goed en het product perfect. Aanrader

Top! Ben blij!

Ik hoop dat ik snel alles verkoop! Dan koop ik snel terug aan! Hoeveel werkdagen duurt het om bij te printen en te sturen Groeten Maaike

Erg goede en duidelijke service

Voor de 2e keer een bestelling geplaatst bij Promofit en echt hartstikke tevreden met de service en levering van de producten. Dus absoluut een aanrader!

Alles zoals besteld en verwacht

Duidelijke communicatie, alles aangepast naar wens en geproduceerd. Ziet er top uit.

Snel en volgens afspraak geleverd.

Prima kwaliteit voor prima prijs.

Supersnel geleverd en een normale prijs.

Makkelijk en snel te bestellen

Makkelijk te vinden op het net

Makkelijk snel en goed

Fijne site Goede prijs / kwaliteit verhouding snelle levering

ben moeilijk ter been maar was voor promofit een kleine moeite het even langs te brengen omdat ik in dezelfde woonplaats zit TOP

Zeer correct

Bestelling vlot en correct afgeleverd

Eerste keer dat ik iets bestel via deze site. Maar gebruiksvriendelijk en goede en snelle levering van de spullen.

Snelle service en goede kwaliteit. Snelle levering. Top prijs

Persoonlijke service en vast contract persoon. Hoge kwaliteit voor een goede prijs. Super bedankt.

Zeer tevreden!

Ik ben heel goed geholpen met het ontwerp. De communicatie verliep vriendelijk en snel. Er werd met mijn deadline rekening gehouden en ik kreeg mooi op tijd mijn product binnen. Het resultaat was mooi. Zeer tevreden dus!

Perfecte verzorging van de bestelling

Snelle service; duidelijke omschrijving van producten

's Middags besteld en de volgende ochtend was alles al binnen. Omschrijving van producten is duidelijk.

Prima en tevreden

Gelukkig snel geleverd, omdat we de spullen snel moesten hebben. Tevreden over de kwaliteit

Goede, snelle service en product naar wens!

Goed contact voorafgaand aan de bestelling: via mail en telefonisch. Er was bij ons sprake van een deadline en hierin werd flexibel geschakeld vanuit Promofit waardoor de bestelling mooi op tijd binnen was. Bestelling was compleet naar wens!

Razendsnel alles perfect in orde ontvangen

Alles wat we nodig hadden voor een veilige heropening van de school razendsnel in huis, super!

Fijne service

Fijne service en contact per mail, ontwerp ook zeer snel ontvangen

Vlotte bestelling en snelle levering.

Vlotte bestelling en snelle levering.

Super service

Goede kwaliteit Vlotte service

Supersnelle reactie, snel geleverd en prima prijzen

In een paar dagen tijd alles geleverd tegen goede prijzen. Met dank aan de verkoper Jordi van Loon. Heel prettig om zaken mee te doen. Bedankt voor de snelle service.

Snelle en perfecte levering na vlotte communicatie.

Supersnelle en perfecte levering na vlotte communicatie.

Goede service en snelle levering

Goed te bereiken bedrijf, met een vriendelijke klantenservice. Enige minpunt is dat de kleuren van het product behoorlijk afwijken van wat er op de website staat.

goede feedback

Pauvreweg 22

4879 NA Etten-leur

Over Promofit

Voor bedrukte relatiegeschenken, promotional gifts, give-aways en beursmaterialen is Promofit sinds 2006 de toonaangevende leverancier. Met een totaalassortiment van weggevers zoals bidons, pennen, polsbandjes, sleutelhangers, powerbanks, usb-sticks, t-shirts, handdoeken en flesopeners kunnen wij u ten alle tijde voorzien van het geschikte artikel voor bijv. promotiecampagnes, beurzen, festivals, bruiloften, kerst of eindejaarsgeschenk.